Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Be jelöltelek fééészbukkon! :D
Ido elott befejeztetek?
facbuk név vagy cim? vagy valami?:)
akkor úgy néz ki képeket nem nézünk......
de legalább nem fagytatok meg, és a farkasok sem ettek meg
Sziasztok!
Újra itthon!
Beszámoló lassan..... Képek csak facebookon lesznek és csak úgy lehet látni ha ismerős is vagy!
na most már mindegy
kis fejidomos vagy nagy?
milyen motor?
dobj majd egy emailt sjanika@vipmail.hu
Yamaha xt tenere rendszámos tehat hapy az élet
meg volna az új motorom már csak inkát kéne eladni és mehetek érte
ma voltam kint Érden haverok megneszeltek egy helyet ahol van egy 500 as honda és egy cz 175eladó... sajna nem tudtam meg többet a pontos tipusokrol mert a tulaj külföldön van jövö hétre tudok többet lehet kincset találtam.D
az autó benzin gáz üzemü..
már csak azért mert vannak típusok amihez olcsó a cucc
mocis kolléga meg úgy is jön erre aztán már pesten is van a cucc ingyen postával
pl nekem az opelba a bontott szett félárban volt mint az új aztán 10 éve megy hiba nélkül
telo számod meg adhatnád vagy csörges meg 06307423741
majd ha valaki elviszi meg kereslek azt ennyi:)
mi van a gázzal?
milyen gáz?
hátha tudok cuccot hozzá
van gázszerelő cimbim
Berlnigoban 450 ezer km van azt megy...bár már eléggé lompos jók ezek ide pestre látrát cipelni meg szerszámot háztol házig de költeni rá tilos
akkor csak benzines...nem érdemes ezekre költeni fityinget sem
Igen benzin meg gáz csak gázt meg kell csináltatni mert valami van vele én meg költök rá egy buznyákot se
nyugavér:)
reszelgesd a barátnőt aztán amikor jó idő van tudsz ahelyett is motorozni
Nem nagyon vagyok az az egyhelyben ülő fajta...inkább mennék kifele! ez a hétvége is ugy ment el hogy semmit nem csináltam..meg sem tudom már külömböztetni a napokat! Nagyon utálom már hogy nem lehet mit csinálni!
Marhára...3napos hétvégére esőt irnak..rohadjon meg! Ilyenkor ki..szott napsütésnek kellene már lennie,nem hónak meg esőnek -5fokkal...
a színe elég gázos.......
vagy csak én látom olyan rózsaszín szerűnek?
nézd a dolog jó oldalát
megspóroltál pár tank benzint, tedd félre aztán vegyél valami faja motort