Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor cserélve lett a kormánycsapágy,akkor már tuti nem volt 100-as a kerékcsapágy sem,ezt azért észre lehetett volna venni... De ez nem a Te hibád,hanem a szerelőé!
Na hogy is van ez az egykeréktéma?
kerékcsapágyat nem cseréltem benne csak kormánycsapágyat. Mondjuk idén télen jött volna a kerékcsapágy is...
Adok egy tanácsot,ha már kiszereled az első kerekedet! :)
Ne ahhoz a szerelőhöz vidd ahová az XX-et!
Ugyanis az első kerékcsapágy minősíthetetlen állapotban volt (konkrétan életveszély).
annyira jó ez a gép :-)

lassan kiszerelem az elsőkereket, mert felesleges....komolyan mondom szinte már könnyebb vele egykerekezni mint a Husaberggel..
Még anno az esés témánál... nekem sikerült sajnos összehoznom
Nincs harag,pláne úgy hogy nem tudom miről beszéltünk...
Pityusz, visszatérve egy korábbi beszélgetésünkre, én voltam az, csak azért nem mondtam mert azt hittem többet ki lehet hozni a dologból ha érted mire gondolok... :) Remélem azért nincs harag :)
Gratulálok, szép darab! Én is kiváncsi lennék a Pityusz által kérdezett dolgokra :) Amerikai piacos egyébként? :)
Írj pár szót a motorodról,évjárat km,extrák stb....
Meg ha nem titok vifil most egy ilyen gép?
Sziasztok vtr-esek!
Belépek én is hozzátok a klubba, mert imádom ezt a típust, úgyhogy vettem is egyet. Őt látjátok a képen!
Ha valaki dícsérni akarja, nyugodtan írjon! Addig is jó időt!
IGYÁL
Egész jól ment.Mondjuk azt mondta,hogy kicsit kellene több kraft a motorba A ruha a Dainese új fejlesztése van hozzá kék arcvédő,most tesztelte a csávó A köridő valami 1.53 vagy ilyesmi
Hogy sikerült a srácnak? Jó köröket ment?
A védőruci nagyon ász!
Kisfiam első pályanapja
valakinek kell amúgy egy repedt Givi túraplexi? teljesen használtaható csak van benn egy kis repedés...

felnagyitva látszik...
Ennyi elég?
A rendszámomról megismerhettél volna hátulról,de azt sajnos elvesztettem.
Ha csak gyűrűzni kell akkor az nem komoly gond. Hogy anyagilag mennyiben fájna egy ilyen mutatvány azt nem tudom.
és ez menynire komoly probléma? tehát ettől érte a motort is vmi károsodás eseteg? ill kb mennyi ehet ennek a javitása?
Ha még az adatlapja is ki lenne töltve....
Már alig várom,hogy megismerjelek
Lehet
Szevasztok.Jön valaki csütörtökön pályanapra?