Briggs motornál már jártam úgy, hogy fellazult a koksz a dugattyútetőn és levált szép nagy darabokban, aztán beült egy darab a szelep alá. Az mondjuk elindult, csak felpörgés után mindig leállt. Meg füstölt a karburátor felé is.
Nem gondoltam volna hogy ennyire hajazni fog rá eszembe sem jutott csak mkor kész lett és felpakolgatta rá mindent... pedig aztán tényleg teljesen saját elképzeléssel készült!
Rejtett üzenet az agyamtól?
Akkor passzolok az állástól valószínűleg nem ment el a kompresszió! Tuti ott a dekompresszorral lesz valami! Ha szeleprugó tört volna el azt hallanád... Egyik ismerősömmel megtörtént hogy álláskor leesett a szelep mondtam neki ne sajnálja a pénzt rugókra
de te nem erted hogy en mit irok de mind1...nem vagyok hulye tudom en is hogy lehet de enyem siman beszart es ezt csinalta en csak leirtam....kivanom ne szarjon be neked
A toldat az Acerbis.
Rá lehet rakni a CRF-ét biztosan,talán már láttam is olyat,de nem fog passzolni rendesen,és olyan barkács kinézetű lesz szerintem.
Igen gondolkodom rajta hogy kellene rá mert ami van az inkább csak a szelet védi! Mondjuk igazából ez a 3adik legfontosabb dolog a védelmem érdekében az elsö a páncél és könyökvédö..vagy protektoring lenne talán a legjobb!
Bocs de nem láttam a hozzászólásod!
Rejtett üzenet az agyamtól?
Rá lehet rakni a CRF-ét biztosan,talán már láttam is olyat,de nem fog passzolni rendesen,és olyan barkács kinézetű lesz szerintem.
XR 400R használati útmútató