én pont utána vettem motort, lehet ha nincs gyerek eszembe sem jut
szimóval mentünk mindenfelé, aztán amikor nem fértünk már el jött a dt, amikor az is kicsi lett jött az xt, utána meg már nem volt visszaút........
az xt-be akartam betenni egy másik rugót, volt itthon egy rugóstagom, sokkal vastagabb volt a rugója és hosszabb, nagy kínnal szétszedtem és sokkal lágyabb volt mint az xt rugója
szóval a nagyobb meg a vastagabb nem feltétlen jobb (ezt kellene a nőknek is megérteni már végre )
Eladtam a motort már 2 éve, nem motorozok. Mióta utoljára beszéltünk történt jó pár dolog.
Azóta apa lettem, úgyhogy nincs pénz drága hobbikra. Péntekenként jégkorongozok, ennyi a mulatság össz-vissz...
Hát akkor az ig most semmit nem csinál...elméletileg a deko karon 2 bowdennek van hely..az egyik az autora a másik a kézire van be kötheted mindkettöt igazából ha akarod! Motor szellöztetésre praktikus a kézi! Nekem nem volt de sosem kellett szellöztetni még perecelés után sem!
Köszi azért. Most nagyon nehezen indul a motor. más köbcentis motorhoz is képest PL 550xt nagyon nehézkesen indul. holtpont nem mindig van meg ha megvan átcsuszik rajta valamiért. és inditásnál is vagy 2x akkorát kell rárugni mint PL egy XT550 nek. szoval nem értem mi lehet a gondja
Köszönöm a válaszotokat. Még egy kérdésem lenne. csak a bowdent simán ráteszem a dekompresszios karra meg a berugokar mögött ami van hely neki beakasztom és ennyi vagy állitani is kell rajta?
jool tudom hogy neked volt Mikuni karbi a XR-en? TM40 vagy 42-es?
Garatula az utódhoz
Néha benézhetnél ide sokat tudsz te is az XR-ről,kell a segítség az utókornak
szimóval mentünk mindenfelé, aztán amikor nem fértünk már el jött a dt, amikor az is kicsi lett jött az xt, utána meg már nem volt visszaút........
szóval a nagyobb meg a vastagabb nem feltétlen jobb (ezt kellene a nőknek is megérteni már végre
Eladtam a motort már 2 éve, nem motorozok. Mióta utoljára beszéltünk történt jó pár dolog.
Azóta apa lettem, úgyhogy nincs pénz drága hobbikra. Péntekenként jégkorongozok, ennyi a mulatság össz-vissz...
esetleg szelepszársimmeringetcserélni?