Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi attis
Nekem fekete kellene.Mert a piros elég hülyén nézne ki a fekete motoron De köszi szépen az infót.
Van egy eladó piros a vaterán: link
Szia pegaso125.Láttam neked a VTR-hez van tankbőr.Ezt szeretném megkérdezni hol lehet beszerezni és körülbelül mennyi az ára.Előre is kössz a választ.
Üdv:Tamás
A kerékcsapágyon hogy látom, hogy szar?
Téli pihenő...
Szép napot emberek
Eccerű.Ki centíroztatod,ha nem lehet akkor kuka,azt csere.Többi megoldással szerintem nem érdemes kisérletezni.
Kerékcsapágyat nézted már?
Hú, mingyá beszarok a röhögéstől! Biztos estek már vele, azé van benne.
Engem a megoldás érdekelne, ha tudtok segíteni!?
Biztos lazák a küllők!
Szar kerékkel szikráztatni a lábtartót kétszázzal? Ebben a történetben valami sántít!
Hogy a f@szba lehet abba 8-as?
Nem biciklikerék az...
Srácok! Hali! Olyan gondom van, hogy van egy kis 8-as az első kerekemben, ezt lehet javítani valahogy vagy mi a helyzet, mert így nem a legtutibb, főleg a bedöntős, lábtartósikráztatós kanyarokban 200-nál!? Vagy tud valaki egy eladót olcsón? Köszi, puszi!
12000ft+postaköltség.
Szia banderasz.Mennyit kérsz a bukógombákért?Esetleg van még más motyód is 1000F-hez?Választ előre is köszi.
Van 1000f-hez eladó bukógombám .Dobozában.
Jól tudod
tudom hogy nem itt a helye de eladó egy Suzuki SV 650

árban megyegyezünk érdeklődni a honlapon lévő elérhetőségeken lehet

a hirdetés
BUÉK Mindenkinek
Nagyon Boldog és Sikerekben Gazdag,Balesetmentes Új évet Mindenkinek!
Szarúl megy....
Nem rossz
Ej de jó, tegnap beindítottam a szörnyet. Mínusz 5 fokban nem volt élvezet annyira motorozni a városban, de mennem kellett egy kört, hogy jól legyek. Néztek is, ki ez a fasz!
A jézuska meg hozott neki szép paplant, így lekerültek a pokrócok a kétlyukúról.