Hát láttam egy videót, ott a gyerek rááll, ugyan úgy mint én az xt-re dekompresszor nélkül. De erre nem kell ráállni, mert nem lehet. Szóval akkor az általam írt automata dekompresszor is van a kézi mellett?
Nekem is uj a lanc....most lett belerakva kopas mentes veztengely es himbak es melegen csorog....ezelott olajnyomas gondjaim voltak de csereltem pumpat....hidegen szep a hangja mondjuk kicsit csal a video .....te hasznalod igy?
Pont ma írtak Forintra pontosat nem tudok a srácnak ez akciós volt 8-9 körül van úgy hogy a dugóban kell kicsit szurni mert a lehuzógyürű vastagabb mint a gyári!
Heló! Az xr 600-ban kézi dekompresszor van. Az igaz, hogy van benn valami röpsúlyos szerkezet ami miatt teljesen könnyű átforgatni, ha nem húzom be a kézit? Állítólag amiatt van ez, hogy ha az egyik tönkremegy, akkor még át lehet fordítani könnyedén. Ez tényleg így van? Van egy ilyen motor felénk és úgy lehet forgatni mint egy simsont!
Csak ahhoz szét kell fűzni.
Meg fel kell szabályozni a dobot, mert kibaszott mély hornyok lettek benne, nem tudom mi maradna belőle. Annak is van egy alsó határértéke
TIGER-XR6R Helló én is ugyan ezzel a problémával küzdök,nekemis ugyan ez a zaj jön a hengerfejtől.Pedig minden frankó odabent.Ha esetleg rájössz hogy mi lehet jelezd nekem kérlek.Kösz!
Videó