Jövőre elköltözöm otthonról az asszonnyal. Kikötéseim: Plazma, és motor a szobában télire. Barátnőm nem repes az ötletért, de puhítom. Na akkor nem lesz gond a beindítással, meleg szobából.
Próbálkoztam simán indítgatni, de nem akart beindulni a kurva anyjába sem. Szívató, no gáz. Beindult háromszor, de nem pöfögött tovább 1-2 mp-nél, és leállt. Az akku meg nemsokára lemerült. Elég gáz, hogy eddig nem indítottam be a télen,de annyi a kibaszott meló, hogy mikor este hazaérek, nem jut eszembe a motor. (Sajnos?!) Remélem nincs baja a kicsikének. Vagy most szopat, hogy ősz óta elhanyagoltam?
ez most mire volt jo? erre kell hasznalni azt a motoros kerekpart? muszaly tonkre tenni mindent! nem lesz helyette masik:ezt tanulod a hulye haverjaidtol
Egyik ismerősömnek is ez volt a gondja, hogy rövid a lába. Neki egy gixeren lett eszközölve egy olyan megoldás, hogy a "kutyacsont" lett kicserélve, ezáltal alacsonyabbra került a motor segge, aztán az elejéből is engedtek egy kicsit. Így használta egy ideig, de azt mondta, hogy sokkal nehezebb kezelni így a motort, mert megváltozik eléggé. Szóval inkább visszarakatta a gyári dolgokat. Neki nem jött be.
Egyébként én is eléggé alacsony vagyok és szenvedek néha emiatt, de úgy érzem hogy a Honda eléggé eltalálta az SP futóművét, és sztem ezt nem kellene ilyesmivel megbontani. De ez saját vélemény :) Úgyis keveset állok egy helyben, hogy lent legyen a lábam... :)
A Louisba láttam valami ilyesmi kütyüt ami kicsit megülteti a motor hátulját.Majd utána nézek a katalógusba,hogy SP-re lehet kapni.De szerintem nincs sok esély rá.
Szijasztok!
Srácok egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet lejjebb engedni a mocit, szóval a talaeszkópokat? Lehet-e egyáltalán? Kicsi vagyok, nem ér le a lábam. Köszi, ha írtok!
Egyébknt van még olyan állat rajtam kívül, aki motorozik? Én még kihasználom a jóidőt!
Na üdv!
Gab
Próbálkoztam simán indítgatni, de nem akart beindulni a kurva anyjába sem. Szívató, no gáz. Beindult háromszor, de nem pöfögött tovább 1-2 mp-nél, és leállt. Az akku meg nemsokára lemerült. Elég gáz, hogy eddig nem indítottam be a télen,de annyi a kibaszott meló, hogy mikor este hazaérek, nem jut eszembe a motor. (Sajnos?!) Remélem nincs baja a kicsikének. Vagy most szopat, hogy ősz óta elhanyagoltam?
Xaxerű vágott slick...
Van 1 komplet pályaidom szettem eladó , lámpákkal ,tankal, sárvédő. fejidom, oldalidom-hasidom,faridom R1-es ledas lámpa van benne ,ha valkit érdekel jeleze
Egyébként én is eléggé alacsony vagyok és szenvedek néha emiatt, de úgy érzem hogy a Honda eléggé eltalálta az SP futóművét, és sztem ezt nem kellene ilyesmivel megbontani. De ez saját vélemény :) Úgyis keveset állok egy helyben, hogy lent legyen a lábam... :)
Srácok egy olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet lejjebb engedni a mocit, szóval a talaeszkópokat? Lehet-e egyáltalán? Kicsi vagyok, nem ér le a lábam. Köszi, ha írtok!
Egyébknt van még olyan állat rajtam kívül, aki motorozik? Én még kihasználom a jóidőt!
Na üdv!