Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Angika nincs pasid? Elmehete a haverodhoz aztàn jól szàjbaverhetnè. Szèp haverjaid vannak!
1:09 nél kicsuszott a killer...... hát nem ilyen hangpróbára készültem srácok.... nagyon nem ilyenre
nekem azt hiszem 15ért cserélte a szimmeringet
ebből a hf tömítés volt 5-6 ezer szimmeringet meg vittem(bár ne tettem volna)
meg a karbit is megnézettem vele mit csinálna kisebb-nagyobb fúvókákkal, de pont optimálisat reszeltem bele
elvan repedve vagy mi?
akkor mond meg neki 15 ert viheti
valahogy nincs szrencsém...na mindegy, leszarom a gumit, csak pénzé akartam tenni. . . na lépek, mert sütit sütök
sziasztok!
nem irígyellek a multkor a szerelő szorakozott veled most haverod
én meg 700ért fusizok óránként és nincs panasz rám
bele alkudtam a motor vételbe! és igen, nem adja ide h eldjam, mert nem kell, mert neki kell, mert majd egyser vesz endurot és most gyüjt mindent hozzá...És 5000ért megveszi,ne adjam el mondja, de mem id adja ide, mert neki az kell...beszaras...
én ismerek kettőt is aki full precíz
az egyik még mindent le is jegyzetel hogy milyen volt mit cserélt és mennyiért és milyen lett aztán évek múlva is mehetsz hozzá
megyek srácok lenyugszom mert most komolyan kiborultam...
5.800 óradijjal nem olyan olcso az a szerelö az ö munkája anyagosan 40000 ezer volt ini
te vetted és nem adja oda?
ez lesz csak tudom hogy megint be lesz tolva egy sarokba ( majd jelszóval én meg ugy gondolom bassza meg mert már szétbasz az ideg h igen is az enyém az első ha már elbaszta
ez nem szerelő
aki ennyit szarol meg kínlódik az valami sufnimester
a szerelő olyan hogy elviszed aztán azt mondja jövő péntekre kész és viheted(vagy esetleg elhajt a g...be )
elkocogsz érte pénteken rápattansz és indulsz
csak ugye az ember mindig mindent olcsón akar

spórolásból már én is megjöttem(lást a szelepszárszimmeringjeim)
én inkább beszereztem minden szerszámot mostmár nyomatékkulcsok,indigátor ora stb és magam csinálom azt tapasztaltam mindenki csak a pénzt kéri el de senki nem végez becsületes munkát
4 honap alatt 120 ezer forint ....ennyi ment bele
sajna nincs...egy ismerösömnél van az a két gumim, mikor vettem a motort, hozzá kaptam, de nem adja ide haver, mert hogy azt megveszi 5ért,,,de mondtam h nem adom oda, kell kép, hogy lássam, mennyit ér stb..de nem adja ide! szoval hagyjam ott neki 5000ért? fasza milyen emberekkel vagyok körbevéve
mindenféleképpen szólja szerelődnek garanciás a munkája, ahogy nézegetem sehol nem jok aszerelők mindenki panaszkodik
ini baszod nem olvasol? szerelönél volt de ö nem fogja a láészürömet összehozni stb.. nem is ezzel van baj mert már leszarom h 2 hete csinálom melo után is
azert nem mindegy mekkora az a bütyök kép?
ezért viszem szerelőhöz
nem azért mert nem tudnám, hanem nekem nem ér meg pár tízezerért ennyi ideget nyelni
persze ilyen gumicsere és hasonló stresszmentes dolgot megcsinálok itthon
elértem abba a korba amikor a nyugalom többet ér minden pénznél
szia
én tegnap adtam el eggyet 8ért és elvitték, probálj alkudni még
4 hónapja készül...(nyavajás hengerfej csere és azok hozomány anyagai hengerfej keresgélés szivocsonk karburátor leömlö benne egy halom pénzem stb..
mint valami elbaszott szülés ..a pénzt toltam bele de mindenféle indokkal lepattintottak hogy most ezert nincs kész hogy most azert nincs kész... aztán 1 nap hirtelen kész lett és a hirtelen munkának megvan a gyümölcse most mi a jobűdös francot csináljak.........?