Üdv az uraknak!
ELADÓ sorba került egy Acrapovic Titán polírozott rendszer(150e),power commander(60e),tankbőr(20e) SP-re.Tudtommal SP-1 re és 2-re egyaránt jók!Nekem SP-1en voltak.
De ha tudtok kitűnő állapotú SP-2-t 2004-2005ös évjáratút REÁLIS áron,az is érdekel...Egyébként típus váltásra kényszerülök,mivel 1éve nem találok ilyet.
Ha érdekel valakit, a stratusphere@citromail.hu -ra írjon!
További széles utat!
Szia!
Én Motul 5100 4T 10W-40 et használok és nagyon meg vagyok vele elégedve, mióta ezt rakom bele észrevettem, hogy csendesebb és simább lett a váltás. www.olajshop.hu -ról szoktam rendelni.
Szintén Repsol 10w50 Racing. Simábban megy a váltás mint a Motullal Castrol-t még nem próbáltam, a Mol-t meg nem merem Próbálja ki más, aztán mondja el milyen. A tesztek azt mondják nem olyan rossz... Maradok a Repsolnál!
Hali kérdés: sp1hez milyen olajat használtok pontossan? esetleg linket tudtok adni valami ócsó bolthoz?
Én csak túrázgatáshoz használom.
előre is köszönöm!
Sziasztok!
Lenne pár alkatrészem VTR SP-1 hez: bal oldalidom, farokidom, kuplungház, bal tükör, bal kormánykapcsoló, hűtőrács, hátsó lámpa, jobb hátsó lábtartókonzol, hátsó sárvédő.
Az alkatrészek bontásból maradtak, néhány alkatrész enyhén sérűlt de javítható a többi hibátlan. A hátsó sárvédő új motorra még nem volt feltéve!
Ha valakit érdekel dobjon egy üzit, az árban megegyezünk!
Mondjuk mit szólnál 20ezer Ft- os árhoz.
ELADÓ sorba került egy Acrapovic Titán polírozott rendszer(150e),power commander(60e),tankbőr(20e) SP-re.Tudtommal SP-1 re és 2-re egyaránt jók!Nekem SP-1en voltak.
De ha tudtok kitűnő állapotú SP-2-t 2004-2005ös évjáratút REÁLIS áron,az is érdekel...Egyébként típus váltásra kényszerülök,mivel 1éve nem találok ilyet.
Ha érdekel valakit, a stratusphere@citromail.hu -ra írjon!
További széles utat!
Én Motul 5100 4T 10W-40 et használok és nagyon meg vagyok vele elégedve, mióta ezt rakom bele észrevettem, hogy csendesebb és simább lett a váltás. www.olajshop.hu -ról szoktam rendelni.
Én csak túrázgatáshoz használom.
előre is köszönöm!
Az sajnos nincs. Már csak azok az alkatrészek vannak amiket felsoroltam.
Lenne pár alkatrészem VTR SP-1 hez: bal oldalidom, farokidom, kuplungház, bal tükör, bal kormánykapcsoló, hűtőrács, hátsó lámpa, jobb hátsó lábtartókonzol, hátsó sárvédő.
Az alkatrészek bontásból maradtak, néhány alkatrész enyhén sérűlt de javítható a többi hibátlan. A hátsó sárvédő új motorra még nem volt feltéve!
Ha valakit érdekel dobjon egy üzit, az árban megegyezünk!
sp2zsolt@freemail.hu
akkor az emelő nélküli képet nézzem, ugye?
Érdekelne a dolog, email-t tudnék küldeni Neked v. telefon?
üdv
gejzon