Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pláne hogy most telefonáltak hogy nem nyulnak hozzá mert vérhigitót szed mert pészmékere van igy vérzékeny..nem látja jónak az aneszteziológus...
Hát nem lennék a helyében szegénynek. Amúgy az idősek legádázabb ellensége eséskor a combnyak törés.
No Mami a Honvéd korházban ma este mütik..állcsontját szétcsapta lemezelik,csavarozzák (értékes lesz a mami álla) a koponyája egrepedt a nyelve meg ketté van harapva int a kigyünak...de azzal nem törödnek most...'kor indultam el a honvédbe fvárról most értem haza...
Akár én is feladhattam volna..:D
Jó lett neki. XL 600 önindítós főtengelye ment bele. Már letesztelte.
rakeresek....azert felugorhatna hogy meg is hogy sikert a beavatkozas a blokkon
Ez a videó fájdalmas.
Föladta nejem a csomagot.
Pénteken várható az érkezése.
Itt képesmotoron. Endurokrossz/Honda megtalálod. Nem akarom linkelni. 2T crosst akar helyette, mert könnyű motort szeretne.
Egy Xl rmg 120ba jó nem?
HÚÚ, ezt rossz volt nézni. Még jó, hogy kijött valahogy a keze onnan.
Van benne 1-2mákos..
igen en is neztem...ott maradt a csavo keze
na az nem semmi jobbulast neki
nem is kell kézvédö
Hát ö csak felkelt megszédült esett...SZóval..na mind1
:S

Nem jó program :S jobbulást neki!
csak azt nem tudom miért ilyen nyughatatlanok az öregek, enyém is örökké menni akart aztán nem bírt........
itt tekerj 2:20-ig ilyen is tud lenni a kézvédő
Most hivott asszony...mehetünk pestre a honvéd korházba... Szilánkosra törte az állkapcsát
Én is most azon filózok valami karos kézi dekó megoldást kell aplikálni mert szellőztetésnél jól jönne alkalmanként mikor már alig van szufla az emberben
én meg nem is tudom miről van szó

bár néha viccel(hidegben) hogy nincs keményedés felső holtpont előtt, de attól még beindul, bár amikor nincs keményedés nem első rúgásra
en a karos dekot csak akkor hasznalom ha veletlen megszivja magat maskor nem
Nekem nincsen deko a gépemen, ki van kötve, mégis simán elindítom, először én is sokat szoptam vele, de kb fél óra alatt rájössz az inditásra, ezután már felesleges.....sztem! Amugy a berugókarra kötött deko jobb sztem mint a karos,de a legjobb ha mindkettő van annak aki nehezen indítja a verdáját
Én anno kikötöttem az autodekót mert szívatott rendesen... azóta lényegesen könnyebben indítom a gépet... Persze az évek közben megszerzett rutin is közrejátszhat, hogy most már sokkal könnyebben indítom a gépet de visszakötni meg lusta vagyok
Szia! Azt már irtam hogy mentem vele, de nagy volt a főfúvóka(195), aztán vettem bele egy 145-öst. Kipróbálni még nem tudtam, majd ha lesz 1 kis tisztább, hómentes nap.
tudnak ezek az oregek....csajom mamaja karacsony elott seggre ult es eltorte a kezet....ma vettek le rola a gipszet