Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ugy lehet kedves motoros társam hogy nem nagyon van idöm vele menni a munkám miat csak ugy mikor érek akkkor meg vagy esik vagy vmit csinálok ithol ezért is akarom eladni
Kösz a tippet megnézzük,de nem gondolnám hogy az a baja,mert akkor mindig forrna. Ez csak akkor forralja meg a vizet elég hamar,ha nincs menetszél.
A zsiguli hőgombánál meg 1000-szer jobb megoldás,ha magának kapcsolja be az ember egy kapcsolóval,ez nem megy tönkre
És hova csavarod be a zsiguli ho högombát ?
vagy a vizpumpa lapátja lemászott a tengelyröl forgatja a vizet? látványosan? ha nem akko tuod...
more veztek zsiguli ho högombát 200 é oszt sorbakötitek a vventilátorrra oszt miko melege van bekapcsooja magát.
Figyejjj má TIIIGER!

hol laksz szloviba? mert én Ságon..
me te nagyon kemény vagy azééé
megvettem az xl 600 at 2 honapja? kb. mentem vele 100 km ert, csörgött zörgött. megnéztem a vez.láncot mondom gatya megvolt nyulva nagyon. na majd veszek de addig is küüüdöm neki mint állat. egyszer jövök haza a rallibol már az utcába rakom 1...2...3...krrrr reccs kkkrrrrr. kupplung be, gurulás... szétszedtem a dugo 534 db ban volt a hajtokar elgörbült a csapszeg ovális lett és eltört. ugyhogy ha van valami csak szolj, álmomban is megmondom mi hol van a vezérlést ébredés után 1 perccel összejelölés nélkül beállitom stb, ja és most fogom csapágyazni. viszont ha tudod az excenter izé ami szembe ellenkezöleg forog a fötengellyel, na annak a két csapágynak a méretét megtudhatnád nekem.
hogy lehet egy motorral évi 2 ezret menni?
nekem 1 hónap alatt van benne 2ezer.....
Helló! Honda XR 125-ös kuplung bovdent keresek nem tudja valaki merre tudnék ilyet venni? Esetleg webshop vagy bármi.
oki thx a valaszt
hali
köszi az ajánlatot,de én rendszám nélkül akarok ,és alacsonyabb árkategóriában,valami régebbi gépet,150körül
helló az xr jobb sokkal mint az xl minálunk a faluba sokan lecserélték az xl-- xr re mert könyeb meg jobb nem oly böszme !berugni nem oly nehéz csak rá kell jöni a teknikáta nézd +a képet mit föltetem motort a forumra ha érdekel a motor irj rám
HAlli eladó honda xr 400r 1999évi 13000 km van bene 12000km nél volt szervizbe nagyon megkimélt kis gép én vok a 2. tulaj elötem egy idöseb emmberé volt akit érdekel az irjon rendszámos friss műszakival 525 az irány ára akit érdekelé irjon rám megoka@citromail.hu emailon
leveszed a jobbos ol. deklit és egyböl látod a vez. láncot yes, és egy csavarhuzoval benyulsz a vezetö/feszitö és a lánc közé és megnyomod elöre-felé nagyon feszesnek kell lenniie kb 3 mm t mozdulhat, akkor fasza. az enyémet kb 8mm-rt nyomtam
WWWWazzze! ilyen nincs, ez valami trükkfelvétel!
kb. 12 szer vettem ki azt a csapot ami neked ott be van tömve. az amit bekarikáztál az a vezérmülánc feszitönek a tengelye, és amint látom bepakolták valami ragasztoval kivülröl mert eresztette az olajat. le kell venni a szelepfedelet megemelni nem elég... le kell venni. van egy kis stift abba a tengelybe, azt ki kell huzni, igy a beragasztozott tengelyt meg kell fogni és kihuzni..-nehéz, mert az o-gyürü miatt nehezen jön ki, az oramutato szerint tekerd és huzd közbe kifelé....
Engem is érdekelne xr-re való dob. Leginkább gyári,vagy olyasmi hangú mint annak van.
Hello qunvi!

Elnézést a késésért,de közbe külföldön tartózkodtam. Én voltam , aki a gyári kipufogót kerestem XR600-hoz. Köszönöm mindenkinek a segítséget, kaptam egyet ajándékba, amin igaz dolgozni kellett egy kicsit(csak a dob volt meg,a cső nem) de készen van. A legjobb barátomnak csináltam a motort,aki német országba dolgozik és neki az volt a kívánsága, hogy gyári dob legyen rajta. Régóta foglalkozom enduro és krossz motorokkal és egy kis motoros boltom is van Mezőberényben. Most először motoroztam komolyabb terepen XR600-al és meglepődtem mennyire jól kezelhető és milyen élmény vele a motorozás. Olyannyira meglepődtem , hogy bele is szerettem. Ezt a motort 250-ért vettem a havernak, 97-es évjárat, igaz volt vele munka, de nagyon megérte. Mivel a komám a jövő héten jön haza németből, így ki kell toljam a csikót a garázsból, hogy az új gazdája terelgesse.Viszont elhatároztam , hogy nekem is kell ilyen! Ha valakinek lesz eladó XR-e,én max 250eft-ig VENNÉK egyet. Az évjárat különösebben nem izgat, csak elől-hátul tárcsás legyen, persze nem baj ha 95 utáni és az sem , ha akármennyire szét van gányolva.

Üdv mindenkinek!

Róbert
ismeros
nalatok 800 forint?.....nalunk 5 euro hogy kapjak beeeee ....holnap letesztelem ozt meglassuk
erre gondolsz?
mert ez nem 10 centi volt!
Nem volt egyszerű nap...
Igazad van,ezért gondoltam én is,hogy előbb ezt kéne megpróbálni. Ráadásul még olcsóbb is.
Szerintem ha egy nagyobb teljesítményűre lecserélné az is segítene ha a hűtő nincs eldugulva.
Nagyobb tempónál ha nem melegszik fel akkor tutira segít ha a ventilátort nagyobbra cseréli.
A haverom egy kapcsolóval