Ez érdekes és tanulságos, majd megnézem én is, mert nekem meg sehogy nem megy 75-76 fok fölé a hőfok, viszont ha egyhelyben járatom, akkor igen. 103 foknál bekapcs a ventillátor és minden oké. Viszont menet közben 75, az meg nem az igazi...
Nem biztos, hogy szar a termo... Nekem ugye a bukógomba-hűtő nevezetű préselt "művészi" alkotáson csúszott a motor, tehát fel kellett pattintanom egy új jobbos hűtőt. Ez csak abból a szempontból fontos, hogy kimostam az "új" hűtőt, beleraktam, feltöltöttem és egy idő után sehogy nem tudtam levinni a vízhőfokot 95 alá. Ekkora lett megint szétszedve (termosztát ház is) és akkor láttam, hogy az újonnan felrakott hűtőből kifőtt vmi lerakódás, és attól nem tudott a termosztát rendesen mozogni...
Lehet! De ennek a mozisztár motornak most lehet, hogy rossz a termosztátja! Tud valaki mondani nekem egy árat, hogy mire számítsak, ha ki kell cserélni? Köszi!
2000-es vagy 2001-es lehet 2002-től már SP-2 volt! A tied 2001-es! Ha megnézed a Vas című motoros filmet abban ilyen sárga SP van! Lehet,hogy amerikai szín vagy egyedi fényezés és megvetted a filmben szereplő motort!
Igen, megnéztem a kódot is, azt írja, hogy VTR 1000 sp1, alatta color", alatta code".
Igen érdekes a színe, sehol nem találtam neten sem ilyet, de nekem nagyon bejön :)
Szia!
Amit írtam, hogy nézd meg a segédvázon a color kódot azt sikerűlt?
Ott mindjárt kiderűl, hogy eredeti e a festése (színe) és az évjárat is rögtön kiderűl, bár a vázszámból már látszik hogy sp-1 es és 2001 es gyártású és európai piacos.
Raktárkészletből maradhatott 2002-re néhány SP-1...
De leginkább a kintről behozatal a legvalószínűbb...Nekem is 2000évjáratú volt alvázszám alapján és 2002es SP-2ként volt papirozva!Ilyenekre érdemes odafigyelni.Szín összeállítás is árulkodó...
Hol,mikor? :)
Érdekel.Egy telefonszámot kérnék.
Ide: stratusphere@citromail.hu
Igen érdekes a színe, sehol nem találtam neten sem ilyet, de nekem nagyon bejön :)
Amit írtam, hogy nézd meg a segédvázon a color kódot azt sikerűlt?
Ott mindjárt kiderűl, hogy eredeti e a festése (színe) és az évjárat is rögtön kiderűl, bár a vázszámból már látszik hogy sp-1 es és 2001 es gyártású és európai piacos.
Köszi, de szerintem 2001-es.
Nézd meg a hátsó ülés alatt a segédvázon a color códot és hogy mi van még odaírva ha spy akkor 2000-res ha sp1 akkor 2001-es gyártású
A hátsó lengőkar alapján SP-1 a motorod.
üdv
gejzon
Még egy kérdés: első telónál merre kell tekerni az állítót, hogy keméynebb legyen?
Szerintem SP1!
Egyszerű indítsd be a motort járasd egy helyben ha 2 ventillátor kapcsol be akkor SP2,ha 1 akkar SP1!
akkor nem tom milyen motorom van, mert 2002-es elméletileg, de sp1-es, külföldi és sárga-fekete...
Vagy Honda kereskedés vagy lehet találni a neten alváz-dekódoló proggit.
SP-2 2002-2006
Raktárkészletből maradhatott 2002-re néhány SP-1...
De leginkább a kintről behozatal a legvalószínűbb...Nekem is 2000évjáratú volt alvázszám alapján és 2002es SP-2ként volt papirozva!Ilyenekre érdemes odafigyelni.Szín összeállítás is árulkodó...