Akkor mi a helyzet, ha egy szög van a gumimban? Tavaly augusztusban fedeztem fel. Gondolom nem okos dolog így 200-al rohangálni. Vagy egyszer megszopat egy parkolás után, és leereszt. Szóval én itthon ki tudom ezt szerelni? Vagy kell hozzá bak? Esetleg a gumis meg tudja oldani? Vagy engedjem neki? Tanácsot kérek!
Láttam már több Powert is (a sajáttal egyetemben) és tök más mintája volt. Szerintem vagy rossz képet mellékeltek, vagy a név nem teljes... Talán az utóbbi mert azt írják versenyabroncs utcára. A sima Powerra meg erős lenne állítani, hogy versenyabroncs.
Az én tudományom szerint is Power Race ami a képen van. Én használtam sima Pilot Powert, de én nem szerettem. Utcára elég, bár nekem többször is megcsúszot az eleje ahol a hasonló kaliberü Dunlop nem. Azóta csak Dunlop...
Üdv!
Ez nem Power Race ami a képen van? Csak a Race-ről tudom azt mondani, hogy nagyon jó, csak rohadt gyorsan kopik a hátsója az SP-n. Nekem 120 és 180 páros volt fent, elől soft, hátul medium...
Üdv Mindenkinek!
A tavaszra le kell cserélnem az SP gumijait. Eddig a gyári Dunlop Sportmax 208 N volt fenn.
Van valakinek esetleg véleménye a Michelin Pilot Power120/70 ZR 17 58W & 190/50 ZR 17 73W párosról?
Szóval: ki lehet ideiglenes vonatni a forgalomból, akkor is, ha hiteles. A tokmáyirodában ugatnak össze vissza, ki lehet vonatni az a lényeg. 1800 Ft. Nálunk úgy intézik, ezt többen is tették, hogy a helyi ilyen ügyek bonyolításával foglalkozó irodának beadták a forgalmit, meg a zsét, és ő intézte a dolgokat. Jövő télen lehet én is ezt teszem. Addig kilowatt adót sem kell fizetni.
1800-ert max 6 honapra kivonjak csak a forgalmi kell kevesebb idöre is kivonjak te mondod meg mennyire akkor is 1800 vissza iratni nem kell mert automatikusan vissza hejezödik viszont ha nem akarsz kalamajkat a biztositoval meg a polgarjenö hivatalba a gepjarmu adosokkal akkor szemelyesen kell elintezni ök hivatalbol ertesitik egymast de az fényevekig tart van benne tapasztalatom minden evben kijelentem a romettomat
madj oszd meg velem is mert havernak is hiteles mondtam vonja ki és az okmányirodában azt mondták neki hogy nem lehet.. bár azok modanak mindig mindenfélét...
Ha netán nagy gáz lesz(NE LEGYEN!),akkor sem az eladás a megoldás szerintem,mert nagyon sokat buksz bármin,inkább ki kell vonni a forgalomból, pénzed sokkal több nem lesz,de ha kilábaltál ne fogod a falba verni a fejed hogy el kótyavetyélted... Gondolom én...
Hát igen, nűlunk is családtag, barátnőmmel két gyerekünk van a VTR, meg a suzukiswiftsedan. A VTR-t jobban szeretem. Nyugtat az asszony, hogy ha nagy gáz van, akkor szabadulunk a dolgoktól.
Ha valóban az aktuális árlista van fennt (2005-ös frissítés mellet, ez hihetetlennek tűnik), akkor itt csillagászatiak az árak.
http://www.gumibolt.hu/motor/m...
http://www.r17.hu/index.php?pa...
Ez nem Power Race ami a képen van? Csak a Race-ről tudom azt mondani, hogy nagyon jó, csak rohadt gyorsan kopik a hátsója az SP-n. Nekem 120 és 180 páros volt fent, elől soft, hátul medium...
A tavaszra le kell cserélnem az SP gumijait. Eddig a gyári Dunlop Sportmax 208 N volt fenn.
Van valakinek esetleg véleménye a Michelin Pilot Power120/70 ZR 17 58W & 190/50 ZR 17 73W párosról?
Ha netán nagy gáz lesz(NE LEGYEN!),akkor sem az eladás a megoldás szerintem,mert nagyon sokat buksz bármin,inkább ki kell vonni a forgalomból, pénzed sokkal több nem lesz,de ha kilábaltál ne fogod a falba verni a fejed hogy el kótyavetyélted... Gondolom én...