Napi horror is megvolt...Parom nagymamaja reggelre elesett qrccal tompitva az esest!kozben szetharapta a szajat meg a nyelvet amit varrni is kell...ugy kellett ratorni az ajtot! hoztuk volna reggel kontrollra a kezevel de most igy a surgossegin kotott ki...!
nem a karra van kotve hanem a berugo tengelyre valahogyan...sose azedtem szet hogy megnezzem..de az biztos hogy masfelszer atforgattam lassan,egyet szisszent akkor kinyitott akkor vissza engedtem a berugot rarugtam es ketyegett is de mindig poccroff indult!
De sztem már csak ezert sem jó annyira, mert így amikor elindul a motor és véletlenül lent marad a berugókar, a deko nyitva marad minél jobban lent van a berugókar annál jobban nyit a deko és az annyira azért nem jó, nekem az xl-en volt autómata de nem közbetlenül a berugóról működött.
Nekem is volt 500as XLem és igen a bowden lekötése a berugóhoz nagyon sokat segit elinditásnl! nekem tökéletesen hibátlanul müködött mindig! nekem nem volt kézi dekompresszor de sosem volt rá szükségem sem
Szerintem köss rá egy kart az a biztosabb! ( bicikli váltó is megteszi ) én mondjuk vettem egy kuplungkart ami egybe volt a dekompresszor karral és lett egy két ujjas kuplungom meg jó kis picike volt a dekó kar is rajta
Hello. Xl500 as motoron ami van a hengeren decompresszios kar. azt bowdennel leötöm oda a berugokar alá akkor rendesen fog müködni? szoval afféle automata decompresszor? csak mert nem tudom h ez most automata akar lenni vagy inkább szereljek egy decompresszios kart a motorra és oda kössem rá. Válaszotokat előre is köszönöm
Igen.
Csak benne voltam a levélírásban, közben a fiammal kellett foglalkozni.
Így az írás elcsúszott!
Jó ez a kezelési könyv, bár kicsit fura benne egykét dolog.
Szerintem fordítási problémák vannak benne, de holnap kiderítem.
Még egyszer köszönöm.
aztán ott van ahová 3 évvel ezelőtt letettem
Szívesen!
Csak benne voltam a levélírásban, közben a fiammal kellett foglalkozni.
Így az írás elcsúszott!
Jó ez a kezelési könyv, bár kicsit fura benne egykét dolog.
Szerintem fordítási problémák vannak benne, de holnap kiderítem.
Még
Úgy már meg sem éri.
12, 14, 16 mm átmérővel.
Itt 11.000Ft az alubetétes UfoPlast kézvédő.
Ennél olcsóbban már biztos nem találni ilyet.
Fortyog már az agyad?