Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tervben volt a javítás de nem jött össze annyi zseton, mert fullra akarom hogy menjen még vagy 20 évet
félmunkát meg nem akarok, annyira még nem szar
ini szerintem cserélsz velem azt meg csinálom és nem fog füstőlni te meg már úgy is meg szoktad
varázsgomba
voltál ibolyázni ini
sztem benzin szegény a keverék ..... a benzin hüti is a blokkot ill a szelepeket de nézz utána
ma bevittem az asszonyt egy enyhébb kis nádas foltba, faja traktornyomokkal és vízzel tarkítva
de úgy átjött rajta kettes alapjáraton mint a huzat
megkezdtük az idényt
az xr ismét egy pöccre indult, de a füst nem akar múlni még a kutya is hátraszaladt mert azt hitte atkát írtok
szerintem én meg tudom miért fog vérezni az orrod
írj egy mailt aztán adok egy számlaszámot
10 pálca 10 ezer lesz
ha csak holnap utalod akkor 12
Nezek gyertya kepet....de most asszem inkabb keves levegot kap mint benzint....habar hidegen nehezen is indul most....meglatom mit mutat a gyertya
mostmár tudom honnét az a cseplines járásod
jobbulást, térdemel én is szenvedek mai napig rá estem két éve és kb fél liter vért szivtak le szakadás nem volt de kereszt szalagok meg nyúltak tehát tudom milyen szar
Probáld pihentetni és ha nincs szakadás tudom ajánlani a ló balzsamot persze a zöld tégelyest
szerintem ved komolyan a beállítást nehogy ugy járj mint én aztán gátas legyen a kicsike
nekem is volt ilyen bár nem tudtam megállapítani pontosan .... de párszor elöfordult "Benzinben szegény levegő keverék esetén a motor túlmelegszik, detonációs égéssel jár, öngyulladás miatt csilingel,"
Komolyan?....a szegeny keverek az a keves levego?
a szegény keveréktöl becsöröghetnek a szelepek nem?
Rendben,majd kitalálok valami hihető történetet.
Az igen....csak most kivolt pucolva es a kevereket hulye fejemmel nem jegyeztem meg
Szevasztok csibészek
Masteron mi történt mert nem nagyon van kedvem vissza nyálazni?
Andrussh szerintem kéne már a bukom amugy meg szerintem rugok alá rakjál be egy alátétet mert dt szokta ezt csinálni alátét meg megoldás lehet,de az is lehet szar az olaj vagy csak össze kell kicsit kopnia
nem akarlak elkeseríteni, de ez nem olyan dolog ami pár hét alatt elmúlik.. főleg ha tényleg elszakadt. mindenképp nézesd meg szerintem.
a domi karbi van rajta?
Mar minden kivan cserelve atnezve....egyszeruen mar hihetetlen.....de amugy szedi a labat rendesen....meg karbin kell allitani mert nagy gazon daral
ini mennyivel jövök neked ? mert mostanság nem megyek mig a motor nincs kész de elküldöm neked a zsét
masteron!
még annyit hogy nem szabad mondani hogy motorral történt a baj, mert kb le fog szarni mindenki az egészségügyben
bicikliztél, vagy fát metszettél vagy ilyesmit kell mondani
azért ahogy látom nem épp jol indul a szezon itt van Masteron ,Andrussh,Tiger még jó h én a légszúróház és a karbival szopok mert tuti én sem maradnék el .....
bocs én annyira bozót motoros vagyok hogy eszembe sem jut h valaki föúton is endurozik