Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy van
De akkor miért nem mondod meg hogy mire gondoltál,nem értelek...
Az én irományom csak arra irányult hogy Te csak más típusú motorokat ajánlottál a kollégának,holott a Hondának is van hasonló kategóriájú motorja mint amazok.....
Sogornak van 95-os a4....mondom neked az meg most is auto....az ugy ossze van rakva hogy nem igaz
Kinek van baja kivel?
Ne hunyorogjál,mond meg ha valami bajod van. Nem értem mit akarsz ebből kihozni?
teljesen lényegtelen!
a qatro jobb sokkal! Hiába nyomják az xdrive-ot
Ezt most hogy érted?
szomszédnak a4 van nem egy nagy extra gép
gondolom olyan lehet az audinak mint a opelnak az astra
a sors fintora hogy eddig csak bmwt vezettem audiban csak utas voltam.....mind ket auto mas csoportot celoz meg....audibol csak quattrot vennek ez alap....amugy bmw is mar nagyon nyomja a xdriveot
Hát gondoltam nem hagyod annyiban Colt.. KTM nics véletlenül?
Ez kurva nagy Ini
azokat is át lehetett vágni
emlékszem hogy mindig összeszedtük az aranyakat a baráti körből aztán úgy mentünk idegen helyre(aki a legrégebben dugott azon volt minden fuksz)
mindig bejött
a nők hülyék
Hát akihez azlrt mennek hozzá mert bmw-je van az megérdemli
Bár azt mondják kurvából lesz a legjobb feleség
szerencsére elég hosszú(volt) a répám sosem kellett bmw
A srác akitől a civicemet vettem ő is egy e43 20d-t vett mert kellenek az extrák neki!
A régebbieket azért egész jól fent lehet tartani, jó ne hasonlítsuk szuzukihoz, de azért egy BMW-vel megjelensz
de luxusban futóműben igényesebb mint egy Audi, beülsz egy a6baa mész vele egy 2.0val mondjuk meg mész egy 3as sal
Szép az audi szép, de vezetni sookkal jobb a BMW-t
jó a bmw, csak olyan mint a ktm hogy ha azt akarod hogy jó legyen önteni kell a pénzt a szervizelésre
futóműve egy isten de egy autó árát rá lehet költeni
egyik ismerősnek volt (amikor még nekem zsigulira tellett csak) akkor mondogatta mi-mennyi és én csak pislogtam
Az audinak csak a quattrói jók ott is csak a hajtáslánc, egy friss brit felmrés szerint totalcarrol már belinkeltem a lista ajján kullog a meg bizhatóságban a vw-vel együtt! Azért a bajor gépek jobban ott vannak, teszteltünk egy páárat 650i 6os diezel mpakett, m3 cupe 4.4 benya hát nagyonc csunyát megy, de már egy sima 1.sel kora tavasszal a szerpentinen a 600hondát autóztuk körbe , ettől függetlenül nem szeretm a bmwt mert sok a gond velü az e 43nál megáltt a minőség!
Szívesen!
Egyetertek
Csika már gyógyítja telóimat, az állapotuk elég szar de azt írta "jó hogy jó lesz" !
Meselj nekem errol