Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elkelne egy szerkesztés gomb itt a fórumba is
nekem h4 bixenont ajánlanám mert a xenonnak nem jó ha kapcsolgatják, meg reflektoron is xenon van. márkátlan volt benne néha vibárált meg kibe kapcsolgatott a sötétbe , de asszem az amiatt volt hogy szar helyre kötöttem be a földelést... én gyári 4300k-ra szavazok. Igaz az nem annyira menő, de többet lehet látni mint a kékebb változatokkal.
Heló.

Xenonra visszatérve nomost nekem egy izzós a gép. 1000F . H4-es izzó kell bele, nomost sima, vagy bi-xenon?. Érdemese drágább szett? vagy jó az olcsóbb is?. /drágább pl siemens/ 6 vagy 8000 kelvinest gondoltam.........
az biztos hogy jó a xenon , beszarnak azok is akik jönnek szembe, vagy előtted megy . minnél nagyobb a lámpatest annál jobban fáj a szembejövőknek, Az f2esembe is volt én is csak ajánlani tudom. most még nincsen az enyémbe csak még nem szereltem be amúgy én is jobban mennék este mint nappal, csak még hideg van :)
váúú ekkor kamut régen láttam, ez igenjóó .
power commandert amúgy muszáj belőni? mert van egy csomó map neten hozzá. E.U-s sima Akró nyitott dob jó a leovince nyitotthoz hoz is nem? meg az a három gomb mire jó ? hi low med, gondolom a fordulatot optimizálja hogy melyiken használod de akkor még a letöltött map nál is többet ad azon a fordulaton?
Fogyasztáscsökkentő.....
Inkább Powercommander,jól belőve és többet "spórolsz"!
Fogyasztáscsökkentő.... Szerintetek ez milyen lenne a mociba?
Még egy, a Power commander mennyi lovat csap a méneshez?
Xenon-t neki!
Nekem most került be az XX-be beszarás milyen jó!
Repsol 10w50 szerintem ez a tuti,nekem ez volt benne mindig!
jön a 24ezres szervíz. Mit kell ilyenkor cserélni? Pityusz: Milyen olajat rakjak a gépbe?
Kérdés:D?

1000-F-em van. Sajna egyre többet kell éjszaka közlekednem, viszont a világítással nemvok megelégedve, főleg kanyar, és ha szembe jönnek. van egy holt tér a moci előtt amit nem látok rendesen. Kérdés... Xenon segítene? esetleg más fajta halogén izzó? Sok a kátyu az útakon, aztmeg kéne látni :(
Fú köszi a sok választ! Akkor nem az én készülékembe van a hiba . Azt eddig is tudtam hogy nem város barát motor... Szerencsére nem is lakom városban. Van hátra 40 helyett egy 42es lánckerekem, majd kipróbálom azzal. Amúgy egy igazi állat ez a motor már most beleszerettem
1,2,3. fokozatban 2000-től lehet használni a nyomatékot, 4-5-6-ban inkább minimum 2500. Ha innentől használod előfordul hogy berángat agresszívebb kigyorsításra. ha óvatosan kezeled, ellehet menni 4-be ötvennel, /én is szoktam/ de ez csak lakot területen belüli gurulás, nem kigyorsítás :D. Ha előzgetni akarsz akkor 50-nel max 3.-ba közlekedj. 6-ba meg gurulni már lehet 70 felett, de rángathat ugyanúgy kigyorsításnál.....
Ja, nekem F-em van, azt nem olvastam neked F vagy SP van....
Előre 1 el kisebb lánckerék és jobb lesz!
ne menj 50el 4.ben....

város 1. 2. max 3. de akkor már min 80...6. meg 140 alatt nem igazán jó...4 henger után nekem is fura volt, de azóta megszoktam.
Bocsánat, hatodikban 100 alatt...
Nekem is hasonló. Alacsony fordulaton picit ,,fuldoklik" , de minek is mennél negyedikben 100-zal, mikor ezt egyesben is megteheted és akkor nem traktoros, hanem rakétás a hangja!
Ez ilyen!
Ha odahúzod neki,akkor olyan "traktoros" hangja lesz,mi?
TAK-TAK-TAK...
Néha azzal szórakoztam hogy így előztem,néztek is a kocsikból...
nem akadozik a motor csak ha hangja olyan fura, gyorsul csak hallani hogy valami nem kóser
Hali. nekem azt csinálja a gép, hogy nagyobb sebességi fokozatokban 4-5-6 ban akadozik a motor alacsonyabb sebességnél! Ez természetes? 4edikben pl nem tudok menni 50el mert ha gyorsítok akkor recsegő hangok jönnek elő a motorból, 6ikban sem tudok nagyon 100 alatt menni. Másnak is így van ? nekem gyári áttételes a lánckerekem. mi miatt lehet ez ha nem természetes? köszi . csáó
A mostani hőmérsékletben ez normális 30 fokban lesz 85 körül hosszú távon városban araszolva könnyen felszalad 104-re akkor kapcsol a ventilátor! mivel zárt rendszerű 120 körül forr fel a víz!
Nekem normál tempónál országúton 79 volt (nyáron)
Jaah! Azt hittem 90 fok körül a jó, mint az autóknál...
Nektek is 75 körül tartja?
De de! Nincs annak szerintem semmi baja, a 76 fok neki a legjobb! Szét ne szedjed emiatt, azt hittem forralja a vizet...