Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Állítólag DynoJet+Yoshi rendszer+K&N légszűrő kombinációja megfelelően belőve ~135 pacit tud kihozni a gépből. Neked hogy alakul a fogyasztás? Én teljesen meg vagyok vele elégedve, sokkal rosszabbra számítottam, 8 literes fogyasztásokkal riogattak, durvulva meg 10-11 literrel, de én átlagban csak 6.5-6.8 litert mérek folyamatosan, pedig nem öregurasan közlekedem vele. Ebben a fogyasztásban van némi városi forgalom (nem túl sok), Mátra, országút 140-160-as utazóval, meg némi 200+ csapatás. Persze vannak akik valóban 8-10 literrel járkálnak el, de ahhoz javarészt a 200 feletti tartományban kell motorozni folyamatosan.
Szia!

Dynojet+K&N szűrő a megoldás a karbis motorokhoz.Nekem is az van benne az XX-be,nagyon tuti!
Jah és csak érdeklődésképpen, hogyan lehet ezekbe az F-es vtr-ekbe plusz pacit szorítani? Nem mintha nem lenne elég a gyári .., csak ugy kérdem. Vagy esetleg az étvágyáról leszoktatni? Power Commander ezekhez nem jó ugye?mert karbis...vagy? Pár ötletet írhatnátok! Köszi
Basi2! Nagyon állati lett a hasidom4 Köszi
Akkor cseréltem!
A VTR szerintem átlag 1-1,5lityivel többet szürcsöl... per 100 km.
holnap felhivlak ma már késö van
Istenem megint hova sűlyedtünk.Ezen a rohadt fórumon beszélgetünk Hova mentek legközelebb és mikor?Ja amúgy a Zsófi két hónapos terhes és fiú vagy lány lesz
Muszáj eladnom.Zsófi az utolsó pillanatban tépte ki a gyerek kezéből a kulcsot.
ha eladod mivel motorozol gondokozzá huje vagy?
nehogy elmerd adni mer rádküldőm a polgárör barátaimat akik nagyon nem vicelnek és még meg verekedösek is azt kapol
mér akarod eladni biztos csopert akarsz mi. már régota figyellek
nem is eladtad, cserélted

Mondjuk a VTRel nehéz spórolni, főleg fogyasztás terén
Ismerem az érzést,SAJNOS!
Nekem is közrejátszott ez a tényező is amikor eladtam...
Kell a pííz
Én az idén már összegyűjtöttem az árát, amiért tavaly vettem. Amíg ezt tudom tartani, nem adom el. Ha nem lenne (motorom), tudom, hogy nem érezném magam teljesnek. Persze vannak tényezők, amik miatt meg kellene szabadulnom a vastól, de amíg tudok mellette félrerakni, motorozni, nem megy el.
Miért adod el?
Azért mondanál egy pár szót a motorodról? Milyen állapotban van, illetve mennyi pízt kérsz érte. Hátaha elviszik az enyémet és akkor esetleg bótolhatunk.
Az enyém is, illetve SP2-re cserélném.

http://www.kepesmotor.hu/honda...

Nagyobb felbontású képek:

BIKEPICS
Apropó én motorom is eladó
Hát igen valaki fórumozik valaki motorozik
Itt ez megy...
Ezért adtam el a VTR-t,mert nem volt kivel fórumozni...
Jó nagy élet van itt....