Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Gratulálok hogy végre egyben van a motor
Ez meg mi? Távoltól mint a zacskós darál hús de ne haragudj meg tudatlanságom miatt
postas hozta
majd lefényezem várom a jó időt
Én elhiszem hogy műszakilag rendben van,de külalakra hagy némi kívánni valót
most,hogy írod enyémen már az is új
tudom sok amit kérek de nem nagyon érdekel ez renben van minden részletében és ha nem megy el meg marad
nekem a krossz motorommal egy KTM-el volt ugyan ez, egy esztergályos beragasztotta nekem egy ezresér valami spéci ragasztóval eddig nincs vele baj, de nyilván csak ideiglenes megoldás.
ehh..... ez nem jó semmire sem, még egy gyűrött üléshuzat sincs rajta
Ja itt a linklink
Ezért az árért azért már jóval korszerűbbet kapni.Forditott teleszkóp,elől-hátul tárcsafék és azért jóval fiatalabb.
mostanában nemigen nézegetem a 2t gépeket
azt tudom hogy 250 felé már ki lehet fogni egy nem fos állapotú rendszámos 600ast
ami átíratva kicsit javítgatva megáll 350ben, de akkor már fele motor új, és 10 évig nem kell rákölteni
szerintem foleg azert is nem kell senkinek mert nem tarcsafekes
nagyon nehéz le cserélni mert én használom utcán is a 600-as meg rendszám nélkül kicsit karcos lesz
max meg marad meloba meg pecázni
szerintem nézél szét milyen huladék dt-ért kérnek 200 meg 260 ja meg találtam rendszámost 89-es évjáratban350
igazából tényleg kb160 ezer mert nem egy szar kupac
az árképzésed egyre vadabb
iszol te rendesen?
én már leszoktam a jó minőségű csapágyakról,meg a drága szimmeringekről
a sok gizgaz meg a víz széteszi mindet
faja fag csapágy a fűnyíróban kibír 4 évet a kerékben meg egyet
pedig a fűnyíró is kapja az ívet rendesen
Nem nekem kell megpróbálom eladni :D mennyi az alja? nem centire gondolok hanem a kampós orrú mátyások, narancssárgalázas deákferik összességére
Már van felnifűző srác is haver haverja drzs srác az apriliába melózik..szóval innentől már csak kifogást fogadok el :d
Van valami vérprofi itt, haveroméknak hegesztenek nekem ugyis kll kifüzhetnéd... :D
Janszi te meg adj egy linket a motorodról :D
Jó lenne, csak nincs kedvem szétfűzni
Meg szopás hegeszteni, mert ki tudja milyen alumínium ötvözet.
Neszójjábe!
Olyan csapágy még nincs ami nem ment tönkre, aztán a keréknél elég keményen kapnak! tumaska felhegesztessük e?