Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én majd 1 évig cipeltem a boka sérülést magammal mondjuk nekem nincs olyan szerencsém hogy 6-7 hétig pihentethessem ... de tuti kapnak valami spéci kezeléseket
hát nagyon nem .. nem is értem ezek a focisták hogy épülnek fel pár hét alatt az ilyesmikböl
A rugóstag fasza :) Vissza kellett vennem 1es erösségre a telót
ez igy kora tavasszal nem hangzik jól....
hát gyógyulgass .... sajnos az ilyesmit sokáig kell pihentetni
Kb.60-70-nel mehettem egy aránylag száraz fűves talajon amikor egy bukkanó után egy elég sáros rész következett ahol megcsúszott oldalra a motor első kereke és én a lábamat leraktam és visszalöktem,hogy ne csússzon ki az eleje,csakhogy mivel ott sár volt igy beletapadt a sárba a bakancsom a motor meg ugye ment tovább és így kiforditotta a térdem.Nem estem el de hirtelen azt hittem leszekadt a lábam térdtől lefele annyira fájt.Most,hogy utána néztem a dolgoknak úgy néz ki,hogy a térd kereszt szalag sérült valószínű,hogy szakadt.
igy már értem...
jók a képek de téged nem láttalak zsonglörködni akkor bevált a rugóstag?
mi történt veled hát tegnap még beszéltünk.... nah ez van ha nem figyelek rád
Uh az fasza...hát akkor jobbulást neked Masteron!
Nekem esélyem nem volt hogy kiforduljon a térdem...Elmentünk tegnap megmozgatni magunkat...11kor indultunk fél 12re széthullott a motorom...szóval mire oda értünk a tetthelyre addigra nem tudtam motorozni..A problémát az okozta hogy a kuplung kosár meg a leszoritó fedél össze van jelölve...na én azt nem figyeltem...összeraktam és amikor be kuplungoltam terhelés alatt a fedél feltámaszkodott a kosárra és a kuplung nyitva maradt..sebességek voltak de hiába engedtem ki a kuplungot nem történt semmi....aztán haza vontattak délután 3kor erdön sáron viozen keresztül..
Szevasztok Urak!

Tegnapi napunk! :)

http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Tegnap kipróbáltam,hogy milyen a motor a stage 1 es veztengellyel.Én is úgy veszem észre mint ahogy mások is tapasztalták,hogy alacsony fordulazon elvesz a nyomatékból viszont közepes fordulaton jobban megindul.Tehát én azt mondom nem egy nagy csoda így ön magába.Viszont annyir jól sikerült az idei év első motorozása,hogy kifordult a térdem és úgy néz ki elszakadtak a térdszallagok vagy ha szerencsém van csak meghúzódtak de az biztos,hogy be van dagadva és ráállni nem tudok
Na kesz a gep....5. rugasra indult nem csorog vegre....olajat is nyomja rendesen fel es szoktel is szepen a butykos....holnap meg osszedobom komplett es megyunk is motorozni
Csak egy dob van rajta amúgy minden gyári, veszek még egy twin air szűrőt úgyis kell egy árban van a szarral, az sztem nem árt neki! Hát én is nagyon várom már remélem minden flottul fog menni
Levágtam kb.7 mm-ert és egy bovdenfejet rácsavaroztunk. Az bírta végig amikor eladtam is úgy volt. Kíváncsi leszek, hogy milyen lesz tőle a gép. A kipufogód az a gyári?
Nagyon köszönöm, azt irták ebayen hogy xr600- xr650 hez jóü a karbi, eszterrgáltatok összekötőt hozzá
meg a gázbovdent te hogy oldottad meg?
Ez volt az.
http://www.braigasen.com/Mikun...

Mikuni TM40 könnyen rámegy. Esztergályos 15 perc alatt csinál két közbetétet ami picivel hosszabbá és nagyobb átmérőjűvé teszi. A bovden pedig picivel rövidebb kell rá.
Hát haver érdeklődött, de nagy a csend ezért gondoltam itt is utána kérdek, mindegy majd kiderül:D
Ez nem pont az de hasonló:
http://www.jetsrus.com/FAQs/FA...
Az akkori gépembe ott volt a kedvencek között de most így nem tudom. Kérdezzem meg masteront? Szerintem emlékszik még rá mert vele csináltuk.
De nekem alapjáratira 27,5 a főfúvókára meg 75 rémlik. A tű pedig középen volt. Így szépen reagált a levegőcsavar tekergetésére.
Szevasztok! XL 200 ason szét kell buritanom az önindítót,tudtok segíteni mit és hogy ne basszak el?
bár nekem jönne össze annyi zsééé .....
miert nem az eladótol érdeklödsz?
Már megrendeltem, jövő csütrötökön elvileg megjön, de majd csak áprilisba tudom felrakni, mert még kint baszom a rezet....
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na erről lenne szó ha valaki ismeri szóljon Köszii