No Mami a Honvéd korházban ma este mütik..állcsontját szétcsapta lemezelik,csavarozzák (értékes lesz a mami álla) a koponyája egrepedt a nyelve meg ketté van harapva int a kigyünak...de azzal nem törödnek most...'kor indultam el a honvédbe fvárról most értem haza...
csak azt nem tudom miért ilyen nyughatatlanok az öregek, enyém is örökké menni akart aztán nem bírt........
itt tekerj 2:20-ig ilyen is tud lenni a kézvédő
Én is most azon filózok valami karos kézi dekó megoldást kell aplikálni mert szellőztetésnél jól jönne alkalmanként mikor már alig van szufla az emberben
Nekem nincsen deko a gépemen, ki van kötve, mégis simán elindítom, először én is sokat szoptam vele, de kb fél óra alatt rájössz az inditásra, ezután már felesleges.....sztem! Amugy a berugókarra kötött deko jobb sztem mint a karos,de a legjobb ha mindkettő van annak aki nehezen indítja a verdáját
Én anno kikötöttem az autodekót mert szívatott rendesen... azóta lényegesen könnyebben indítom a gépet... Persze az évek közben megszerzett rutin is közrejátszhat, hogy most már sokkal könnyebben indítom a gépet de visszakötni meg lusta vagyok
Szia! Azt már irtam hogy mentem vele, de nagy volt a főfúvóka(195), aztán vettem bele egy 145-öst. Kipróbálni még nem tudtam, majd ha lesz 1 kis tisztább, hómentes nap.
Föladta nejem a csomagot.
Pénteken várható az érkezése.
Nem jó program :S jobbulást neki!
itt tekerj 2:20-ig ilyen is tud lenni a kézvédő
bár néha viccel(hidegben) hogy nincs keményedés felső holtpont előtt, de attól még beindul, bár amikor nincs keményedés nem első rúgásra