Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

havernak amikor az xl-en cserés volt a vezérműlánc sokkal hangosabban és ritkábban csattogott
videó előtt be kellett volna állítani a szelepeket
Legutóbb azt írtad hogy "Kicsit csattogós, sziszegős hangja van",és nincs alapjátat + szarul indul.
1- nem indul szarul
2- van alapjárat
3- nincs csattogós,sziszegős hangja
A csattogós,sziszegős hangból.....amit Te mondtál,sokan arra tippeltünk hogy hengerfej tömítés problémája van a motornak.
Ezért nincs értelme egy elmondás alapján a hibát megállapítani......
A videó már ad némi támpontot,de itt meg a rossz hangminőség miatt nem lehet a tutit megmondani......
Az előttem szólók már elmondták nagyjából mi lehet a probléma: szelep + vez lánc.
Nézd meg a szelephézagot, de vez. lánc hangja van. Ha szivárog a hengerfejnél, akkor azt is nézesd meg, utána már minden kiderül!
szelepházag vagy vezlánc. Ha vezlánc akkor motorféknél is hülye hangot fogsz hallani néha. Minél hamarabb nézesd meg, ahogy Scott Summers szerelője mondta, ezeknek a léghűtéses blokkoknak a szelephézag a lelkük.
Pár napja ígértem nektek egy videót a csörgős XR-emről.
Itt is van, jöhetnek a tippek a bújára-bajára :)
úton van
szerintem a héten megkapom
utána tesztelem a balos tükörtartón, ami egyben a kuplung rögzítője is
aztán a legutolsó esést nem bírta ki
Mi a pálya srácok
Hogy áll a HTS2000 projekt?
eddig már tuti végzett volna
lehet neki is most kezdődik az élet,a hálószobába
mindig aludni?
most kezdődik az élet
Na jóccakát motorosok!
zsebembe
kitakarom a deknit úgy állok oda mellé
Az akkut hová tenné?
hát csak akkor öindító szabadonfutó elektronika akksi ,ami kapásból kell ,10ezrek lettek volna még azok is
Na jó. Állj oda az oldaldekni mellé nyugodtan. Pózolj egyet.
de igy akar oninditot is tehettel volna ra
Én ezt találtam.
okés lefotózom majd
az önindító részét nemes egyszerűséggel leválasztottam róla
az volt még gond,hogy a dominak nem az oldaldeknin van a kuplung bovden tartója,ezért azt csinálom kellett rá de megoldottam mindent, müxik faszán
bal felerol mert nem vagom hogy nezhet ki mert ott oninditonak is kene lenni nem?
Ne magadról!
miről rakjak fel képet ?
az nem,mert annak meg 75mm es a lökete ... hülye japók csináltak 4féle főtengót...
rövid az xr be 80mm lökettel
rövid xl be 75mm lökettel
hosszú xl be 80mm lökettel
hosszú domiba 82mm lökettel, és 3mm el szélesebb főtengely sonkákkal