Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kevesebb kopik a hengerből
dobj fel kepet rola lecci.....kivancsi vagyok hogy nez ki domisal
annak csak 75 a lokethossz
Azt elírták. Nem beach hunter, hanem bitch hunter
És ami nem önindítós? XL600R tengely? az nem jó?
Az önindítós verzió miatt nem. Hosszabb a bal oldalon.
akkor nem fér rá a dekni,mert ugye az az oldal a szabadon futó széleségével hosszabb, kb 3cm el.
olvastam .....joo tudni hogy bele megy az XR-be XL-tengely....amugy ha nem teszel ra domis deklit nem is lett volna joo?
Tévedtem..az is 18 parip..

http://www.motorcyclespecs.co....
Ez a japán változat! Onnan lehet a legkönyebben felismerni hogy ennek hengeres a váza mig az olasz "zártszelvény"böl készült
Lehet nem tudom..de ha megkérhetlek használd a Válasz erre gombot mert nem mindig igazodok ki kinek irsz..:D
Ne túlozzunk
100ért volt fent csak nem vette le az irányárat az ember igy ég alkudtam kicsit! Közel is volt és nekem mindenképpen könnyü de megbizható motor kellett,illetve szempont volt az is hogy olcsó legyen a fenntartása szervizelése! Aig az XLbe a kopó kuplung lamella 16.000volt ebbe megvettem 8300ért eredeti japánt..amig ahhoz egy átlagos láncszett mindennel együtt 30körül volt ehez az elsö JIT-et 2400ért tudom megszerezni a hátsó 58fogasat 4500ért a lánc meg egy 10es
hja és ez 40kilóval könyebb!
Nem 28lovas?
A japán 18,1lovas az olasz 25 vagy 27 ezt nem tom pontosan
Az jó ár, mondjuk én hasonló feltételekkel de 15 ezerért jutottam az Mtx hez, igaz gyujtáshibája volt, de 6000ből megoldódott
18,1
MIért az hány lovas? Szerintem jól ment, én nem gyengélettem csak elfogyott 1 év alatt
Ha 2T akkor crm 250, kdx 250, rmx 250, exc 250-től felfelé.
Itt már megjelenik a nyomaték is.
De ahogy néztem a java 115környékén van fent
90.000HUF volt frissen furva éppen bejáratva
De ment
Hát ha csak az lett volna rajta...
Már bánom amit rááldoztam.
Jó volt, de felesleges.
Nem járt vele rosszul a srác, akivel cseréltem, új motort kapott.
Tiger
a 30966. hozzászólást neked szántam