Persze hogy kérdés akart lenni
Úgy vesszük észre,hogy kinyomja a vizet,és gőzölög,mint egy szamovár Ezért gondoltunk arra,hogy az utángyártott hűtővel lehet valami gond.
Na ez már faxa,még ennyiért is jó lenne
Nincs sérülve az övé,de nem gyári van rajta. Az a gond,hogy ha nincs tempó,és erőltetve van a motor,pl:sárban,akkor nagyon könnyen felforr a víz. Már raktunk rá egy számítógép ventilátort(valamit javult),de lehet,hogy kéne rá valami erősebb
Neked is hamar felforr a víz?
Ha ennyiért lenne itthon,és még gyári is lenne,tuti megvenné a haver Viszont itt a képen szerintem baloldali hűtő van.
A végén azért lehet,hogy kintről kell rendelni,mert régóta nem jelentkezik senki a hűtő miatt.
ezt a ragacsos sarat nem kedvelem, tisztára benövi a küllőket, ragad-tapad
akár 10 centi vastagon is
lesz a motor 200kiló tőle.....
a fekete sár sokkal jobb az lepereg ha már 2-3 centis
Nem,nem vettem,Fonzi kapott egy motort,neki intézem,csak nem sok sikerrel. Én még nem tudom mit veszek,most adtam el az RC-t,majd kiderül még.Már hiányzik a Vejkei pálya Balázzsal.
Köszönöm,nem az enyém,cimborám kért meg,hogy szerezzek neki egy blokkot,mert kapott egy komplett motort,kosárban.
Ő azt mondta nekem.hogy 89-es.
Köszi még egyszer!
Úgy vesszük észre,hogy kinyomja a vizet,és gőzölög,mint egy szamovár Ezért gondoltunk arra,hogy az utángyártott hűtővel lehet valami gond.
Nincs sérülve az övé,de nem gyári van rajta. Az a gond,hogy ha nincs tempó,és erőltetve van a motor,pl:sárban,akkor nagyon könnyen felforr a víz. Már raktunk rá egy számítógép ventilátort(valamit javult),de lehet,hogy kéne rá valami erősebb
Neked is hamar felforr a víz?
na meg azt a 800ft-ot megéri...
ez az
A végén azért lehet,hogy kintről kell rendelni,mert régóta nem jelentkezik senki a hűtő miatt.
kicsit összekeveredett a dolog
Nem tudom ez drágának számít-e.
akár 10 centi vastagon is
lesz a motor 200kiló tőle.....
a fekete sár sokkal jobb az lepereg ha már 2-3 centis
Ő azt mondta nekem.hogy 89-es.
Köszi még egyszer!
az XL 600-at csak 84-87 ig gyártották, tehát tutko jó lesz.
Az hogy 89es az valoszinu csak csinosítás az évjáraton.
Keresek megvételre jobb oldali vízhűtőt egy XR 650R-re.
Aki tud,légyszi jelezze itt a fórumon,vagy írjon a colt72@freemail.hu -ra.
http://www.expressz.hu/auto/motorkerekpar/hirdetes-17745964
/