ez sosem volt t4 ez ar350
a tank csak t4, bár nem tudom hogy az ar nem-e ilyennel jött ki a végén
nekem is ilyen volt a tankom
és ezek olyan 82-83 felé készültek
ha megveszed van hozzá pár kacatom gombokért(vagy sörökért )
én 200ért adtam el a friss műszakis ar350est vagyis cseréltem az xr4-re
hegyet mászni nekem határeset volt(130kiló+csomag), de ha terepesebb az áttétel nem lett volna gáz
most már sajnálom hogy eladtam melóbajárni jó lett volna soft üzemmódban 3,2-3,5l evett(még az erdélyi terepen sem volt 4 pedig ott feküdt is nem keveset)
na ennyi off elég is a hondásoknál
oooo egy ilyen kombival nagyon szivesen vinném a családot bárhova!
Hatalmas élmény volt "menni" vele! sosem ültem még ilyen dögben! Rántott akkorát váltáskor azt hittem ki esek az ülésből! De a Difit mindig alul méretezte a tulaj..vagy a turbót...valami kehéje mindig volt sajnos!
De ez az RS4! hát ez valami isteni
brutalis elmeny lehetett....RS4 csak 420 loero de a hangja az valami hihetetlen....a kormanyon van egy gomb ha azt megnyomod kinyilnak a szelepek a pufogoba es tisztan csak a motor hangja jon az az auto amugy egy gyilkos dog csak kulon jogsival szabadna vezetni http://youtu.be/EVM6z4iCMHU
Nekem egy 600lovas Audihoz volt szerencsém!
Pontosan egy Audi S2 Quattro 2.9re felfurva dupla turboval!..a 19"os kerekek nem okoztak nagy gondot..elforgatta mind a 4et,aztán amikor betapadt...na ott nem kellett előre dőlni..
szia
látom motort keresel erre van egy honda xl500-as ha jólemlékszem tegnap láttam hírdetve szerintem letudod alkudni mert azon a részen nincs pénz most
Én a helyedben maradnék valami japán motornál. Cagivahoz nem tudom mennyi alkatrészt találsz. Hondához még a régiekhez is van gyári új alkatrész. Bontott meg millió. A megbízhatóságról meg nem is beszélve.
a tank csak t4, bár nem tudom hogy az ar nem-e ilyennel jött ki a végén
nekem is ilyen volt a tankom
és ezek olyan 82-83 felé készültek
ha megveszed van hozzá pár kacatom gombokért(vagy sörökért
én 200ért adtam el a friss műszakis ar350est vagyis cseréltem az xr4-re
hegyet mászni nekem határeset volt(130kiló+csomag), de ha terepesebb az áttétel nem lett volna gáz
most már sajnálom hogy eladtam melóbajárni jó lett volna soft üzemmódban 3,2-3,5l evett(még az erdélyi terepen sem volt 4 pedig ott feküdt is nem keveset)
na ennyi off elég is a hondásoknál
de ha mégsem akkor pirosxr4@gmail.com
de ezt nemigen használom
Hatalmas élmény volt "menni" vele! sosem ültem még ilyen dögben! Rántott akkorát váltáskor azt hittem ki esek az ülésből! De a Difit mindig alul méretezte a tulaj..vagy a turbót...valami kehéje mindig volt sajnos!
De ez az RS4! hát ez valami isteni
Külsőre talán a Bajor tetszik jobban,belülről meg az Ingolstadti
Ehez a döghöz volt szerencsém!mint utas természetesen
http://youtu.be/N3uybRL6vzw
Pontosan egy Audi S2 Quattro 2.9re felfurva dupla turboval!..a 19"os kerekek nem okoztak nagy gondot..elforgatta mind a 4et,aztán amikor betapadt...na ott nem kellett előre dőlni..
Nálunk most tart 25 cm-nél.
látom motort keresel erre van egy honda xl500-as ha jólemlékszem tegnap láttam hírdetve szerintem letudod alkudni mert azon a részen nincs pénz most