Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem tök nyolc de alkatrésznek kiváló a meglevő karbihoz membrán úszók tűszelepek jók .... szóval nekem is mindegy ne idegessíts magad ezen majd jelentekzik a haverod aztán ha nem kell majd megkérdezem ezt a srácot érdekli e még..
Mocis ha elviszik karbit vigyék ha marad kell neki nem akar játszani ezzel...
Nekem el szokta küldeni postán a 20 kg-os zsákot, én meg utólag el szoktam utalni az árát. Találtam egy tavaly januári számlát, azon 1148 Ft áll szállításnál.
paszolni paszol csak egy ponton hozzá ér a vázhoz de kiigazítottam kalapácsal a fék mellet egy kis hegesztett vas volt ..igaz xré jobban mutat
En kicsereltem a Xr berugojat Xl-re mert Xr-en kicsit mar lotyogott de nekem a Xr berugo siman passzolt Xl-re
Ja kicsit oldalra all Xr-en
Holnam rakok fel neked kepeket ha megfelel....amugy nem a domit kell osszekotni hanem a mikuni nem passzol
valakinek nincs véletlen képe az xr nél a karbit és a légszüröházat összekötö gumirol? teljes kép jó lenne lehet nem szoptam volna ennyit ha ilyenem lenne
van egy teljesen jó állapotú xr berugokar is nekem nem egészen jó xlre ... az ívében különbözik az xlétöl és sztem vékonyabb is.... ocsó pézé mehet az is ha kell valakinek..
várok ha tudsz beszélni vele jelezz léci itt a számom 20 7740724
ha domi karbi akkor a 63as pvc kis melegitéssel jó lesz csak lassan melegitsd akkor nem ég meg és jol alakítható.... nekem pont van itt 4cm es gumikarmatyu neked az pont jó lenne
Mocis rádbízom sajnos én nem tudok 100százalékot mondani, beszélnem kell a sráccal, de most nincs sehol, a telefonomat 2 hete elhagytam úgyhogy nem tudom felhivni se, talán kicsit később, délután beszéltünk azt írta jön este, írok neki facen aztán jelentkezem...... Sajnos csak ennyit tudok tenni!
xlnél azert is rosszabb mert a köponti telo is pont középen van semmi hely sincs ...többet ilyenbe bele nem fognék
oke koszi...megprobalok szerezni azt a csovet
akkor félre rakjam vagy ... ? beszéljek a másik sráccal?
63as pvc csövet megelgits ráa karbira ha kihült leveheted és méretre vághatod karbin ugyanúgy bilicsel szorítsd össze neked még könnyü dolgod van én ma már szét szoptam magam ezzel mert nekem tengelyben is törik az egész oldalra és fölfelé is ráadásul pár cm ben
na majd valamit kitalalok
Tumaska este lehetnál faszebukkon e :D
Nincs arrafelé esztergályos?
felénk lehet venni hengerben centiket is adnak
ilyen kicsike minimális összeg
esztergályos meg csak van, műanyagot bármivel lehet megmunkálni
ezt igy mondani egyszeru...csak nalunk talalni valakit aki megcsinalja
köszi!
nem rossz csak a k..... posta megdrágít mindent
A kolega gyorsabb volt
láttam olyant hogy műanyagból csináltak rá egy közbetétet
danamit vagy mi a rák a neve