Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt szeretném megelőzni.
valami kurvára nincs ott rendben cimbora szivat téged az a gép....
egyik hogy a sebvaltom mar ugy volt hegesztve a tengelyre mikor vettem es most valahogy eltort es forog rajta de le nem jon igy most ahogy vissza valtok lent marad a kar ....ez a kisebbik baj mert apam meghegeszti....masik meg hogy szelepek szepen beallitva meg minden semmi hangja a blokknak...kb 20 km utan heles ciripeles jon a blokkbol...hezagok elbologtak mondom fasza orulok....alltunk egy joo ideig kicsit meghult beinditom es mar nem ciripel annyira de mire haza ertem megint....na most nem tudom hidegen ha nem fog ciripelni akkor bi a budos fasz van de ha fog akkor is mi van ....olaj megy fel rendesen meg szoktelte is mikor levettuk a kupakot....nem ertem hogy mehettek el a hezagok...ennyi alatt meg olaj nelkul se kophatnak el a himbak
Aha,este irok szamlaszamot,most nemvagyok gepkozelbe,epp motorozok:)
miert valaki lopja a benzined?:)
Legalább neked már megvolt . mi volt a gond?
na elso proba meg volt...kisebb nagyobb bajokkal
Srácok, valaki XR4-en találkozott már zárható tanksapkával?
Jobbulást!
Köszönöm mindenkinek az együttérzést!Remélem minél hamarabb helyre jön mert ez így a szezon elején nagyon nem jött jól
Motoros társak! Kérdés...mi okozhat olyan hangot a blokkból mintha megcsuszna a kuplung? ha rá állitok akkor abba hagyja! Amikor hirtelen ki engetem akkor nyöszörög! Kevés olaj okozhatja?Lamella uj olaj uj csak nem biztos hogy elég
Jobbulást neked masteron egy két hónapig bíztos érezni fogod na sebaj azért finoman lehet emelgetni, max a lábtartón ellessz
Igen amikor teljes vagy fél szívatón van akkor szépen jár. Én leszedtem az úszóház fedelét, levettem az úszót és ami alatta van két fúvóka azokat pucoltam ki,de igazán nem volt semmi kosz bennük. A gyertya tiszta új.
Sajnálattal hallom! Gyógyulást!Jobbulást!
Sziasztok!
Van valakinek olyan Dominator központi rugója ami nincs épp motorban?
azért dokinak mutasd meg
majd tekergetik feszegetik, szóval előtte ne nagyon igyál, kisebb lesz a tócsa
nekem olyan 20 centiket nyaklott oldalra
ha van szakadás vagy komolyabb nyúlás akkor ebben a hónapban max robogóval közlekedsz
Szevasztok!

96-os XR 600 benzinszintjére milyen adatok vonatkoznak? Be kellene állítani, nehezen ejti a fordulatot (levegő csavarra nem igen reagál). Az úszóházban lévő benzinszint magassága érdekelne és a tűszelepet zárt állapotában milyen magasságban kell lenni az úszó aljának? Végül is rátok bízom, csak be kellene állítani pontos adatok alapján. Fúvóka méretek is érdekelnének!

Előre is köszönöm a segítséget.
Ok!
Jöhet 2000 + posta.
Tudok utalni számlára? Mert akkor olcsóbb a posta.
Pihentesd és jobbulást. És lehet nem ártana azért orvossal megnézetni
Gipszeltetni én se fogom ha minden igaz kapok kölcsön egy térdgépet és azzal megpróbálom tudok-e járni mert ebben a hónapban esedékes a túra és arra meg szeretnék menni ugyhogy mindent megpróbálok megtenni a mielöbbi gyógyulás érdekében
nekem részleges szakadás volt és nyúlás, 3-4 éve de még mindig szar, sokszor "kiakad" oldalra meg összecsuklik
a dokik be fogják gipszelni, de vágd le a picsába a gipszet olyan 3 hét múlva(nekem 6 hétig volt) mert annyira elsorvadnak az izmok hogy 5 hétig jártam gyógytornára mire tudtam járni rendesen
bár még ekkor is csak térdgéppel
ha tudsz szerezni térdgépet akkor megúszhatod a gipszet, bár járni akkor sem tudsz pár hétig
Ha elszakadtak Javaslom a korhazat mert ha sulyos lehet operalni is kell....havernal foci kozben szakadtak el es operaltak is jobbulast
Én is akkor amikor áthoztam a kartonom a másiktól...durván 2-3éve...nem szeretek én se oda járni..ha nagyon szarul vagyok akkor is csak táppénzes papirért mert a Coldrexet vény nélkül is magkapom.. Más értelmeset meg ugyse ir fel megfázásra
tod mikor voltam én orvosnál? talán még 2009ben üzemorvosin munka miatt de azóta se :) belőlem azt nem gazdagszik 1ik sem:)
Az orvostudomány töredéke az amit ingyen a TB-vel adnak..jó pénzért vannak olyan kezelések amik tényleg hatékonyak...Az orvos is azt a gyogyszert irja fel neked amiért jutalékot kap.. Az már mindegy hogy használ e rendesen