Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esztergáltatni kell egy közbetétet műanyagból.
sziasztok.
nincs valakinek valami joo otlete mit lehetne oda rakni a karbi es a gumi koze?...mivel lehetne osszekotni?
Tápok olcsón.
Innen szoktam rendelni.
Olcsóbban kijöttem postával együtt, mintha a helyi állatkereskedésben vettem volna.
Susa Puppy kölyöktápot vettem nekik, 30% fehérjetartalmú prémium táp.
van pár szövetig kopott gumim 18as és 21es méretekben, kutyatápra cserélném
Na megy ám az üzlet Akkor én is csatlakoznék egy dominátor hegerfejjel szelepek nélkül ha érdekel valakit Irányárba 15.000 ft ért
szia!
én megvenném ezt a karbit küld már el légyszi a telefonszámod hogy egyeztessünk a borsipeter84@gmail.comra!
köszi!
Rendben mocis, szólok ha havernak aktuális, elvileg talán a jövő hét jó lessz, feljár pestre suliba el is menne érte, de mindenképp szólok előte és lepontosítjuk! Köszi mégegyszer
tűszelep lett cseréve rajta de nem az volt a gondja így a régi tűszelepek is megvannak semmi bajuk... a szívatót én ilyenre cseréltem amint látszik kézi a karbin van ebben jobban biztam:) de megvan a bovdenes szivató befogó része is .. csak alkatrésznek használjátok arra mindene jó viszont így nem rakható motorra mert én már változtattam anno a fuvokán.. (néhány metrikus csavart kivéve rendben van ...)
Mocis süssél képet légyszi a karbiról hogy megegyezik e jó? Nagyon köszi az ajánlatot tényleg több mint baráti
ilyen nekem is van mit érhet ez használtan?
nem mintha el akarnám adni csak érdekel
EZ A JÓ AZ XL BE ami nem gömbben végzödik
betettük a karbiba és amíg ellenőriztem a benzinszintet annyira bedagadt hogy szinte kiugrott a helyéről
aztán másikat kellett betenni
"szerencsére" 4-es csomagban árulták kb aranyárban
nektek ez kell .. gondolom ez van az xl karbiban amit megtartottam.. 6ért elviheted a komplett karbit ha gondolod ez már több mint baráti ár garantálom h mindene épp 1 éves tüszelepek vannak benne én cseréltem öket mikor megvettem a mocit... ha érdekel csak szólj
Lehet szilikon gumi.
Az olyat óvni kell pl a féktárcsatisztítótól.
Kurvára elnyúlik tőle.
ebben a tourmax-ban csalódtam
olyan karbitömítése van hogy leugrott a karbiról
mondjuk visszament az eredeti méretére ha kiszáradt....
kaptam csak nem olyat ami bele való a membrán méret passzolt csak a végén a kis pöcök nem...
E-bay-en láttam membránokat. Tour-max japán gyártmány.
5-6k
vegyen inkabb komplett karbit...nalunk mar lattam 30 euroert is
Mocis! havernak azt mondtták a hondába hogy nem kapni már az xl-hez karbimembránt, te hol vetted és mikor?
Szevasztok csibészek
Fasza
tessek Masteron
koszi....ja egyben van de melegen csorog es nem tudom mert ez a kepen kipufogo gyapot