Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog karácsonyt Aztán nem bezabálni
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Minden VTR-esnek és Motorosnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt Kívánok!

Gab
Jövőre elköltözöm otthonról az asszonnyal. Kikötéseim: Plazma, és motor a szobában télire. Barátnőm nem repes az ötletért, de puhítom. Na akkor nem lesz gond a beindítással, meleg szobából.
Próbálkoztam simán indítgatni, de nem akart beindulni a kurva anyjába sem. Szívató, no gáz. Beindult háromszor, de nem pöfögött tovább 1-2 mp-nél, és leállt. Az akku meg nemsokára lemerült. Elég gáz, hogy eddig nem indítottam be a télen,de annyi a kibaszott meló, hogy mikor este hazaérek, nem jut eszembe a motor. (Sajnos?!) Remélem nincs baja a kicsikének. Vagy most szopat, hogy ősz óta elhanyagoltam?
De előtte engedd le az olajat,mert úgy még hamarabb bemelexik...
Bekerrinted és nyél gáz Hamarabb eléri az üzemi hőfokot
Szerintem "rendesen",szivató csak semmi plusz gáz!
Sziasztok! Október óta nem volt beindítva a gépem. Hogyan röffentsem be? Húzzak neki gázt, szívatóval, és indítózzak? Vagy no szívató csak gáz?
A kutya az ember legjobb baratja Meg az kettö akik sörrel itatjak a kék polosot
Látom....
Xaxerű vágott slick...
Az én haverjaim nem hülyék.Nagyon kultúrát emberek És viselkedni is tudnak
Csak a bugánykodás, meg a kalózkodás. Gumifüttyös gentlemen start. Mindent tönkretesznek ezek a mai fiatalok!
Ezt én is akartam írni!
ja es menj el vagasd le a hajad!mer nagyon huliganosan nezel ki!
ez most mire volt jo? erre kell hasznalni azt a motoros kerekpart? muszaly tonkre tenni mindent! nem lesz helyette masik:ezt tanulod a hulye haverjaidtol
Csak a gumit
Nem eszi az olajat?
Rohadt köd
Mindenki motorra! Olcsó a benziny!
Áháá, értem, hát akkor szerintem hagyom, nem akarok hozzányúlni komolyabban, nem annyira fontos, de azért köszi a segítséget!
Mondjuk ha nem muszáj én sem piszkálnám
Hello!
Van 1 komplet pályaidom szettem eladó , lámpákkal ,tankal, sárvédő. fejidom, oldalidom-hasidom,faridom R1-es ledas lámpa van benne ,ha valkit érdekel jeleze
Egyik ismerősömnek is ez volt a gondja, hogy rövid a lába. Neki egy gixeren lett eszközölve egy olyan megoldás, hogy a "kutyacsont" lett kicserélve, ezáltal alacsonyabbra került a motor segge, aztán az elejéből is engedtek egy kicsit. Így használta egy ideig, de azt mondta, hogy sokkal nehezebb kezelni így a motort, mert megváltozik eléggé. Szóval inkább visszarakatta a gyári dolgokat. Neki nem jött be.
Egyébként én is eléggé alacsony vagyok és szenvedek néha emiatt, de úgy érzem hogy a Honda eléggé eltalálta az SP futóművét, és sztem ezt nem kellene ilyesmivel megbontani. De ez saját vélemény :) Úgyis keveset állok egy helyben, hogy lent legyen a lábam... :)
A Louisba láttam valami ilyesmi kütyüt ami kicsit megülteti a motor hátulját.Majd utána nézek a katalógusba,hogy SP-re lehet kapni.De szerintem nincs sok esély rá.
Szijasztok!
Srácok egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet lejjebb engedni a mocit, szóval a talaeszkópokat? Lehet-e egyáltalán? Kicsi vagyok, nem ér le a lábam. Köszi, ha írtok!
Egyébknt van még olyan állat rajtam kívül, aki motorozik? Én még kihasználom a jóidőt!
Na üdv!