Tápok olcsón.
Innen szoktam rendelni.
Olcsóbban kijöttem postával együtt, mintha a helyi állatkereskedésben vettem volna.
Susa Puppy kölyöktápot vettem nekik, 30% fehérjetartalmú prémium táp.
Rendben mocis, szólok ha havernak aktuális, elvileg talán a jövő hét jó lessz, feljár pestre suliba el is menne érte, de mindenképp szólok előte és lepontosítjuk! Köszi mégegyszer
tűszelep lett cseréve rajta de nem az volt a gondja így a régi tűszelepek is megvannak semmi bajuk... a szívatót én ilyenre cseréltem amint látszik kézi a karbin van ebben jobban biztam:) de megvan a bovdenes szivató befogó része is .. csak alkatrésznek használjátok arra mindene jó viszont így nem rakható motorra mert én már változtattam anno a fuvokán.. (néhány metrikus csavart kivéve rendben van ...)
betettük a karbiba és amíg ellenőriztem a benzinszintet annyira bedagadt hogy szinte kiugrott a helyéről
aztán másikat kellett betenni
"szerencsére" 4-es csomagban árulták kb aranyárban
nektek ez kell .. gondolom ez van az xl karbiban amit megtartottam.. 6ért elviheted a komplett karbit ha gondolod ez már több mint baráti ár garantálom h mindene épp 1 éves tüszelepek vannak benne én cseréltem öket mikor megvettem a mocit... ha érdekel csak szólj
nincs valakinek valami joo otlete mit lehetne oda rakni a karbi es a gumi koze?...mivel lehetne osszekotni?
Innen szoktam rendelni.
Olcsóbban kijöttem postával együtt, mintha a helyi állatkereskedésben vettem volna.
Susa Puppy kölyöktápot vettem nekik, 30% fehérjetartalmú prémium táp.
én megvenném ezt a karbit küld már el légyszi a telefonszámod hogy egyeztessünk a borsipeter84@gmail.comra!
köszi!
nem mintha el akarnám adni csak érdekel
aztán másikat kellett betenni
"szerencsére" 4-es csomagban árulták kb aranyárban
Az olyat óvni kell pl a féktárcsatisztítótól.
Kurvára elnyúlik tőle.
olyan karbitömítése van hogy leugrott a karbiról
mondjuk visszament az eredeti méretére ha kiszáradt....
5-6k