elcserélem de akkor jösz segíteni kolbászt tölteni
amúgy ez szerintem ilyen kamu hirdetés valami kis takonynak jó poén,hogy egy ilyet felad... ha meg tényleg valaki cserélne disznókat crossmotorra,az kemény...
Akkor is csak egy kis gyík minarelli AM6.
Na találtam neked egy jó cserét. link
Szánalmas milyen pelyhes tökű kisgyerekek bohóckodnak itt.
Nagyon unatkozhatott.
Lekevernék neki egy maflást.
vizsgaidőszak volt vagy tanultam vagy bütyköltem a motort ünnepek komplett rokonság körbejárása voltak események,de most végre pár hét pihi,majd most behozom a forum lemaradásom
nekünk sok karbantartási melónk van Aréna pláza Terra park Nagykövetség most be be segítek de egyébként mindig kint vagyok én is nem is mennék be karbantartónak keveslem azt a zsét meg hát jobban felszabadultabban alkot az ember ha rá van bizva egy nagy projekt...
halihó,na hallom hogy hiányolsz,kissé eltüntem mostanság,sok volt a dolgom,vizsgák az egyetemen, motor szerelés stb,de mostmár végre letudtam ezeket a dolgokat,motor is kész lett, megkapta az új szívet,de végül a domi főtengely nem lett jó bele, mint kiderült a főtengely sonka 3mm el szélesebb,mint az XR/XL nél... epic fail de szerencsére volt xl600 főtengelye is a srácnak ,aztán becserélte arra,úgyhogy végül egy öndinítós xl 600 főtengelyt kapott,ami teljesen megegyezik az XR ével, lökethossz is, annyi hogy a gyujtás oldalon pár cm el hosszabb ,domi gyujtásdeknit kapott,és akkor így elkészült a reemekmű,mostmár megy szépen :)
az a hir is igaz hogy felraktam netre, leeht eladom vagy elcserélem egy kis 2t re,most ezzel fertőzött megy 1 crossos haver hogy vegyek egy pille könnyü kis pörgős 2-t gépet :D azátn majd kiderül még mi lesz az egészből ,egyenlőre így állunk :D
itt mi történt a forumba még nem jártam itt?
Ez egyszerűen szánalmas.
Gondolom a kis takony örül magának, hogy hú de nagyot alkotott.