Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiába nézegetem a motorokat olyan messze van mind mint a franc,
cserélni se egyszerü ma már
Nem nem, nehéz berugni, csak tudni kell inni!
Akár még kézzel is el lehet indítani!
Berúgókar az igazi, az önindítóval csak szívni lehet!
hát nincs mit de azért beszél szakértökkel is ... mi vitt rá h kiprobáld az xrt? és miert pont ezt?
köszi...
ha már ráérzett a lábad ...... nem nehezebb mint egy 50 es simsont... persze ha épp seggig merültél egy mocsárban és van rajtad még 40kg cucc a hátad mögött már csapkodnak a krokodill álkapcsok nem jön szarul egy önindító... de bizonyára okkal nem tettek rájuk
Nagyon köszönöm!És mennyire nehéz berúgni?
nem öninditós még a 650 sem... nem kényelmi jármü javitson ki valaki ha tévedek... de láttam már átlakított önindítos xl blokkot xr hengerfejjel mikuni tm 40 el
Sziasztok...Segítségeteket szeretném kérni.XR 600 -at nézegetek ne nem egyértelmű nekem önindítós-e?Aki tud konkrétat kérem ne tartsa magában!Köszi
majd kéne a telo számod azt ha más nem elmegyek érte
csak mert xr karbit nagyon köpködik pedig állítolag anank kéne jobbnak lennie
En megvagyok vele elegedve....Xr karbival nemtom osszehasonlitani mert rogton ezt tettem ra....eleg jool veszi a lapot is vele
meg csak most kicsit messze dolgozunk..
neeem kókányolok! kap elég pofont tőlem a gép terepen ennyit megérdemel hogy menetbiztos legyen!
meg van még a bukom?
alátétezed azt ennyi
Jó a karbi csak kéne hozzá egy domi
Nekem ugy néz ki kevés volt a lamella csere....cserélni kell rugókat is..
Jobbulást Masteron, dokihoz meg menj mindenképp! Valaki irta a zárható tanksapkát, de ha azt bezárod attól még ott a benzincsapod nem?
amugy milyen a domi karbi?
remélhetőleg
Köszi,remélem nekem is csak meg van nyúlva a kereszt szalag
Ezutan is XR-t veszek csak papirosat.....ez csak a fasz elozo tulaj miatt van mert o meg olajat se cserelt soha....meg is allt neki....majd csinalok videot
nekem 3 év alatt semmi jelentős baja sem volt, leszámítva a füstöt, az meg nem hiba, mert mindig kijön belőle
csinálj egy videót róla hátha valamivel okosabbak leszünk közösen, sok itt a szaki
amúgy én pont az ilyen gecizések miatt cseréltem el az XR t, mert mindig volt valami hülye baja ,ez a crm meg egyszerü de nagyszerű esete, odamegyek ,berugom és had szóljon.
Csak eddig is igy volt a karbi fuvokazva csak jobban ki volt tekerve a levego csavar mint most.....kivancsi vagyok fog e ciripelni majd hidegen