én majd 1 évig cipeltem a boka sérülést magammal mondjuk nekem nincs olyan szerencsém hogy 6-7 hétig pihentethessem ... de tuti kapnak valami spéci kezeléseket
Kb.60-70-nel mehettem egy aránylag száraz fűves talajon amikor egy bukkanó után egy elég sáros rész következett ahol megcsúszott oldalra a motor első kereke és én a lábamat leraktam és visszalöktem,hogy ne csússzon ki az eleje,csakhogy mivel ott sár volt igy beletapadt a sárba a bakancsom a motor meg ugye ment tovább és így kiforditotta a térdem.Nem estem el de hirtelen azt hittem leszekadt a lábam térdtől lefele annyira fájt.Most,hogy utána néztem a dolgoknak úgy néz ki,hogy a térd kereszt szalag sérült valószínű,hogy szakadt.
Uh az fasza...hát akkor jobbulást neked Masteron!
Nekem esélyem nem volt hogy kiforduljon a térdem...Elmentünk tegnap megmozgatni magunkat...11kor indultunk fél 12re széthullott a motorom...szóval mire oda értünk a tetthelyre addigra nem tudtam motorozni..A problémát az okozta hogy a kuplung kosár meg a leszoritó fedél össze van jelölve...na én azt nem figyeltem...összeraktam és amikor be kuplungoltam terhelés alatt a fedél feltámaszkodott a kosárra és a kuplung nyitva maradt..sebességek voltak de hiába engedtem ki a kuplungot nem történt semmi....aztán haza vontattak délután 3kor erdön sáron viozen keresztül..
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam,hogy milyen a motor a stage 1 es veztengellyel.Én is úgy veszem észre mint ahogy mások is tapasztalták,hogy alacsony fordulazon elvesz a nyomatékból viszont közepes fordulaton jobban megindul.Tehát én azt mondom nem egy nagy csoda így ön magába.Viszont annyir jól sikerült az idei év első motorozása,hogy kifordult a térdem és úgy néz ki elszakadtak a térdszallagok vagy ha szerencsém van csak meghúzódtak de az biztos,hogy be van dagadva és ráállni nem tudok
Na kesz a gep....5. rugasra indult nem csorog vegre....olajat is nyomja rendesen fel es szoktel is szepen a butykos....holnap meg osszedobom komplett es megyunk is motorozni
Csak egy dob van rajta amúgy minden gyári, veszek még egy twin air szűrőt úgyis kell egy árban van a szarral, az sztem nem árt neki! Hát én is nagyon várom már remélem minden flottul fog menni
Levágtam kb.7 mm-ert és egy bovdenfejet rácsavaroztunk. Az bírta végig amikor eladtam is úgy volt. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz tőle a gép. A kipufogód az a gyári?
Mikuni TM40 könnyen rámegy. Esztergályos 15 perc alatt csinál két közbetétet ami picivel hosszabbá és nagyobb átmérőjűvé teszi. A bovden pedig picivel rövidebb kell rá.
Az akkori gépembe ott volt a kedvencek között de most így nem tudom. Kérdezzem meg masteront? Szerintem emlékszik még rá mert vele csináltuk.
De nekem alapjáratira 27,5 a főfúvókára meg 75 rémlik. A tű pedig középen volt. Így szépen reagált a levegőcsavar tekergetésére.
Nekem esélyem nem volt hogy kiforduljon a térdem...Elmentünk tegnap megmozgatni magunkat...11kor indultunk fél 12re széthullott a motorom...szóval mire oda értünk a tetthelyre addigra nem tudtam motorozni..A problémát az okozta hogy a kuplung kosár meg a leszoritó fedél össze van jelölve...na én azt nem figyeltem...összeraktam és amikor be kuplungoltam terhelés alatt a fedél feltámaszkodott a kosárra és a kuplung nyitva maradt..sebességek voltak de hiába engedtem ki a kuplungot nem történt semmi....aztán haza vontattak délután 3kor erdön sáron viozen keresztül..
Tegnapi napunk! :)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Tegnap kipróbáltam,hogy milyen a motor a stage 1 es veztengellyel.Én is úgy veszem észre mint ahogy mások is tapasztalták,hogy alacsony fordulazon elvesz a nyomatékból viszont közepes fordulaton jobban megindul.Tehát én azt mondom nem egy nagy csoda így ön magába.Viszont annyir jól sikerült az idei év első motorozása,hogy kifordult a térdem és úgy néz ki elszakadtak a térdszallagok vagy ha szerencsém van csak meghúzódtak de az biztos,hogy be van dagadva és ráállni nem tudok
meg a gázbovdent te hogy oldottad meg?
http://www.braigasen.com/Mikun...
Mikuni TM40 könnyen rámegy. Esztergályos 15 perc alatt csinál két közbetétet ami picivel hosszabbá és nagyobb átmérőjűvé teszi. A bovden pedig picivel rövidebb kell rá.
http://www.jetsrus.com/FAQs/FA...
De nekem alapjáratira 27,5 a főfúvókára meg 75 rémlik. A tű pedig középen volt. Így szépen reagált a levegőcsavar tekergetésére.
Na erről lenne szó ha valaki ismeri szóljon Köszii