Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te miket nem tudsz
A Z, csak fém porvédős, az beengedi a vizet. Az RS a gumi tömítéses verzió.
ja és persze egy z-s csapágyat raktam bele,hogy kivülről ne kapja se a homokot se sarat
szerintem is az a leg jobb megoldás ha ki cseréli az ember de mig nincs más jó a pontozás főleg ha valaki jól csinálja és nem türelmetlen fis kuki modjára egy két pont
Janszi azért a kerékcsapágy többet kap mint a blokkban lévő csapágyak... Hiába koyo...Kell cserélni! Én úgy vettem a mocimat hogy sörösdobozvolt benne, ki is adta egy két hónap múlva, jelen pillanatban nekem is vékony rézlmez van benne meg menetrögzitő, meg felponoztuk, de csak ideiglenesen ha hazamegyek esztergályos, vagy felhegesztetem vagy kap egy perselyt!
Nem drága az. 900Ft.
Debrecenből szoktam rendelni a Paulus-tól, ha nagyobb mennyiség kell. Pl. blokkgenerál.
87 utani akkor igen....de nagyon konnyen megy ott mar lehet kopresszio hiany vagy mar haldoklik a deko mint multkor nekem
szerintem nem évente kell csapágyat cserélni!
ja persze koyo csapágyat raktunk ja az enyémbe is az van
ja az drága
Niminek is sörösdobozzal volt kihézagolva, ki is hullott neki
nem igazán kokányolás amit írtam!
a energidobozos meg nem igazán jó mert probáluk azt is
Van csapágy ragasztóm, pontoztam már fel tengelyt.
Csak egy-két csapágycsere és annyi a pontozásnak.
köszi meg találtam így is és ráadásnak nincs is messze

Nem akarok mókolni.
Ráadásul úgy nem lesz központos, mert nem feltétlenül központosan nyalta ki.
játékos de meg éri fel pontoztam aztán speckó menet rögzitő azt ennyi
Itt a pontos link
Most jut eszembe,hogy valahol olvastam hogy energiaitalos dobozból vágtak ki egy csíkot a csapágy köré,és úgy ütötték be. Állítólag hibátlan lett
Hogy csináltad meg neki?
nem most láttam de igazából kéne nekem is
Jaaa,akkor köszi!
persze azon a homok tengeren elvéreznék de nem baj max betakarna az mtx-em úgy is szerelem van
Innen ,de most nem is láthattad,mert mint írtam nem vagyok rajta ezen a videón
gondoltam de azért még lehetsz király amiért ilyen vidiket csinálsz nekünk
ha nem tudja valaki be rúgni minek neki ilyen motor vegyen simsont azt rúgdalja azt
Én nem is vagyok rajta,én csak kameráztam a vörös ördögöket
hol szerezted a tükreidet?
Tényleg mennék már egy kanyart veletek