Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

terepes közhely:
ha gáz van húzd a gázt, ha nagy gáz van akkor nagyon húzd
Igen egyébént igazad van..addig nem volt baj mig haladtam szépen..aztá lassitottampicit na akkor már leült aztán csak nehezen ment elöre..aztán egyszercsak megállt! Mondjuk nem porhó volt mert a tetejét már keményre fujta a szél! De ma szélcsend van és majdnem süt a nap is:) Hideg sincs szóval lehet kimegyek ma is kicsit
ez csak akkor van ha lassan haladsz
pl múlt télen volt nagy hó, szerencsére nem volt fagyott az alja, a réten simán lehetett 50es tempóval haladni 40 centis havakban, de ahol összefújta ott volt több is simán átment
ellenben ahol piszmogtunk ott vért izzadtunk mert megállt a motor a hóban el sem dőlt, ott már fel sem tudtunk gyorsítani
Nem halok éhen jövő hónap elejéig, amíg nem utalod át
No ez nekem eszembe se jutott..leszállta 1esbe raktam és kijött a hóból
jön ma valaki börzére?Camponába?
Sziasztok van pár eladó cucom Honda xl600-hoz!
Komplett keihin karburátorom:15000ft
Leölőcső:6000ft
Hátsó lábtartó konzolostól:4000ft
Rúgostag:10000ft

Érdeklődni:06705795274.
Sziasztok ha esetleg valakit érdekel van eladó féktárcsám XR típusokra.
Kítűnő állapotú féktárcsa csak pár 100km futott eladó!
- 4 csavaros felfogatás
- tárcsa külső mérete 220mm
- tárcsa belső mérete 105mm
- furatok egymástól való távolsága 90mm
- szemközti furatok távolsága 125mm
- tárcsa vastagság 4.5mm
A bolti ár töredékéért eladó,posta megoldható!
siki83@freemail.hu
Attól függetlenül, hogy ez igen nagyot fog a motor nekünk is fel tud ülni a hasára De kicsit dönteni kell jobbra balra vagy előre hátra és jöhet a következő akadály
nekem ráér a pénz még én sem fizettem.......
szóval a beszerző járt a legrosszabbul
mennyi kell? kell mind a 20?
majd írj egy mailt aztán megbeszéljük a részleteket
sztem az hülyeség rá egyébként, csak beleragad a sár, és ha szerelni kell ott valamit egy plusz bontani való darabka, védeni meg nem tudom mitől véd az a műanyag ott fent :\
Ez igen nagy! Sima gumival ma esélytelen voltam..a legnagyobb gondot az jelentette hogy elásta magát felhasalt és sehova...
egyetertek
A dt-m is olyan volt. A támaszon volt egy kapcsoló, lefullasztotta ha el akartam indulni.
A váltó attól még rotyoghat, ha rálép. Hiába veszi le a gyújtást az elektronika utána.
aszem ezek a motorok nem tudnak nyitott standerrel elindulni...
Tetszik, de ennek ellenére úgy gondolom, hogy felelőtlenség ilyet csinálni a gyerekével.
WwWáháááhááá huzott neki pár szelidet a kiscsaj.)
véletlen rakott volna egy egyet tiltás közepette akkor apu nem lenne ilyen laza
http://www.keptelenseg.hu/kept...
Téli motorozás! Lányoknak!
megállt az csak az oldalán pötyögött tovább....)
Hát én akkor is megpróbáltam volna levenni a pipát. Esetleg a hátsó fékkar fokozatosan lenyomni, hátha megfogja a motort és lefullad. Azért nem egyesben van, ahol nagy az áttétel. Tudom hogy milyen erő van egy ilyen jószágban, de szerintem nem lehetetlen megállítani ilyen esetben.
Erre jó a vészleállító mint a jetskin az egyik vége a kormányon a másik meg a csuklódon
Mindenképpen! Majd adok jelentést holnap is most már indulnom kell!