Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is van egy villamossági problémám.
SP-2 2004 óta van meg eddig nem csinált ilyet.
Tavasz eljön akksi feltölt minden ok.Vagyis majdnem mert akárhányszor leállítom annyiszor nullázódi a napi számláló és visszaugrik a km számlálóra(én mindig a vízhőfokon hagyom).
Mintha levenném az egyik akksisarut.
Valakinek volt már ilyen?
Súgjatok!PLÍZ!
Hondának két "baja" lehet:
1. Láncfeszítő (SP rulz! )
2. Fesz.szab.

Ennyi...
Ha már volt ezzel mostanában problémád, akkor biztos nincs rendben a töltés.Lehet a fesszabályzó is.Egy jó akksi nem merül le pár nap alatt.És miután beindult nyögvenyelősen, majd mentél vele, gondolom világítással, az szívta ki az akksiból a maradékot.
Mindamellett én még mindig azt mondom hogy a legmegbízhatóbb márkát vetted.De ez is el tud romlani:)
Megnézettem a láncot, bírja még bőven, megnyugtattak.
Hanem ma cserben hagyott a büdös kurvája. Nem volt nagy büszkeség egy Hírös Nevö Honda járgányt Jászberény utcáin tologatni.
Új akku van ugye benne. Már a motorban van két hete. Most kedden mentem vele kb 30 km-t, majd leállítottam. Ma vettem elő, és beindult, kicsit morogva, de beindult. Mentem vele köbö 3-4 km-t,és tankoltam. Gyújtás le, mikor leálltam, mikor végeztem indítanék, és puff, egyszer nyöszörögtette meg a főtengelyt. Elég mérges lettem. Biztosítékok ok, holnap tudom megmérni, hogy tölt-é az akku. Ha nem, akkor leszek nagy szarban, beszarok ha elment a töltés.
Direkt a megbízhatóság miatt vettem Hondát; nem is túl öreg, nem is olcsó, nincs hajtva, nem volt hajtva, erre nem indul. Télen küszködtem havonta a beindításával, de betudtam az állásának. No elég ideges lettem, iszok is ma este valamit.
Abban reménykedem, hogy nem töltött fel kedden eléggé, és azóta éjjelente voltak hidegek, ami leszívhatta az akksit.
Szóval ez van.
Ha komolyabb baja van, megjavítom, és elgondolkodom, hogy menjen-e a lecsóba.
Cserélni kell a fogaskerekeket is, mert a lánccsapoknak össze kell kopniuk. Amu én a zero-strech technológiás EK láncot javasolnám, mert az nem nyúlik meg. Jobb mint a DID. Az 1ik barátomnak az SP1-én is EK van, azt mondta, h nagyon jó! Ide is szokott írni néha spyke13 nicknévvel...
én 20000 km-ként kompett cserélem(lánc+lánckerekek)
vettem1x erősített DID-t az sem bírt ki többet.
Néztem a láncomat, kicsit sajnos megnyúlt, viszont a "New"-ban van még. 5000-et kibír még nem?
Mennyi egy láncszett, és milyet érdemes venni? Gondolom fogaskereket csak akkor kell, ha kopott vagy töredezett.
Az előző tulaj is nagyon kímélte, lehet hogy ez még az eredti lánca neki. Nem említette hogy cserélte volna.
szia jószágka!
hát nem pár lovat mert gyárilag főtengelyen ennyi!
Olyan 160 körül van átszámolva.3800-tól 11500(!)-ig ugyanúgy húz.
Nekem Akra rendszer van rajta+k&N szűrők.
Power Commandert ha jól emlékszem 68-ért hozták(3-4 éve),Ágó 50 körül csinálta meg a 2 térképes beállítást(külön-külön a kéthengert.
nem kevés,de szerintem megéri,mertsokkalfinomabb lesz,városban is jobban lehetvele menni.A ringen is utcahosszal jobb.
Ha megtartod szerintem érdemes rádobni ezt a lóvét.
Van 2 Micron dobom eladó!
Szia sp2zs! És ez mennyibe volt neked? nekem két fulldúrva sportdob van rajta , légszűrő nem sport. Jól értem, hogy akkor csak pár lovat tesz rá?
Jószágka!
Nekem van Power Commander az SP-2 m-ben.
Gyári dobbal és légszűrővel semmi értelme sincs.
www.agomotors.hu
Ágónál vettem és Ő állította be.
Keréken lett 136 ló.1-1,5literrel kevesebbet eszik.
Ja és borzalmasan jó lett kis és nagy fordulaton is.
Helló! Nagyon köszi a linket, szerintem jó rá, mivel az sp1 csak a befecskendezésben különbözik nagyjából a 2-től, úgy tudom. Bár a 40 ropi nagy érvágás...
Üdv: Attila
mikor lesztek megint?
kiszaladok
Az iparvasút mellet van a "bázis".Ja valamikor összetalálkozhatunk....úgysincs sok VTRes..:-)
A 18. ker a tuti hely:)
Melyik részen vagy?Összeröffenhetünk.
látom te is a 18. ker-ben laksz, és neked is ugyanolyan SP1ed van mint nekem.
Az a baj ha már elkezd lógni a lánc, akkor egyre sűrűbben kell utána állítani.Nem egyenletesen nyúlik, és saját magát nyújtja meg utána.Ezek a V2-ők nyírják a láncokat:)
Szereztem gyertyákat, NGK DPR9EIX-et 2800/db. Tegnap néztem a láncomat, eléggé laza, van vagy 6 cm-es lengése,remélem nem kell cserélni, húzhatok rajta...nem akarok arra sem vagy 40-et kidobni most.
Miért nem télen veszem észre a gondokat? Akkor jobban van pénzem.
Hello Jószágka!
A vaterán árulnak sp2-höz, nem tudom az egyezik-e az sp1-ével.
http://www.vatera.hu/listings/...
üdv
gej
zon
Nem tudom, nem biztos még, hogy a felni, lehet, hogy a gumi a baj, mert oldalra jár az első kerék, mintha 8-as lenne benne. Kerékcsapágy sztem jó. Remélem csak a gumi szövetszakadt vayg valami, mert kapott már pofont. Újszerű Michelin pilot power... pfff
gyári Honda. Honda dobozban volt, de nem emlékszem milyen márka.
Mi lett a felniddel?
Hali! Na felnit valaki?
NGK,sima?
Okay,köszi!