Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

avval a dakaros xr4-el mi lett?
kibírta a versenyt?
nah ece bokádnál fogva fölvetlek a vállamra.D
majd kiderül, ha másnem megállok hamarabb
belényestől hazáig 350km, a határon megálltunk, ezt leszámítva egy seggel hazajöttem
szóval neked is menni fog
az a baj én is öregszem a szakálam már hosszabb mint a hajam
azért azt tudni kell hogy 40éves vagyok és 130kiló(vagy több)
szóval ami nekem nem kényelmes az másnak lehet nem is annyira gáz
az út kb 260km-er 4-5 nap egyhelyen de tervesztem messzebb is vele
attól függ
ha peca a több akkor semmi gond
akkor ne induljak horgászturára vele?
különbség lett kérdezve
tudom hogy nem túragép, és éreztem is nem egyszer
3.nap már minden bajom volt
sziasztok!
valakinek nemkell egy fejidom?
de XR nem turagep nem kell hogy kenyelmes legyen
és kényelmetlenebb
az xt az egy fotel az xr-hez képest, bár hosszútávon nem voltam még vele
múltkori túrán a 2 nap ráültem egy transalpra, hát valami mennyei dolog került a seggem alá, a betonoszlop kényelmű xr4 ülés után az valami csodálatos volt
Köszi!
ja es konyebb az XR azt kihagytam
motor erot nagyon nemtudok hasonlitani mert mas attetelezes volt mind ket motoron.....viszont futomu sokkal jobb az XR-en....simabban atmegy mindenen magasabban van jooval a motor is...jobb vele szukebb helyeken menni.....fek jobb a XR-en de nekem a XL feke nem volt a legjobb mert egyszer probaltam egy masik XL-t es azon nagyon harapott az elso fek
Tudnál pár sort írni az XL és az XR között milyen különbségeket érzel? Motorerő és futóműre gondolok, esetleg fék.
Nekem minimálisan megfogja az ujjamat, de tényleg csap éppen. Háromszor pörgettem meg úgy igazán üresben, így magas fordulaton kicsit kormolt (szigorúan feketén). Hozzáteszem alig forgatom a gépet, hozzá kell még szoknom. Lehet karburálás, de lehet, hogy a tötymörgések miatt lerakódott egy kis korom.
enyem brutal kormos....de az azert van mert a XL kormolt es az bekormozta
milyen legyen szegényke? fehér kormos?
mondjuk az opel kéménye az vöröses kormos, bár annak a rendes neve rozsda
Nem örülök neki, egy rendes motor kormoljon egy kicsit

Srácok, ez most furán fog hangzani, de ujjazátok már meg lszives a kipufogó dobjaitok végét, mindenkié fekete kormos?
Örülj neki hogy nem kormol
Amúgy meg biztos hogy csinálja,csak még nem vetted észre.
Álló helyzetben kicsi gázt adsz,és kb 10mp múlva elkezd halványan izzani......csak sötétben látod.
Nekem nem csinálja, mondjuk én nem húzom neki, és még csak nem is kormol
Nekem ezt mindkét XR4-em csinálta,és tök mindegy volt nekik hogy gyári kipufogó volt rajta,vagy nem. Csak sötétben lehetett látni,nappali fénynél soha. Mindkét motor hibátlan volt minden szempontból! Persze kis szelephézag rátehet egy lapáttal,vagy a rossz karburálás......
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/2013/01/21/izzik_a_kipufogo/