nekem tök nyolc de alkatrésznek kiváló a meglevő karbihoz membrán úszók tűszelepek jók .... szóval nekem is mindegy ne idegessíts magad ezen majd jelentekzik a haverod aztán ha nem kell majd megkérdezem ezt a srácot érdekli e még..
Nekem el szokta küldeni postán a 20 kg-os zsákot, én meg utólag el szoktam utalni az árát. Találtam egy tavaly januári számlát, azon 1148 Ft áll szállításnál.
valakinek nincs véletlen képe az xr nél a karbit és a légszüröházat összekötö gumirol? teljes kép jó lenne lehet nem szoptam volna ennyit ha ilyenem lenne
van egy teljesen jó állapotú xr berugokar is nekem nem egészen jó xlre ... az ívében különbözik az xlétöl és sztem vékonyabb is.... ocsó pézé mehet az is ha kell valakinek..
ha domi karbi akkor a 63as pvc kis melegitéssel jó lesz csak lassan melegitsd akkor nem ég meg és jol alakítható.... nekem pont van itt 4cm es gumikarmatyu neked az pont jó lenne
Mocis rádbízom sajnos én nem tudok 100százalékot mondani, beszélnem kell a sráccal, de most nincs sehol, a telefonomat 2 hete elhagytam úgyhogy nem tudom felhivni se, talán kicsit később, délután beszéltünk azt írta jön este, írok neki facen aztán jelentkezem...... Sajnos csak ennyit tudok tenni!
63as pvc csövet megelgits ráa karbira ha kihült leveheted és méretre vághatod karbin ugyanúgy bilicsel szorítsd össze neked még könnyü dolgod van én ma már szét szoptam magam ezzel mert nekem tengelyben is törik az egész oldalra és fölfelé is ráadásul pár cm ben
ilyen kicsike minimális összeg
esztergályos meg csak van, műanyagot bármivel lehet megmunkálni
nem rossz csak a k..... posta megdrágít mindent
danamit vagy mi a rák a neve
Correnti is így oldotta meg a 650en
Meg nekem is így lessz