Sziasztok csibészek
Már ne is haragudjon meg senki,de akkor most elmondanék egy véleményt autóról meg motoról!
Autószerelő vagyok meg lakatos!
Ami eddig volt saját autó:Trabant 3 darab wartburg 6 db Skoda 4 Zápor2 zastava1moszkvics1lada24polski kicsi2 polski nagy5 opel kadett1.6-1.8gsi opel manta1 opel askona1 opel record2 opel monza1 alfaromeo 156sw
Autóbontót csináltam10 évet ebből4 év csak is bmw
Szerelek kb 20-25 éve lakatolok 10 éve
Motorozom kb 30 éve kisebb nagyobb kihagyásal természetesen a lépcsőt meg másztam komár,riga,mz,jawa kicsi nagy robogó már nem is tudom mennyi !
Gyorsulási futam hegyek ilegál és legális tehát volt seggem alatt nagyon jó gép is!
Tehát összegezve nem tudnám a bélyegem rakni egy autó tipusra vagy motor tipusra ami tény autóba suzuki igénytelen igás ló és még sorolhatnék ide egy párat
Bmw,audi,merci hát szerintem csak is jó anyagokal lesz igazán hosszú távú autók (olaj,stb)
Ferari,porsche,subaru ez mind verszeny teknika tehát mi volna rossz utcán velük?
Ha motor akkor szerintem Honda igás ló verseny ktm
nemkell egy domi váz kerekekkel fékkel olcson kell bele egy blokk és mehetsz ja meg egy üllés. itt van csabán ha érdekel olcson odaadom és ha kell segítek beüzemelni. terepezni jó lenne
nézz szét a neten
kb ezer millió kacatot árulnak a gyerekeknek fillérekért
pl a nej unokatesója is most adott el egy szatyor ruhát(volt vagy 10 kiló) 2 ezerért
a nőknek meg a világbank összes pénze sem lenne elég...
Én is Békéscsaba mellett lakom. Itt sincs pénz. Asszonnyal összevesztünk,... legalább csend van nem kell hasát simogatni.. úgyhogy nem hozok motort, mert még mindig a gyereknek kell venni ezt azt, hozzáteszem semmi se jó amit kapunk másoktól, mindenből zsír újat. Megyek veszek fejőgépet, a legdrágábbat addig is béke van
az volt a legnehezebb feladat, a gördülő kövek miatt(kurva quadosok mindent szétcsesznek)
bár ha nem mondják a népnek hogy nehéz feladat akkor szerintem nem is lett volna ennyire gáz
a másik gáz meg egy eléggé meredek lejáró volt(ilyen azért akadt néhány) egy vízmosás mellett-előtt
de itt meg csak fékezni kellett.....folyamatosan.....
hogyne mennék avval legalább kihívás a motorozás
amúgy még 50km sem volt necces terep, ami igazán kemény az meg 5 alatt(hondával meg 0)
egyedül az áttételem fog beszívatni itt-ott mert nagyon aszfaltos..... de tök új a láncszett nem akarok másikat
lassan kész a bukócsövem, remélem megvédi a tankot az űrmérték csökkenéstől
8x3,5 méter a motoros rész
Már ne is haragudjon meg senki,de akkor most elmondanék egy véleményt autóról meg motoról!
Autószerelő vagyok meg lakatos!
Ami eddig volt saját autó:Trabant 3 darab wartburg 6 db Skoda 4 Zápor2 zastava1moszkvics1lada24polski kicsi2 polski nagy5 opel kadett1.6-1.8gsi opel manta1 opel askona1 opel record2 opel monza1 alfaromeo 156sw
Autóbontót csináltam10 évet ebből4 év csak is bmw
Szerelek kb 20-25 éve lakatolok 10 éve
Motorozom kb 30 éve kisebb nagyobb kihagyásal természetesen a lépcsőt meg másztam komár,riga,mz,jawa kicsi nagy robogó már nem is tudom mennyi !
Gyorsulási futam hegyek ilegál és legális tehát volt seggem alatt nagyon jó gép is!
Tehát összegezve nem tudnám a bélyegem rakni egy autó tipusra vagy motor tipusra ami tény autóba suzuki igénytelen igás ló és még sorolhatnék ide egy párat
Bmw,audi,merci hát szerintem csak is jó anyagokal lesz igazán hosszú távú autók (olaj,stb)
Ferari,porsche,subaru ez mind verszeny teknika tehát mi volna rossz utcán velük?
Ha motor akkor szerintem Honda igás ló verseny ktm
de akinek kell pár sörért elviheti
csak a kerék kellett belőle
sőt már több is mint 45 inkább 47
és mennyi lenne ha valami díjnyertes szülőktől származna az eb
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
ha összeszámolnám mennyibe van a gyerek szerintem sírva is fakadnék
bár....legalább nem ittam el a májam........
kb ezer millió kacatot árulnak a gyerekeknek fillérekért
pl a nej unokatesója is most adott el egy szatyor ruhát(volt vagy 10 kiló) 2 ezerért
a nőknek meg a világbank összes pénze sem lenne elég...
bár ha nem mondják a népnek hogy nehéz feladat akkor szerintem nem is lett volna ennyire gáz
a másik gáz meg egy eléggé meredek lejáró volt(ilyen azért akadt néhány) egy vízmosás mellett-előtt
de itt meg csak fékezni kellett.....folyamatosan.....
üdv!
Léptem,hello!
amúgy még 50km sem volt necces terep, ami igazán kemény az meg 5 alatt(hondával meg 0)
egyedül az áttételem fog beszívatni itt-ott mert nagyon aszfaltos..... de tök új a láncszett nem akarok másikat
lassan kész a bukócsövem, remélem megvédi a tankot az űrmérték csökkenéstől