Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dodo fényképet tudnál küldeni? hondavtr@enternet.hu
Oldku mennyiért csinálsz tank bőrt?
Vedd ki a fütyülőjét
fekete...
Igen, hogy harmonizáljon a nyereggel.
Hali skacok! Az mitől lehet, hogy mostanában mintha hangosabb lenne az a bizonyos jellegzetes ,,fütyülése" a mocinak? Több olaj kéne bele?
Szín?
SP-hez van tankbőröm...még motoron sem volt...120 euro volt a germánoknál...
Tankbőr engem is érdekelne!Jelezzétek ha csináltok légyszíves. Köszi
Tankbőrt is csinálsz?
Hali.Küldtem üzenetet.
Ki volt ott a Boldogházi motoros találkozón? Láttam két nagyon szép fehér sp-t. Meg azt hiszem egy sárga F-et.
F -es VTR-en milyennek érzitek a féket? Nekem 50 km kemény alpoki szerpentinezés után meg kellett álnom várni h hüljön a fékem, mert szó szerint füstölt. Hasonló fordult már elő másnál is?
www.tommot.hu
Rád szabom a motorod nyergét!
Én csak annyit írtam amennyit tapasztalok...A Ducato-ban az 55w nappali fényt csinál,a 35-el lényegesen jobban látni mint egy szokásos izzóval,de közel nem úgy mint az 55-el!
A rally-sok regélték ennek lényegességét...
De ha valaki mond 1 eladó szép SP-2 őt ígérem saját költségen letesztelem...
http://www.motostyling.hu/t101... én innen vettem az enyémet. Az a helyzet hogy a watt a xenon esetében a terhelést jelenti, vannak olyan autók amik jelzik hogy kiégett az izzó ha nincsen 55wattos terhelés, és ezért csináltak 55wattos xenont szettet is. Fényerőre alig nagyobb mint a 35wattos szett csak többet vesz fel, szóval az aksit a generátort kevésbé terheli ezáltal.
A másodikat akartam ha már 55W-ban gondolkodsz.
Illetve érdemes elolvasni az info-kat is amit írnak!
Pl.:nem feltétlen a Watt szám számít hanem a Lumen!
Hali.

Nem találok csak 35Wattos szettet H4 bixenonnal. 55 wattosba tudsz? /H1-H7 van :(/

egyépként kösz az infót...
banderasz adj hírt magadról és a gépről!
SP-1 el PC+Akra mértünk 155lovat...Elvile ha sok mindent herélsz még rajta(vezérműteng.stb)akár a 180at is kihozhatod belőle...de ez sok-sok ezer dollár...
Az F be H4 kell.
A színhőmérséklet szinte mind1,szerintem a 8-10.000Kelvines a legszebb a fényerőt úgyis a Watt szám adja,lehetőleg 55W-ost vegyél,azzal mindent látni fogsz akárhány kelvines is....A 35ös sem rossz,de ha választani kell...
Csak nekem szerezzen valaki egy nem péppé tört SP-2-őt mert már nem bírom ezt a rajzást ami van!Abba úgyis H1 kell.... :)
Szerintem nem sokat kb 5-10 (vagy annyit se),viszont egyenletesebben adja le a teljesítményt és még üzemanyag fogy. csökkenést is okozhat! Szerintem ha vki rak a motorjába PC-t az nem a lovak számának fokozása miatt teszi,hanem azért hogy használhatóbb legyen a ménes...
Jólvanna. Hű de tud mindenki, de aztat még mindíg nem árultátok el, hogy PC mennyi lovat ad!?
Szerintem nyugodtan rakhatsz bele simát is (nem kell bi)! Utána fényszórót úgy se használsz majd!
Nekem 6000k-s van ennél nagyobbat nem javaslok.