Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Andruss te mennyibe vetted a dt-t?
Nekem volt egyszer egy rendszámos 89-es DT125R.
Én szerettem. 110 volt a vége gyári áttétellel.
Mikor megvettem félúton hazafelé, 200 km-ről, eltörött a gyűrű.
100 km-t 1 gyűrűvel tettem meg. A dugattyú a mai napig meg van emléknek. ripityára ment a gyűrű és beleverte a hengerfejbe meg a dugattyúba.
2T 125ccm alatt egy kihegyezett mákdarálo ami nem sokáig megy
sport rezó ott feszít rajta
Olyan utakon, amit nem ismersz erdőbe, vége, a 4tnek áll a világ, amúgy mi mociztunk egyszer, még a haveromnak is megvolt az rmg-je meg nekem is, volt osztársam egy 125ös keewayel jött velünk, de viszonylag jól tartotta a tempót, csak az egyenesek után kelett várni rá!
Csajom testverenek volt 85-os kx....xl utan nekem olyan volt mint a bicikli ....amugy en nem birok ilyen 50-es rozsapuculokat...felesleges motor es meg ha tuningoljak nem is mondom
MTXböl a japó az meg gynege...hu mennyit dilemáztam a 2T kérdésen..:D
hááát ha tudja jól kezelni a motort nem lesz gond az együtt motorozással szerintem..legalábbis nekem sosem volt eddig gondom! Mondjuk nagyban függ attól milyen iramot mentek! az biztos hogy 2T enduro hatalmas ellensége a szántás és a lendület nélküliség...
holnapra nem lesznek fönn ,legalábbis amit én jelentettem az eltünt másnapra
Előtte írj neki egy mailt, de ki az aki ezt engedi kirakni.......
bevárod néha
az fasza:S akkor olyat se veszek, mondjuk lláttam ilyen olasz mtx et az mekkora szar megin édes isten egy siralom
itt a köcsög másik hirdetése
Jelentettem mindkettőt.
Én még sosem próbáltam ki mennyit megy az enyém..De majd tavasszal ugyis lesz 1-2olyan ut ahol aszfalton kell sietösre venni majd ott megnézem
vizes füvön megkapar
Nekem is volt mtx em 4poweren váltotam el 5be akkor volt 100on :d
de 6dikba nem birtam kihuzatni annyi erő már nem volt benne :D
Azért egy CR vagy YZ biztosan mást mutat 85ccm.el
A DTR hirből sem ismeri azt hogy japó..az olasz blokk!Az egy igazi szar!
Hát az a japó blokk javarészt olasz. Sőt a Sachs zx125 is azzal a blokkal készült.
van olyan opció,hogy jelentem, irsz 1 sort ,h ez egy idegesító kamu hirdetése valami kis taknyos gyereknek,másnapra törlik is,egyszer én is töröltettem valami hirdetést ami idegesített,irtam neki másnapra el is tünt
Ez is 70-es volt, 100 fölött lépett alattam.
Mondjuk pehelysúlyú vagyok. 60Kg.
Ezt cseréltem el az XR-re.
Japo blokk van egy osztrák gépben?
Az ilyen hirdetést miért nem törlik?
Hát ettől félek én is, hogy így fogok motorozni. Haver beújított magának egy KTM LC2-t (ugyan az a blokk van benne, mint a 89 utáni Yamaha DT125R-ben, csak önindítóval). Úgy érzem sűrűbben fogok szembe közlekedni vele, mint mellette. Így nem buli a csapatás. Nyugdíjas tempót meg nem akarok felvenni.
de brutál 70es Az már mit megy mi