én már csak tudom keté repedt a térd kalácsom és orvos baxot észre venni,ja meg persze szalagog is elnyúltak mint hegyi menetben a domi az enyémhez képest
Köszi!Bakancs volt rajtam,de még ez volt talán a szerencse mert igy picit tudott fordulni a bokám is,Csizmába ez még durvább lett volna szerintem mert az a bokát fixen tartja és a térdet az se védi a tekeredéstől.
hát igen könnyű azt mondani ad el a szecskavágót
de ha nincs semmi akkor még ez is jó tehát ha nincs vevő marad ez azt ennyi majd meg csináltatom a másik hengert azt adok neked egy pár méter előnyt
Köszi!Én reménykedem,hogy csak húzódás és megpróbálom itthon kiheverni mert én kés alá nem fekszem Igy most inkább fáslizom,jegelem,kenegetem,gyulladás csökkentőt szedek.Ja és Bioptron lámpázom erőteljesen
Jobbulást!
Csizma volt rajtad?
Szerintem pihentesd, aztán szép lassan felgyógyulsz ha nem kell műteni! Remélem nem lesz baj!
Pedig végre elkészült a géped!
az xr 650l önindítós, az egyik ismerősömnek eltörte a lábát egy xr :) Most árulják 240ért pici váltóhibával Nagykanizsán ! Egy jó kézi dekoval legyen felszerelve a géped és simán berugod :)
Jobbulást .
Haver is így járt ( szalagszakadás ) , megműtötték , begipszelték . Mikor 6-hét után levették nem hajlott a térde ! Letapadtak a szalagok . Utána sportkórházban műtötték , ott másnap már rugdalták ki az ágyból , gipszet ott nem kapott . Van vagy 8 szalag a térdben .
Én is inditottam már el kézzel régen a dr 600 ast,de tudod mikor úgy fáj a lábad,hogy fényes nappal látod a csillagokat akkor nem hiszem,hogy tudnál akkora erőt kifejteni,hogy beinduljon a motor
de ha nincs semmi akkor még ez is jó tehát ha nincs vevő marad ez azt ennyi majd meg csináltatom a másik hengert azt adok neked egy pár méter előnyt
keress rá! nem rossz kombó, asszem most déni is ezzel jár!
Csizma volt rajtad?
Szerintem pihentesd, aztán szép lassan felgyógyulsz ha nem kell műteni! Remélem nem lesz baj!
Pedig végre elkészült a géped!
Haver is így járt ( szalagszakadás ) , megműtötték , begipszelték . Mikor 6-hét után levették nem hajlott a térde ! Letapadtak a szalagok . Utána sportkórházban műtötték , ott másnap már rugdalták ki az ágyból , gipszet ott nem kapott . Van vagy 8 szalag a térdben .
amit utána addig pofozol mig meg nem unod add már el azt a szecskavágót