hidegen pörgetted?
én be szoktam indítani, majd öltözködöm meg ilyenek, és utána indulni
aztán első párszáz méter szinte alapjáraton, utána már lehet nyelezni
eddig még minden gépem élve távozott ithonról
Eladó v cserélhető HONDA XR 400 / 600 motort keresek, az előző hozzászólásomban írtam, mi lenne cserében...aki tud, írjon legyen oly kedves. Köszönöm!
ÜDv
Szia!
Van egy eladó Honda Dominatorom. Motorikusan kifogástalan állapotban. Június elején kapott láncszettet. (D.I.D), friss olajcserével (Castrol GP 20W-50), valamint olajszűrőt (Hilflofiltro 112), továbbá kapott új hátsó fékbetétet 2hete. Hullámos hátsótárcsa van rajta, szinte új. Teleszkópszimmeringet 1,5hónapja cseréltem rajta, vele együtt olajjal (Repsol ForkOil). Utcai gumikkal (Dunlop), cross gumikkal (Metzeler,Mitas). Utcai sárvédőszett és cross szett is tartozik hozzá. A fényezése jelenleg karcos, de csak a hátsó idomokon. Utcai gyári dob+sportdob is tartozék. Egyikkel alulról húz jobban, másik csendes, de az felül erős. Hátsólámpa+hátsó index kell rá. PAPÍROZHATÓ. Én nem sokat használtam, nekem nehéz. Inkább egy XR-t szeretnék vásárolni. Jelen állapotban 310.000re tartom a mocit. Megbízható, önindítós...soha nem hagy ott. Győr mellett. Ha érdekel, írj egy választ erre a hsz-re.
Üdv
Helosztok!(sorry hosszú lesz)
Tőletek kérnék segítséget! két éve volt egy xl600r-em felújítottam meg minden tetszett is csak........hosszú,, lényeg hogy eladtam!
Most két év után újra szeretnék eddig 15 ezer ftot elautóztam két motort néztem meg:Az egyik önindítós(nehezebb) a másik meg a sima berúgós van még egy harmadik is amit még nem láttam 42 ezer km van benne 315ért adja(berugós az is) csak nemigen akarok elmenni olyan messze (180km)
Amelyik önindítós volt az egész tűrhető állapotban volt semmi zörgés vagy hasonló (de a váz nyeklett fékezéskor meg sok benyát kapott mert megtorpant egy picit) supermotósítva van meg le van hosszítva az áttétele...amikor kipróbáltam olyan "gyengének" éreztem... kérdés : az áttétel(e16-h40) miatt meg a karbi miatt éreztem gyengébbnek vagy a nehezebbik xl-eknél már nem ugrik úgy a motor mint ahogy a sima r-eseknél ?tapasztalat vkinek?
Ha jól tudom két fajta nehéz xl van egy 155 kg-os meg egy 170kg-os(nagy tankos)
Amiről szó van ez elvileg a 155 kilós...és megvenném mert aránylag egyben van.... de a blokkot úgyis szétszedném idővel... de ha jelentős a különbség a két motor között akkor inkább kimegyek és elautózok még 15 ezret és elhozom az r-eset ha tényleg jó állapotban van bár ezt már sokszor hallottam aztán mikor kimentem huhh ....... sdg3@freemail.hu ide is írhattok ha vki próbált már több fajtát és megosztaná velem a véleményét annak igen örülnék köszi....
én most nem vagyok a boltban, de ott van a szervizben egy srác, ő mond majd neked árajánlatot.
A bolt: Solt-on a körforgótól ha elmész Dunaföldvár felé, 800m-re lesz majd balra egy nagy parkoló, ki is lesznek állítva az eladó motorok, meg bringák.
Nagyon füstölt. Elvittem a szerelőhöz és Ő mondta, hogy a dugó az kuka és fel kell fűrni a hengert. A vezérműláncon a 15 kattanásból csak 3 ban azt is cseréli. Akkor kell egy tömítés szett és egy olajszűrő meg olaj. Ez komplett szereléssel 90 ezer.
solt felé sokszor járok
mondjuk ilyen metzeler-re gyűjtök ilyenem van már viseletes és egész jól muzsikált
esetleg ha be tudjátok szerezni annak igen örülnék
nem sürgős, tavaszig imán ráér (már ha nem lesz valami havas túra)
hartai vagy? gyerekkoromban fél nyarakat ott töltöttem, ott lakott öregenyám testvére, utána már csak glashaus disco látogatások voltak
de 15 éve már nem jártam arra......
Ennek a csávónak elvileg van egy gyári hátsódobja xr-hez, azt nemtom, hogy mennyiért akarja adni, de hibás blokkot adott 15000ér ugyhogy szerintem finggért odaadja. Fejér megyében van.
az első gumi legyen osztott mintás minnél ritkább annál kevésbé tapad bele a sár. akkora volt az első hátso kerekünk a minap mintha csak a belsö gumi lett volna felfujva 10-15 eltudtunk menni mert csuszott az eleje hátulja..
na ez a jo hátso gumi mintája! a haverom megvette a crossgumit de a középsö sor nem igy keresztbe volt szabályosan hanem a bütykök szét vannak osztva, ja és!.. puha a gumi, szoval nyalódik inkább minthogy belemarna a földbe. nekem ugyanolyan van mint neki de csak 60%-os ezért jobban elmegyek vele mint ő, annyit szoktam röhögni, mindig magamelé engedem
jaaa értem, tudod nálunk itt szép nagy hegyek völgyek vannak totál erdő itt minden drégely vára, stb. itt az endurogumi semmit nem ér. nemrég vettem a 600 ast jo volt de zörgött, megnéztem és centivel megnyult a vezérmülánc, megrendeltem az ujat és motorozgattam. tegnapelőtt rakom hazafelé már betonon 1..,2..,3. csitt csatt krrrrrrrr.r.r.rrrr...rrrr kupplung be, gurulás. szétszedem otthon, öcsém a dugattyubol 2 negyed db. van meg és 500 apro db
a hajtokar elgörbült meg egy szelep. kaptam f.tengelyt 12 ért + 1 csapágyat már összeraktam a blokkot holnap rugom. a csávok akitöl vettem egy 2 cm rel rövidebb csapszeget tettek bele mig eladják, na megkaptam....
gumit én is sokallottam, de ez volt gyorsan a helyi boltban
pár ezerrel lett volna csak olcsóbb máshol....
ez nem cross hanem fim enduro, azok kicsivel drágábbak
már kinézem a következő garnitúrát az metzeler lesz, jobban tapad vizes aszfalton meg úgy nézem lassabban kopik
cross gumival nem akarnék aszfalton menni, főleg nem külföldön
nem azért mert nem tapad vagy ilyesmi, hanem az a nyavalyás E betű nincs benne...
elég durva árakat soroltál itt fel én csak sajnálni tudom azt akinek ennyiért adják el a cuccokat 50 euro 13.000 ft egy krosszgumi hátra, 130/90/17 most vettem vezérmüláncot 13 ezerért 118 szemest, 100 as átmérőjü prox gyürügarniturát 13 ezerért . stb. csak kérdezz ha kell valami olcsobban
ja halogénos világos piros de olyanra fényezem amilyenre akarod. nem tudtad megnézni az e-mail cimem? accord.toth05@gmail.com ide irj és küldök rola képet. de tehetek fel ide is
én be szoktam indítani, majd öltözködöm meg ilyenek, és utána indulni
aztán első párszáz méter szinte alapjáraton, utána már lehet nyelezni
eddig még minden gépem élve távozott ithonról
de hát a bontott cucc meg olyan amilyen
Voltam bent a szervízbe de azt mondta a srác, hogy olcsóbban nála sem lehet. De azért köszi.
ÜDv
Van egy eladó Honda Dominatorom. Motorikusan kifogástalan állapotban. Június elején kapott láncszettet. (D.I.D), friss olajcserével (Castrol GP 20W-50), valamint olajszűrőt (Hilflofiltro 112), továbbá kapott új hátsó fékbetétet 2hete. Hullámos hátsótárcsa van rajta, szinte új. Teleszkópszimmeringet 1,5hónapja cseréltem rajta, vele együtt olajjal (Repsol ForkOil). Utcai gumikkal (Dunlop), cross gumikkal (Metzeler,Mitas). Utcai sárvédőszett és cross szett is tartozik hozzá. A fényezése jelenleg karcos, de csak a hátsó idomokon. Utcai gyári dob+sportdob is tartozék. Egyikkel alulról húz jobban, másik csendes, de az felül erős. Hátsólámpa+hátsó index kell rá. PAPÍROZHATÓ. Én nem sokat használtam, nekem nehéz. Inkább egy XR-t szeretnék vásárolni. Jelen állapotban 310.000re tartom a mocit. Megbízható, önindítós...soha nem hagy ott. Győr mellett. Ha érdekel, írj egy választ erre a hsz-re.
Üdv
Tőletek kérnék segítséget! két éve volt egy xl600r-em felújítottam meg minden tetszett is csak........hosszú,, lényeg hogy eladtam!
Most két év után újra szeretnék eddig 15 ezer ftot elautóztam két motort néztem meg:Az egyik önindítós(nehezebb) a másik meg a sima berúgós van még egy harmadik is amit még nem láttam 42 ezer km van benne 315ért adja(berugós az is) csak nemigen akarok elmenni olyan messze (180km)
Amelyik önindítós volt az egész tűrhető állapotban volt semmi zörgés vagy hasonló (de a váz nyeklett fékezéskor meg sok benyát kapott mert megtorpant egy picit) supermotósítva van meg le van hosszítva az áttétele...amikor kipróbáltam olyan "gyengének" éreztem... kérdés : az áttétel(e16-h40) miatt meg a karbi miatt éreztem gyengébbnek vagy a nehezebbik xl-eknél már nem ugrik úgy a motor mint ahogy a sima r-eseknél ?tapasztalat vkinek?
Ha jól tudom két fajta nehéz xl van egy 155 kg-os meg egy 170kg-os(nagy tankos)
Amiről szó van ez elvileg a 155 kilós...és megvenném mert aránylag egyben van.... de a blokkot úgyis szétszedném idővel... de ha jelentős a különbség a két motor között akkor inkább kimegyek és elautózok még 15 ezret és elhozom az r-eset ha tényleg jó állapotban van bár ezt már sokszor hallottam aztán mikor kimentem huhh ....... sdg3@freemail.hu ide is írhattok ha vki próbált már több fajtát és megosztaná velem a véleményét annak igen örülnék köszi....
hívj fel úgy a legegyszerűbb.
70/3718674
én most nem vagyok a boltban, de ott van a szervizben egy srác, ő mond majd neked árajánlatot.
A bolt: Solt-on a körforgótól ha elmész Dunaföldvár felé, 800m-re lesz majd balra egy nagy parkoló, ki is lesznek állítva az eladó motorok, meg bringák.
mondjuk ilyen metzeler-re gyűjtök ilyenem van már viseletes és egész jól muzsikált
esetleg ha be tudjátok szerezni annak igen örülnék
nem sürgős, tavaszig imán ráér (már ha nem lesz valami havas túra)
hartai vagy? gyerekkoromban fél nyarakat ott töltöttem, ott lakott öregenyám testvére, utána már csak glashaus disco látogatások voltak
de 15 éve már nem jártam arra......
mi a Baja a Yamahának hogy 90ért javítják? Az azért nem kevés.
ha netán Solt felé járnál, a boltunkban van új és használt crossgumink is (speed és túra motorokra is!), s biztosíthatlak, nem vagyunk drágák.
nekem van gyári hátsó dobom, hibátlan állapotban.
1993-as gépen volt rajta.
Hívj fel, s megbeszéljük az árat, meg az átvétel módját.
70/3718674
http://racing-bazar.hu/motorke...
Ennek a csávónak elvileg van egy gyári hátsódobja xr-hez, azt nemtom, hogy mennyiért akarja adni, de hibás blokkot adott 15000ér ugyhogy szerintem finggért odaadja. Fejér megyében van.
a hajtokar elgörbült meg egy szelep. kaptam f.tengelyt 12 ért + 1 csapágyat már összeraktam a blokkot holnap rugom. a csávok akitöl vettem egy 2 cm rel rövidebb csapszeget tettek bele mig eladják, na megkaptam....
pár ezerrel lett volna csak olcsóbb máshol....
ez nem cross hanem fim enduro, azok kicsivel drágábbak
már kinézem a következő garnitúrát az metzeler lesz, jobban tapad vizes aszfalton meg úgy nézem lassabban kopik
cross gumival nem akarnék aszfalton menni, főleg nem külföldön
nem azért mert nem tapad vagy ilyesmi, hanem az a nyavalyás E betű nincs benne...