Könnyebben jöttem föl a dombra mint gondoltam. De a bátaapáti dombnál biztos könnyebben.
Ha máshogy nem akkor mint amilyenre most mentek a Balázshoz. Itt is lesz olyan.
Hazaértél? Én min indulok itthonról....
Sajna szerintem nem megyünk arra mostanában pedig.....
Jól fog tolja is az elejét rendesen! Az aszfaltin ahol 5-10cm hó van még 5.et is lehet rakni A nagy hóban is jól fog amíg nem ül fel a motor hasa..... szedi rendessel földig és még a fagyott földet is!
Azért abban a pillanatban nehéz lehet eldönteni, hogy mi lenne a legjobb. Próbáltál már lefullasztani max. fordulatról ilyen gépet? A csap egy lassú módja annak, hogy közbe a maxon pörög a motor. Szóval nem olyan könnyű ott a helyzete. Motorozni meg nagyon tudnak.
hát először is jobb gázreakció (sokkal), ez elég jól jön szinte mindig.
Másodszor ami nekem nagyon tetszett, 2 hét állás után (miután párat húztam a gázkaron, mert ugye gyorsító van a karbin) második rúgásra max elindult, de sokszor elsőre. A gyári karbival ezt nem tudtam megcsinálni, akárhogy finomállítgattam. A gyári karbi ehhez képest - és most nem túlzok - egy rakás szar!
Harmadszor - merthogy hirtelen gázadásnál spriccel plusz benzint, nehogy ne legyen már elég anyag - "tovább" volt erő a motorban, kicsit mintha hosszabbak lettek volna a sebességek. Amíg nem egykerekezel profin (én sem tudtam soha), nagyon jól jön ez a plusz amit a kabi tud.
Jah, s negyedszer: lehet hogy hihetetlen, de fél literrel minimum kevesebbet evett százon a gép...
csont ugyanilyenem volt nekem is. Iszonyat szerettem, annak ellenére hogy a futóműve meg a fékjei...khmm...iszonyat szarok voltak - persze már 2003-ban, 19 évesen vettem(mármint a motor volt annyi)...................nem most volt.
Nekem volt, igen. TM40-es, nagyon megérte a pénzét, bár én elég olcsón vettem (25e.) De ha áldozol rá, Keihin FCR41est vegyél, az még jobb állítólag, meg hamarabb is találsz.
honda off:
ha olcsó motor kell ez sem lehet rossz
már ha igaz amit leír, kupec a gyerek de állítólag nem átbaszós
esetleg janszi bepróbálhat egy cserét ha gondolja
Ha máshogy nem akkor mint amilyenre most mentek a Balázshoz. Itt is lesz olyan.