Igen egyébént igazad van..addig nem volt baj mig haladtam szépen..aztá lassitottampicit na akkor már leült aztán csak nehezen ment elöre..aztán egyszercsak megállt! Mondjuk nem porhó volt mert a tetejét már keményre fujta a szél! De ma szélcsend van és majdnem süt a nap is:) Hideg sincs szóval lehet kimegyek ma is kicsit
ez csak akkor van ha lassan haladsz
pl múlt télen volt nagy hó, szerencsére nem volt fagyott az alja, a réten simán lehetett 50es tempóval haladni 40 centis havakban, de ahol összefújta ott volt több is simán átment
ellenben ahol piszmogtunk ott vért izzadtunk mert megállt a motor a hóban el sem dőlt, ott már fel sem tudtunk gyorsítani
Sziasztok ha esetleg valakit érdekel van eladó féktárcsám XR típusokra.
Kítűnő állapotú féktárcsa csak pár 100km futott eladó!
- 4 csavaros felfogatás
- tárcsa külső mérete 220mm
- tárcsa belső mérete 105mm
- furatok egymástól való távolsága 90mm
- szemközti furatok távolsága 125mm
- tárcsa vastagság 4.5mm
A bolti ár töredékéért eladó,posta megoldható!
siki83@freemail.hu
Attól függetlenül, hogy ez igen nagyot fog a motor nekünk is fel tud ülni a hasára De kicsit dönteni kell jobbra balra vagy előre hátra és jöhet a következő akadály
nekem ráér a pénz még én sem fizettem.......
szóval a beszerző járt a legrosszabbul
mennyi kell? kell mind a 20?
majd írj egy mailt aztán megbeszéljük a részleteket
sztem az hülyeség rá egyébként, csak beleragad a sár, és ha szerelni kell ott valamit egy plusz bontani való darabka, védeni meg nem tudom mitől véd az a műanyag ott fent :\
Hát én akkor is megpróbáltam volna levenni a pipát. Esetleg a hátsó fékkar fokozatosan lenyomni, hátha megfogja a motort és lefullad. Azért nem egyesben van, ahol nagy az áttétel. Tudom hogy milyen erő van egy ilyen jószágban, de szerintem nem lehetetlen megállítani ilyen esetben.
ha gáz van húzd a gázt, ha nagy gáz van akkor nagyon húzd