ma bevittem az asszonyt egy enyhébb kis nádas foltba, faja traktornyomokkal és vízzel tarkítva
de úgy átjött rajta kettes alapjáraton mint a huzat
megkezdtük az idényt
az xr ismét egy pöccre indult, de a füst nem akar múlni még a kutya is hátraszaladt mert azt hitte atkát írtok
jobbulást, térdemel én is szenvedek mai napig rá estem két éve és kb fél liter vért szivtak le szakadás nem volt de kereszt szalagok meg nyúltak tehát tudom milyen szar
Probáld pihentetni és ha nincs szakadás tudom ajánlani a ló balzsamot persze a zöld tégelyest
nekem is volt ilyen bár nem tudtam megállapítani pontosan .... de párszor elöfordult "Benzinben szegény levegő keverék esetén a motor túlmelegszik, detonációs égéssel jár, öngyulladás miatt csilingel,"
Szevasztok csibészek
Masteron mi történt mert nem nagyon van kedvem vissza nyálazni?
Andrussh szerintem kéne már a bukom amugy meg szerintem rugok alá rakjál be egy alátétet mert dt szokta ezt csinálni alátét meg megoldás lehet,de az is lehet szar az olaj vagy csak össze kell kicsit kopnia
masteron!
még annyit hogy nem szabad mondani hogy motorral történt a baj, mert kb le fog szarni mindenki az egészségügyben
bicikliztél, vagy fát metszettél vagy ilyesmit kell mondani
azért ahogy látom nem épp jol indul a szezon itt van Masteron ,Andrussh,Tiger még jó h én a légszúróház és a karbival szopok mert tuti én sem maradnék el .....
félmunkát meg nem akarok, annyira még nem szar