Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló ugy el vagytünve már azt hittem behavazódát arra felé
Viszont Neked is Mocis!
helló szép reggelt mindenkinek
Helló megvanak a képek? Vagy már nem érdekel?
Szia. Megkérdezhetem hogy csináltad azt az olaj nyomás tesztet ? Csak kitekerted az eggyik szelep fedelet?
nalatok most igy van ahogy irtam es at is irjak a 25 ot 35 re nalatok ha jool tudom
nekem már gözöm sincs itt hogy van
25kw ig van....de most behoztak hogy 35kw-ig ervenyes az a jogsi ami nekem van ha most csinalnam de nem tudom hogy az enyem is ervenyes e 35 ig mert en mar 5 eve lesz hogy csinaltam....de ha csak 25 ig ervenyes az enyem a papirokat atirom 25 re es kesz
jogsid van rá? vagy nálatok hogy van ez?
nem...annyi penzem nincs XR600 papiros
az biztos hogy nem egyszerű jobb ha kint van a blokk akkor biztos más a váz ha a 600 r-nél nem lehet kiszedni
hát sajnálom hogy eladod ..... kövi xr 650?
XR-rol lejott ugy hogy ha karbit is levettem...blokkott se kellett volna leengedni de akkor meg nem tudtam
az hogy eladom a XR-t es nincs kedvem vele szarakodni...joo ez igy ahogy van
miert mi volt a gond?
A dominátorról én is letrükköztem úgy de az xl 600r ről tuti nem jön le aztán hogy az LM váza mennyit enged ott azt nem tudom
egyébként sztem meg jobb ha ki van véve a blokk nem aanyázik annyit az ember és hozzáfér rendesen
sehogy....lehet nem is lesz rajta
azért írtam hogy nem tudom pontosan hogy mi a különbség nekem 600lmf van de sajna nem oldotta meg a problémát a szimering csere akkor
elhiszem ... neked de nem 600r röl ugye a többinek másmilyen a váza azokról lehet h le tudod venni
http://www.kepesmotor.hu/motor... egy ilyen blokkot kéne megvenni
le lehet venni hidd el nem egyszerű de nem írtam volna ha nem csináltuk volna már meg szelepszár szimeringet cseréltünk és akkor volt ez az esemény
hogy állsz a karbivaL?
erre en is befizetek
esetleg 1 videó?