Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég keményen áll benne a gyertát védő gumi, szaggatni meg nem akartam. A másik gyertyához sem kell a tankot lekapni? Az nagyon jó. Hát, volt ez az a levegőszűrőben, de 10-ért nem veszek minden évben az biztos!
Néztem a gyerya árakat, háát, az sem olcsó, de ezt tudtam mikor megvettem. Gyertyákért szívesebben adok ki 10-et, mint egy szar műanyag darabért, meg némi papírért.
Hali
A gyertyához a tankot én nem vettem le, csak felemeltem.Alátettem egy tartót, és úgy már hozzáférni.
Biztos azért nem jön ki a pipa, mert kicsit beleégett.Van hozzá spec fogó, vagy más fogóval próbálod meg gyűrni.Van mikor nem ússza meg.Ez benne van.
A légszűrőnek elvileg nem elég a levegővel kifújás, de a gyakorlatban megfelel.A sok kis apró mondjuk homokszemcse benne marad.De tényleg sok az a pénz érte.
Hétvégén olajat cseréltem a gépbe. A levegőszűrőbe 6000 van, kipucoltam, kifújatam, oszt kész. 10-ért sokallottam. Van valahol olcsóbban, vagy csak ennyiért? Nem értettem, miért nem lehet csak a szűrőt cserélni, miért kel megvennem a műanyagot is, na mindegy.
Kérdeznék: gyújtógyertyához hol férek hozzá? Gondolom gépkönyvben benne van, de nem találom költözés miatt! Az egyikhez a tank levétele, gondolom, a másikhoz a szűrő levétele is. Nem mertem rángatni kifelé a pipát, van annak valami spéci levétele? (nem akarom elbaszni, szervízbe meg nincs kedvem elvinni...)
Firestorm alsóidom
olyan nagy csodát a kipucolástól se várj, az enyém is csal és nem tudok mit tenni vele (gyári fogszámú lánckerekek) míg a többiek megtesznek 100kmet én csak 85öt
Köszi basi!
Igen azt egy kicsit soknak találom lámpa nélkül+ főleg
Rendben akkor majd jelezd,ha megjön az idom az F-hez.
Köszi
Gab köszi a választ.
Alex küldtem emailt.
üdv
gejszi
Az SP hez csak két körlámpásat tudok lámpa nélkül 75 euro! Szerintem egy kicsit sok!
Tudok SP hez is!Az F hez megrendeltem!
Sziasztok!Vtr F-em van,és olyan problémám van vele hogy a Kmóra hol mér, hol nem.Eddig még nem volt vele semmi,ma csinálta ezt.Javaslat?Ismerős mondta hogy a jeladója koszos lehet,vagy vmi ilyesmi.Várom válaszotok!Üdv:Subi
Javaslom a Dynojet KIT-et(fúvókák+egyebek),aztán egy beállítás és hibátlan lesz!
Sziasztok!
basi2 légyszíves rendeld meg az undertailt. Írtam neked e-mailt de lehet nem kaptad meg. Gondoltam ide is írok...
Sp2-hez is tudsz undertailt vagy csak F-hez?
Előre is köszönöm.
Egy tipp. A karbit fúvókáztasd át.
Vagy Yoshi RS-3 titanium oval "high mounted" kivitel. A Szikora Ákosnak hoztam ilyet a SP-re a mult évben..
Sziasztok!
VTR 1000 Firestorm-om van. Vettem bele sportlégszűrőt, meg volt már korábban rajta nyitott dob. Azt hittem hogy ezzel majd jobb lessz, de kicseréltem a légszűrőt és a középtartományban ledadog, megtorpan. Valamit még cserélnem kellene hogy jó legyen, vagy valamit elszúrtam?
Köszönöm a válaszokat
Hello!
Hozzám már így került, de ha jól emlékszem mintha a Pardiból vette volna a korábbi gazdája. (nem 100%)
szép új szezon...
Sajnos ma motorbalesetben meghalt egy kollégám. Igaz nem vtr-es volt, de motoros. Korán kezdjük emberek! Csak ésszel!
az Aprókavics kipufogókat melegen ajánlom...
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem egy sp2-nek!
Mivel gyári dob van rajta, szeretnék egy kicsivel durvább hangot, milyen kipufogót ajánlanátok?
Gab a tied, az ülés alá felhúzott nagyon tetszik, hol lehet ilyenhez hozzájutni?
üdv
gejszi
"barátnőjét leszarja"

jólesz az a gép...nagyon brutális. Igazi élvezet vele minden méter, és azt a hangot semmi más nem adja vissza. Dübörög a kipufogó, vonyít a vezérlés,áááááááááá menni akarok motorozni
köszönöm szépen! továbbítom az infokat ő 189 cm/100kg barátnőjét leszarja akkor úgy látom már csak egy próba van hátra.. még egyszer kösz!
188 cm, de belőlem csöpögött az adrenalin, amikor ráültem, úgyhogy nem igazán érdekelt, hogy kényelmes-e vagy nem. Igazából nem is emlékszem rá, mert ez a motor egy adrenalin-bomba.
Én 183 cm vagyok, de a kényelemre nem panaszkodom. Mert olyan, hogy kényelem ezen a motoron nem létezik, nem túramotor...
Tankolástól-tankolásig minden további nélkül megfelelő.
Városban nagyon megerőlteti a csuklókat, de ha kiér az ember az országútra a sebességtől függően segít a menetszél...
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: "...aki oda egyszer felül, másodszor már nem igazán fog"