tudja valaki xr400nak mekkora a gumigyűrű pontos mérete ami az olajszűrő fedélben van?
mert most vettem észre hogy kicsit szivárog.... úgy tűnik 3 cserét nem bírt ki 1 tömítés
nem találom... pedig volt valahol pár kép
na mindegy
4 led van sorbakötve x annyi amennyit akar az ember
dt indexében 4x5 led volt
búra nélkül világított jobban mint a 35wos izzó, búrával kb mint egy 21es izzó
de ha jól emlékszem 0,2w volt a fogyasztás
xr indexébe szerintem csak 1x4 led lesz(több hely nemigen van), hátsó világítás is 1x4re gondoltam féklámpa meg 4x4
na de ezek majd még változhatnak majd meglátom mennyire fogja meg a búra a led fényét
lehet rosszul fogalmaztam
a fényszórón kívüli fogyasztókat alakítom ledesre
index, hátsólámpa, (visszajelzők, ez még nem biztos)
maszek kivitel lesz, a boltiak fosok
nem lesz fényesebb, vagy nem annyival, a rendes kivitelezéshez fehér búra kellene és úgy a megfelelő színű led
a színes búra szűri a fényt elég rendesen
próbanyákra szoktam a ledeket tűzdelni, ha megtalálom mindjárt tűzök képet róla
A ledes izzó valami házi gyártmány,vagy van olyan amit simán be lehet szerelni? Ezzel jobban világít?
Vázvédőt én is kerestem már,de nem találtam. A ragasztószalagnál jobb megoldás a kevlár matrica. Nekem az van rajta majdnem egy éve,és idáig jól bírja.
Azért ha lehetne kapni ezt a műanyag vázvédőt valahol,akkor érdekelne engem is
ha a gyári lámpával semmit sem látsz akkor gondolhatod mit látok én evvel az utángyártmánnyal.......
a gyári 5x jobb mint ami nekem van (lámpám megvan volt teszt)
én látni szeretnék többet azért is tértem át az xl600fejidom vásárlásra
kicserélem majd az izzókat ledesre aztán csak elbírja a töltés az 55w-os izzót
mondjuk jobban örülnék a gyári fejidomnak mert avval szebb, na de hát látni meg kell
Egyismerős kérdezte, hogy hol lehetne venni XR4-re a lábtartónál lévő műanyag "koptatót". Amilyen a képen van. Azt mondja nem kap sehol. Tudnátok segíteni?
Ha neked azért kell gyári XR 400 fejidom,hogy jól világítson,akkor el kell keserítselek. Konkrétan a 35W -os izzóval az orromig se látok vele sötétben,szerintem nagyon szarul világít.
Azt hittem idáig,hogy azért keresel ilyet,hogy teljesen gyári kinézetű legyen a motor.
35 wattos izzó van benne. Nekem megfelel. Egy kicsit lehetne erősebb is.Azt a fehér azért raktam oda, mert nagyon sok fényt ver vissza.De neked ott van km óra, nem?
és ez világít is frankón? szóval sötétben látni mindent közel-távol?
mert az xl-é az jól világít
mert ha csak azért kellene hogy a yard ne izélgessen jó a mostani is
Szia Ini.Kicsit megkésve,de megcsináltam a képeket.Remélem tudtam segíteni.Xl fejidomról nem akarlak lebeszélni,de az egy kicsit nagy lesz rá szerintem.Aztán ezt majd te eldöntöd.
Ezt nézegettem én is. De nem is csak a kuplungot,hanem az azt meghajtó fogaskereket,és az olajpumpát is. Csak arra lettem volna kíváncsi,hogy így már tutira kifér a lánc?
Mennyire van lekopva Csak a dekniken van
Ini milyen az xl fejidom