Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van, na
De kukacoskodó kedvben vagyunk...
Ez így már igaz.
Csak XR-ek mennek
Csak XR-ek?
Akkor mi az a kanári
menni még nem tudtam bot nélkül, de már ültem a cagiván
faja homokos földutak jót tettek a gyógyulásnak
Legyen úgy! Majd írj a fejleményekről!
20 rongy a teljes készlet...sipirc a felcserhez
Egy endurós nem lehet kislány Viccet félre téve én úgy érzem ha rendesen foglalkozom a térdemmel,kenegetem,szedem a gyógyszert és használom Aladdin csodalámpáját akkor szerintem 2 hét elég lesz,hogy tudjam használni a lábam
Köszi ez nem rossz ötlet régen mikor gerincsérvem volt használtam egy ilyen kínai melegíttős ragtapaszt és nem volt rossz.Lehet megpróbálkozok vele vagy még ami nekem jó volt az a tigris tapasz
De makacs vagy
2 hetet adok a térdemnek,hogy meggyógyuljon,ha nem akkor vessen magára Motoroztam én már combszakadással is igaz meg is lett az eredménye,utána kínlódtam vele fél évig
Szia a térd nagyon gáz ,nekem is volt 1 briliáns mozdulat jan 28-án
és még csak csúszok mászok , gyorsba DOKI...
Ami még segÍthet HOTBELT - olvasd el értsd meg oszt döntsd el..
jobbulást
Ezt a videót csak nektek csináltam,kizárólag csak XR-ek vannak benne.
Egy kis tavaszi talajmunka:

http://youtu.be/35DbygflMGY
Nekem a bal térdemnél a belső szalagok húzódtak meg hasonló szituban mint neked,és több hónap volt mire fájdalom nélkül tudtam menni,és esetleg le tudtam guggolni. Mankózni is kellett egy darabig....és ez egy szimpla húzódás volt. Ha nem is csináltatsz semmit,de legalább nézesd meg,az a tuti!
Haló
A kuplungon belül nem tudsz állítani
Meg kell mérni a rugók hosszát az megmondja hogy cserések-e
Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni ha valaki tudna nekem Xl600 rmg vázszámot írni azt megköszönném. Karbiba akarok membránt venni de a mocim otthon van én meg Pesten a Honda boltban meg elég tudatlanok az emberkék
Köszi,de ne ijesztgess én még ebbe a hónapba túrázni szeretnék
az szép! Nekem is volt hasonló,uh. tudom milyen lehet. Sajna nem lesz gyors a gyógyulás. Látom többen is írták hogy menjél orvoshoz,és én is csak ezt tudom javasolni,mert akkor legalább tudod hogy mi van. Kitartást,és jobbulást!
itt a video a hangjarol....itt mar ment kb 2 perce
gyárilag milyen főfúvóka van az xr 400 ba?
na es csinaltam olajnyomas tesztet is ....amit a kepen lattok az 3 masodperc jaratas utan jott ki belolle....szerintem nyomas az van faszig
na helyzet van....hidegen nem csorog...lefenykepeztem a gyertya kepet....oreg gyertya az a tegnapi motoraz utani es a uj a mai 3 4 percet ment motore aminel mar kitekertem 4 fordulatot a keverekalliton mert nem akart beindulni a dog
zart a csapagyam