Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiger nekem is szarakodott a szelephimba nézd már meg hogy a vezérlés felőli csapágyad félig zárt e nekem emiatt ette a himbát és a veztengelyt hondánál 6500 pénz voót, de nyugi engem is szivat hidegen csúszik a kuplung melegen jobb de nemm 100 as új a lamella fszom kivan a rugó lehet vajon és belül a blokkban lehet még állitani a kuplungon ? ja az olaj is új 20 w 50 actevo. Olcsó benzint forevör
hát naggyából megúsztam, van egy kisebb seb a lábamon,megtérteltem a lábtartót ahogy betakaróztam,de túlélem, a motort is már megcsináltam ahogy hazaértem, kormány visszahajt, kuplungkart kicseréltem,úgyhogy lehet hétvégén újra lőni neki :D
remélem neked nem let bajod
tegnap voltunk kinn endurozni ,végén olyat takaróztam felhajlott a kormány,kuplung kar letört... :D
na igen ezért nem nagyon akkarom elbaxni az enyémet mert ez renben van de nagyon még ha szecska vágó is
hát igen ezzel van itt a gond a trehány kókányolós emberekkel,akik szétbasszák a motort, ez nem a moci hibája, amikor kijött a gyárból 20éve biztos nagyon fasza volt és semmi baj nem volt vele
hát azért a tied jóval fiatalabb gép,az más tészta,mint egy ilyen 25éves szegény jószág,ami már annyi csapást kapott az élettől,hogy nemcsoda h ilyen bajai vannak,nameg a magyar szervizelési színvonalat ne említsük...
szó sincs arról,hogy maga az xr ne lenne jó, jó volt az amikor megalkották,csak sajnos az évek során legtöbbje csak pusztítva volt,normálisan javitva nem,aztán azért vannak ezek a bajok
Mást nagyon úgy sem tudsz csinálni
De mindent a gyógyulás érdekében
Ezt ma már teszteltük a csajommal de,hogy őszinte legyek most ebben az állapotomba ehhez sincs nagy kedvem
de ha egyszer turul szereti na mert ha elbaxa kezdheti elölről
kecskét nem lehetne?
Beszerezzük neked! Adom is fel a hirdetést SZŰZ LÁNY KERESTETIK!
Amúgy mikor nekem volt ilyen, csak is asszonyka volt felül mivel a így nem fájt a lábam
Ha nem haragszol ez olyan mintha asszonykádat egy lovagló tanfolyamra fizetnéd be
neked egy macskát nézek
oké de akkor igyekezned kell mert 21 napod maradt
ha hiszed ha nem adnám én olcsóban is de senki nem hív tavaly óta
Barna barátom is most cserélt motort és meg van neki a régi is de nem adja el a régit
majd a gubacsirol nézek neked 1 et szülinapodra
Régen én se hittem benne de a felületi sebek gyorsabban gyógyultak tőle és a gyulladást is csökkentette.Viszont egy szűz lány jól jönne ha meggyógyul a lábam
Janszi 120 ezerér vettünk havernak egy xl rmgt a szomszéd faluban kicsi füsttel 5005 forintos gyürüszettel megoldodot a probléma, szerintem próbáld olcsóbbn adni azt az mtx et aztán szerezz be egy xlt..... Kis pénz jó motor :D
én hiszek minden szűzlányban
a bioptron lámpa olyan mint a szűzlánypisi
hinni kell benne
honda kereskedés meghozza
karmantyú&porvédő egy csomagban
4-6ezer felé számíts
mi vagyok én pitybuj
karmantyu?
Üdv!
Nem tudja valaki hol kapok xl 600 első fékhez karmantyút? Vagy hogy lehetne javítani mert elszakadt az a kis tömítő gumi