Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hááát eleinte bizakodó voltam... tudod... nagyon jó motorom van
amikor már többszáz métert mentem térden felüli vizeken már nem voltam annyira bizakodó
főleg azért mert alig van rece a gumin, meg már belegabajodtam úgy a növényzetbe hogy azt sem tudtam hol vagyok
és igazolva van hogy a vízhűtéses motor halkabb, mert amikor a blokk víz alatt volt nem volt szinte semmi hangja

2 éve valahol itt ástam el magam a dt-vel igaz akkor nem volt víz csak iszap
most kevesebben jártak arra,
egy alig látható nyomot követtem, ez annyiból állt hogy itt nem vállig csak derékig ért a növényzet
a visszafordulás pedig eszembe sem jutott

sajna nem tudok semmi többnapos túrára menni, ismét megbetegedett egy munkatársam, szóval semmi szabi
Te búvárkodásra hsználod az XR-t? Könnyen vagy, ha be is ázik akkor is kivonszolod valahogy mert egy súlyba vagytok .
Én amióta lefogytam már felálítani is alig tudom a motort ha eldől.
Pénteken indulunk a túrára. Lovasberénybe majd másnap onnan Lengyeltótiba. Harmadnap vissza.
összeszedett pár fűszálat
nem kérdeztem.....
egy haver nézegeti nagyon, ha megtetszik neki majd megkérdi

le lett tesztelve az xr vízállósága
kb benzincsapig érő vízben még elmegy
belekeveredtem egy rétbe ahol mindig mélyebb és mélyebb volt a víz
volt pár rész ahol már kezdtem félni.........
Arról nem esett szó,hogy hova tudta rakni az akkut?
Köszönöm az infót, most csak ~ 50eFt-om van, akkor lenne fasza ha eladnám a mocomat, de tegnap este lemondta az 1iik érdeklődő... :S Ha aktuálissá válik, megtalállak, köszönöm! Üdv; Zoli
16500 ft a benzinköltségem... ha szolnokig jössz te is akkor kevesebb....
nem az az érdekes hogy én merre lakom mert leviszem neked a motort, amugy a Honti xl azt jelenti hogy Hont-on lakom Vác fölött, és azért 70 a motor mert 10 böl fedezem az utiköltségem meg az autopályadijjat... nekem nincs erre a mocira szükségem csak akkor ha egy krossz vázba beleraknám a 125-ös blokkot. 12 ezret forog..... többet nem kell mondanom...
kinyúlt neki a gyári blokk aztán trx lett betéve
kíváncsiságból megkérdeztem
lenne ennyi fölös zsetonom egyből megvenném
Két lehetőség van. Az egyik hogy elírás,a másik pedig az,hogy a TRX 400-as quad blokkja van benne.Én is gondolkodtam egy ideig,hogy belerakok egy ilyen blokkot,de nem éri meg azt a pénzt,hogy indítós legyen.

A lámpát remélem nem teszem tönkre,de ha igen akkor legalább tudom hova forduljak
Hát most vmivel kevesebb KP-m van, de attól is nagyban függ, hogy merre laksz... Szal hol laksz?
a @ra nem húztam kotont már vagy 20 éve szerinted akkor most kezdenék el vele kínlódni?
szóval nincs meg a gyári gumivédője?
esetlegesen ha nagyon elqurod van egy gyári lámpám foglalatostul
cagiván tök patent volt mert kiakasztottam a 2 pöcköt és cserélhető volt az izzó
nekem emelt fényű izzó volt benne az azért kihalt fél évente, ellenben sokkal jobban világított, fehérebb volt a fénye
van egy nsf 125 öm poveros, 70-é kell?
Köszi az infót,akkor majd utánanézek annak a műanyag átalakítónak.
EMBER, nézz fel az adatlapomra, Honda MBX 80. Üdv
na gondoltam hogy megkérdezem a ktm-et hátha nekik van. felhivtam bemondtam hogy 100 as henger, ö megnézte a gépben és kérdezte a gyürük vastagságát és szélességét is! és épp Gödöllöt hivtam fel, de azért mert az néha utbaesik,, amugy elmentem érte és nem küldték... te is nézz körül ahol laksz hol milyen motorosüzlet vannn .... nem?
mi az a mbx? nem bmx?
pár száz foritért veszel egy 3 db.-os cotton gumit és ráhuzod a kurva lámpára hidd el mikor huzod neki és ettöl elélvezel a geci sem fog átmenni a gumin! hidd el én márcsak tudom...
Autósboltban vettem egy műanyag átalakító karikát,amibe a h4 izzó foglalat van,de azt is még el kellet vágnom keresztben hogy bele menjen a lámpaburába, hasonló megoldás amit Ini ajánlott.Én nem fúrtam semmit,mikor benn volt az átalakító az izzót ragasztó szalaggal rögzítettem,de jól bírja egy éve benn van csak terepen járok és még nem jött ki a helyéről.
Sziasztok! Honda XR 400 olajhűtőt keresek.
Sziasztok! Nincs valakinek egy bontásra szánt motorja? Cserélném az MBX-emet, vagy ha olyan rá is tudok fizetni max. 30-at. Vannak feltöltve képeim, meg video... Ha valakit érdekel, írjon!
Nem tudom,hogyan sikerült téged kérdezni,de nairobi-tól szerettem volna
Minden esetre köszi a választ.
igaz nem engem kérdeztél de írok bőszem
a cagivámon is ilyen krumpli égős lámpa volt, abba pont belefért a zsiguli égő foglalata
azt 3 csavarral befogtam és teljesen tökéletes lett
sajna nincs több zsiguli foglalatom hogy megnézzem a honda búrába, mert másabb mint a cagiva búra
de szerintem egy próbát megérne, ha van bontó közeledbe, valami keleti blokkos rossz lámpát megnézni hátha.....