De akkor miért nem mondod meg hogy mire gondoltál,nem értelek...
Az én irományom csak arra irányult hogy Te csak más típusú motorokat ajánlottál a kollégának,holott a Hondának is van hasonló kategóriájú motorja mint amazok.....
a sors fintora hogy eddig csak bmwt vezettem audiban csak utas voltam.....mind ket auto mas csoportot celoz meg....audibol csak quattrot vennek ez alap....amugy bmw is mar nagyon nyomja a xdriveot
azokat is át lehetett vágni
emlékszem hogy mindig összeszedtük az aranyakat a baráti körből aztán úgy mentünk idegen helyre(aki a legrégebben dugott azon volt minden fuksz)
mindig bejött
a nők hülyék
de luxusban futóműben igényesebb mint egy Audi, beülsz egy a6baa mész vele egy 2.0val mondjuk meg mész egy 3as sal
Szép az audi szép, de vezetni sookkal jobb a BMW-t
jó a bmw, csak olyan mint a ktm hogy ha azt akarod hogy jó legyen önteni kell a pénzt a szervizelésre
futóműve egy isten de egy autó árát rá lehet költeni
egyik ismerősnek volt (amikor még nekem zsigulira tellett csak) akkor mondogatta mi-mennyi és én csak pislogtam
Az audinak csak a quattrói jók ott is csak a hajtáslánc, egy friss brit felmrés szerint totalcarrol már belinkeltem a lista ajján kullog a meg bizhatóságban a vw-vel együtt! Azért a bajor gépek jobban ott vannak, teszteltünk egy páárat 650i 6os diezel mpakett, m3 cupe 4.4 benya hát nagyonc csunyát megy, de már egy sima 1.sel kora tavasszal a szerpentinen a 600hondát autóztuk körbe , ettől függetlenül nem szeretm a bmwt mert sok a gond velü az e 43nál megáltt a minőség!
Az én irományom csak arra irányult hogy Te csak más típusú motorokat ajánlottál a kollégának,holott a Hondának is van hasonló kategóriájú motorja mint amazok.....
gondolom olyan lehet az audinak mint a opelnak az astra
emlékszem hogy mindig összeszedtük az aranyakat a baráti körből aztán úgy mentünk idegen helyre(aki a legrégebben dugott azon volt minden fuksz)
mindig bejött
a nők hülyék
Bár azt mondják kurvából lesz a legjobb feleség
Szép az audi szép, de vezetni sookkal jobb a BMW-t
futóműve egy isten de egy autó árát rá lehet költeni
egyik ismerősnek volt (amikor még nekem zsigulira tellett csak) akkor mondogatta mi-mennyi és én csak pislogtam