Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen igen en mondtam neked hogy milyen lent van enyemhez kepest
azt nem tekertem még ki :D sőt nem is figyeltem hogy van olyan xd eddig nem sokszor kellett leengednem az olajat. De mindenesetre elég meglepő. hogy mi tud felhalmozódni ott :SS
hát igazából nem sok. pár alkalommal ezelőtt észrevettem hogy kicsit lent van a hátulja, azt hiszem veled beszéltem is erről, hogy a tied mennyire fent van az enyém meg mennyire lent már akkor is lehetett egy kis baja. de most már a bütykös gumi elérte a rendszámot is, úgy összehajtottam 1x alig bírtam nagyjából visszahúzni :D
meg amikor toltam a motort, úgy recsegett ropogott a központi rész hogy rossz votl hallgatni már és úgy döntöttem hogy akkor go szerviz mert ez már nagyon nem jó így. Ott mondta a csávó hogy valszeg az alsó persely törött sz@rrá. és ha jól tudom az is lett, most vár hogy elkészüljön hozzá a cucc, és már csak össze kell merni elvileg :) és remélem most már legalább 10centivel magasabb lesz a hátulja :D
Én minden nap hajnali 4-kor kelek. Fél 5-kor már buszon vagyok, úton a melóhelyre.
ez a szuro a vaz legaljan van...a leereszto csavar alatt
de olaj+szűrő cserekor ezeknek nem kellene kipucolódnia valamilyen szinten? :S
az van rajta ami a evek soran ossze jott az olajba....amugy lelehetett szedni nehol ugy mint ha anyagot huztam volna le rola
na a hatso villarol beszelj mi a baja?
az első 3 képen miért raktál rá csillámport?:D

am. viccet félre téve mi a fene van rajta? oO
na kiszedtem a vazbol az olajszurot es ez a latvany fogadott.....kis apro csillogos fel darabok....kitudja mikor volt utoljara tisztitva meg a vaz belulrol is ilyen volt.....ajanlom mindenkinek olajcserekor pucolja ki
valszeg nekem is úgy ugrott át, mivel a legutolsó megállást és a mosást követően 1-2 nap múlva akartam indítani, és először még volt kompresszió aztán megszűnt... nekem is a feszítő + a lánc is lett cserélve a vezető+ a fogaskerekek nem azok jó állapotban vannak. A láncnak semmi baja, de a feszítőt újra cserélni kellett. És mivel nekem is hidegen nem indult el ez volt a szerencse, így a szelepek egybe maradtak még, meg a dugattyú is :D
szelephezagot te is betudod allitani nem nagy dolog
nekem inditas kozbe ugrott at csak nem akadt meg csak nem indult be.....en lancot csereltem meg feszito rugot ujra....vezetoket nem....viszont most lesz cserelve az egyik amit a hengerfej fog le mert a fogatasnal eltort es maszkal fel le
én most fejeztem be 250ért a javíttatást :D nyár óta nem sokat gurult, minden létező baj elő jött :D de am. amíg így indul hidegen, meg csak ennyire zörög komoly baj nem lehet, nem kell sok pénzt rá áldoznod szerintem, és mielőbb vidd el szerelőhöz ha nem értesz hozzá :)
Nem a rugó törött el :) csak valamiért átugrott 2-3 fogat, ami után elszállt a kompresszió is, és ugye a szelepek is kaptak kicsit, de hál istennek még sikerült őket megmenteni. Valszeg épp akkor jött el a kicserélt feszítőnek is az hogy elgyengült. mondjuk a vicc az egészben az hogy mindig mosás után jött elő a hiba xD mosás előtte hazamentem vele megtörtént a procedúra köv alkalommal meg nem indult xD mondjuk annyi az én hibám hogy utána nem indítottam el hanem csak betoltam a helyére a gépet. de most kapott egy szinte zsír új feszítőt :)
Igen tényleg lehet, hogy kicsit túlreagáltam a dolgokat de eléggé rámjött a frász, hogy miért adtam ki pénzt..
Tényleg nem indul rosszul, azóta megtanultam beindítani és az alapjárati csavart is megtaláltam.
Az irányt megmutattátok viszont, azt nagyon köszönöm, amint keret lesz rá, gurítom a szerelőállásba :)
neked akkor nem a rugo tort el ami nem lett cserelve?
vagy hajtókar. ha házt adsz neki elhallgat,hangosodik v micsinál?
igy videobol elég nehéz megállapítani.
szép a kutyád
mondjuk kicsit vicc, hogy nekem hangtalanul ment a gép, és átugrott a vezérlés :) úgy hogy 60km-el előtte lett kicserélve a feszítő, és elvileg pont az ment megint tönkre, így a szelepek bánták :) szóval nem mindig az a szar ami hangos :\\ jobb átnézni ilyenkor alaposan!
ideert a Rugo Mocis koszi szepen delutan rakom is bele
Szeva Gunyi ,régen hallottam felőled,mi a szitu?
ja es igen szelepeket allits mer az is mint ha szolna.....mielott kerdezned
szivo: 0,10
kipufogo: 0,12
en ebbol vezlancra tippelek....enyemnek is ilyen hangja volt sot meg rosszabb....melegen elhalgat? http://youtu.be/9vuZuq8yNeg
megoldja
Ma nem nagyon ér ide szerintem a rugóstag pedig mennék veretni a havba!