Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hogy érted?
Szerintem vázalapján nincs,de papíron van...
Srácok! Olyan kérdésem lenne, hogy mikortól kezdték el gyártani az sp2-t és mikor fejezték be az sp1-et? 2002-es sp1 még van?
Szia, hú az nekem most sok... Gumit is kell vennem stb, de azért kösznöm!
Szia!
Mondjuk mit szólnál 20ezer Ft- os árhoz.
spy! a hátsó sárvédőért mennyit kérsz?
Te kis maximalista...
a PC lehet hogy érdekel.
Üdv az uraknak!
ELADÓ sorba került egy Acrapovic Titán polírozott rendszer(150e),power commander(60e),tankbőr(20e) SP-re.Tudtommal SP-1 re és 2-re egyaránt jók!Nekem SP-1en voltak.
De ha tudtok kitűnő állapotú SP-2-t 2004-2005ös évjáratút REÁLIS áron,az is érdekel...Egyébként típus váltásra kényszerülök,mivel 1éve nem találok ilyet.
Ha érdekel valakit, a stratusphere@citromail.hu -ra írjon!
További széles utat!
Szia!
Én Motul 5100 4T 10W-40 et használok és nagyon meg vagyok vele elégedve, mióta ezt rakom bele észrevettem, hogy csendesebb és simább lett a váltás. www.olajshop.hu -ról szoktam rendelni.
actevo-t használom én is. mintha kicsit jobban ugrana a váltó, mint az előzővel (nem tudom milyen volt).
Actevo
melyik,?
De a könyv szerint 10 40 jár bele, castrolból meg van 2 fajta 10 40es power 1 gps fél szintetikus, meg az actevo xtra melyik jobb neki?
Castrol
Szintén Repsol 10w50 Racing. Simábban megy a váltás mint a Motullal Castrol-t még nem próbáltam, a Mol-t meg nem merem Próbálja ki más, aztán mondja el milyen. A tesztek azt mondják nem olyan rossz... Maradok a Repsolnál!
Nekem anno Repsol Racing 10w50 volt.
Hali kérdés: sp1hez milyen olajat használtok pontossan? esetleg linket tudtok adni valami ócsó bolthoz?
Én csak túrázgatáshoz használom.
előre is köszönöm!
Azért köszi.
Szia!
Az sajnos nincs. Már csak azok az alkatrészek vannak amiket felsoroltam.
Szeva bal oldali taposód nincs véletlenül?
Sziasztok!
Lenne pár alkatrészem VTR SP-1 hez: bal oldalidom, farokidom, kuplungház, bal tükör, bal kormánykapcsoló, hűtőrács, hátsó lámpa, jobb hátsó lábtartókonzol, hátsó sárvédő.
Az alkatrészek bontásból maradtak, néhány alkatrész enyhén sérűlt de javítható a többi hibátlan. A hátsó sárvédő új motorra még nem volt feltéve!
Ha valakit érdekel dobjon egy üzit, az árban megegyezünk!
köszi, küldtem emailt.
mind a két összekötőcső megvan.
sp2zsolt@freemail.hu
hello Zsolt!
akkor az emelő nélküli képet nézzem, ugye?
Érdekelne a dolog, email-t tudnék küldeni Neked v. telefon?
üdv
gejzon