Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én őszintén megmondva 168 vagyok. Mondhatnám, hogy nekem kényelmes, de nem hinnétek el. Igaz a Mátra oda-vissza 450km már kicsit megviselte az hátsó felem... Múlt évben 8000km körül mentem összesen, ebből kb 6000km-t a barátnőmmel, és nem szokott panaszkodni, csak akkor ha hideg van
"...aki oda egyszer felül, másodszor már nem igazán fog :-)"

Az tuti!
na ja, az 1esnek a gázeakciói korántsem finomak alacsony fordulaton...mondhatni darabos. De van megoldás. Húúúúúzni kell :-))))

Én 172 centi körül vagyok, nekem viszonylag kényelmes, de mondjuk 200km-nél többet nem szívesen ülnék rajta egy huzamban...mondjuk nem is lehet mert elfogy addigra a benzin :-)))

Ja és utassal nem nagyon fog menni a bratyó...aki oda egyszer felül, másodszor már nem igazán fog :-)
SP1 és 2 között nem sok eltérés van. Pl: más befecskendező és elektronika a finomabb gázadagolhatóság miatt a 2-esen. Más hátsó lengővilla és segédváz. Mindkét hűtőn 1-1 ventillátor a 2-esen (ami kisebb) és 1 ventillátor a bal hűtőn az 1-esen (ami nagyobb). Alu feidomtartó konzol a 2-esen, 1esen pedig nem. Ennyi jut most eszembe hirtelen
15000 Ft ért tudok!
üdv! idiot kérdéseim egyike: mi a külömbség az sp1,éssp2 között?(igazából bratyesz vetett szemet ezekre) másik: ki itt a legmagasabb vtr1000r tulaj? a hosszabb távú motorozhatóságáról érdeklődnék..
Érdekelne VTR 1000F-hez ülés alatti idom/Undertail/.
Ha valaki tud ilyet reális áron akkor szoljon legyen kedves!
Elérhetőség az adatlapomon...
Köszi
Sziasztok.
SP2-höz kellene nekem fejidom+lámpa.Ha tud valaki ebben segíteni és hall valahonna eladót akkor jelentkezzen.Adatlapomnál ott van az msn címem...Előre is köszönöm....
Nyugodtan vidd be a szobába amikor nincs otthon az asszony,és este próbáljátok ki Ez tuti recept
Mingyáá jó idő, lehet dörrenteni!

Sikerült elköltöznöm otthonról, de az asszony nem engedi, hogy a szobában legyen a motor. Viszont a garázsban van egy kályha... :) Paraszt fűthető garázs. Hátha kigyullad.
Francokat!
Együtt kell menni bugyit venni!
Fiatalok! Be köll tartani a sebességhatárokat :) !

Én tavaly megúsztam a fotózást, de volt már problémám. Hála a sok normális autósnak, levillognak, és tudsz a bográcsról.

Amúgy meg egy kis sár a rendszámtáblára, meg egy kis sár a kerékre, hogy ne legyen feltűnő, a csili vili motor mellett a regyvás tábla. Olcsóbb a hatósági jelzés eltakarása miatti bünti, mint egy gyorshajtás.
Ezt a megoldást mondjuk az asszonynak lenne nehéz kimagyarázni
Nem kell hogy állítható legyen
Egyébként a mostani megoldás az láncspray és por keveréke, azt könnyebb kimagyarázni mint egy mozgató mechanizmust, és ugyanúgy "ápol és eltakar"
Hali!
A jövő héten!
Ha sikerül a szerszámot befejezni!
basi2! és olyan hasidom mikor lessz amit tudsz csinálni? valami elérhetőséget tudsz adni?
Sziasztok

Állítható rendszám ötletet tud v.ki ajánlani sp-hez
De van! csak a köcsög citromailra nem tudok még mindíg oriásfilet feltölteni! Megpróbálom másként!
na mégsincs service manual?
Attis, raktam fel képet a hírdetések közé a cuccokról, ha érdekel és kell még kép, írj egy email címet és oda kűldök
Nekem is egy ilyen hasidomra fáj a fogam, már sok fajtát láttam, de idáig ez volt a legcsinosabb.
Hali ilyet nem tudok! Csak a másik fajtát!
Spyke, a fékkar és a hátsó sárvédő milyen állapotban van és mi lenne az áruk? Képet esetleg tudsz mutatni a h.sárvédőről? Ha msn-en tudnánk beszélni, az lenne a legjobb... cím az adatlapon, és este fent leszek kb 8 magasságában.
Attis, még pár apróság lenne pl.: fékkar, hűtőrács, lábtartó konzol, farokidom, oldalidom, hátsó lámpa, kormánykapcsoló, tükör, alsó villahíd és lenne még egy új hátsó sárvédő, kb ennyi ami most eszembe jutott.
Spyke, egyébként milyen alkatrészeid lennének még az SP-hez a meghírdetetteken kívül?