Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát láttam egy videót, ott a gyerek rááll, ugyan úgy mint én az xt-re dekompresszor nélkül. De erre nem kell ráállni, mert nem lehet. Szóval akkor az általam írt automata dekompresszor is van a kézi mellett?

Videó
nagyon jó fej
voltál orvosnál?
havernak is meg tudtam csinálni nem kell azt cserélni
Nagyon király
Ki a király hát nem a Sanyiiiiii hanem a colt72
Ja es enyemre siman ra allok es 75 kilo vagyok....mikori evjarat?
Nem szabad neki csak ugy atfittyenni....max eros nyomasra
Nekem is uj a lanc....most lett belerakva kopas mentes veztengely es himbak es melegen csorog....ezelott olajnyomas gondjaim voltak de csereltem pumpat....hidegen szep a hangja mondjuk kicsit csal a video .....te hasznalod igy?
Bekeményedik, de át is fittyen! Akkor mindkettő van benne? Mert kézi a 100%, hogy van és működik is!
Azer nem ugy mint a simsont mer egy helyen bekell neki kemenyedni....amugy autodeko van benne
Pont ma írtak Forintra pontosat nem tudok a srácnak ez akciós volt 8-9 körül van úgy hogy a dugóban kell kicsit szurni mert a lehuzógyürű vastagabb mint a gyári!
NimiGXr650r sikerült már leérdeklődni a gyűrűt az xl -emhez?
Heló! Az xr 600-ban kézi dekompresszor van. Az igaz, hogy van benn valami röpsúlyos szerkezet ami miatt teljesen könnyű átforgatni, ha nem húzom be a kézit? Állítólag amiatt van ez, hogy ha az egyik tönkremegy, akkor még át lehet fordítani könnyedén. Ez tényleg így van? Van egy ilyen motor felénk és úgy lehet forgatni mint egy simsont!
igen nekem is csak melegen
és ugyan ilyen a hangja
pedig új lánc van benne meg minden teljesen jó nem kopott
Csak ahhoz szét kell fűzni.
Meg fel kell szabályozni a dobot, mert kibaszott mély hornyok lettek benne, nem tudom mi maradna belőle. Annak is van egy alsó határértéke
Perselyezd fel,ezért kár lenne kereket cserélni.
Nincs valakinek 18-as dobfékes hátsó kereke XR600-hoz?
Sajnos az enyémben a fék oldali csapágyfészek kikopott
apja-anyja az, akkor csak az lesz a gyereke is
Amstaff?
kigyúrt csivava
Milyen fajta?
Pedig már most is elég kutyául nézel ki a képen
jövő héttől megkutyásodom:
hello
neked is melegen csorog?
TIGER-XR6R Helló én is ugyan ezzel a problémával küzdök,nekemis ugyan ez a zaj jön a hengerfejtől.Pedig minden frankó odabent.Ha esetleg rájössz hogy mi lehet jelezd nekem kérlek.Kösz!