Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem a képről nézve egyforma, mármint a taposó. A hátsó konzol is egyformának tűnik, az első konzol már nem teljesen ua. Nekünk az alábbi SP1 lábtartónk van:
Az elvileg jó az SP2-re?
Szia!
Van hűtőrács, egy 5-ös az ára.
Üdv: Andi
Szia !
Csak SP1-re van taposónk
Szia !
Van, 8E forintka.
Nekem taposó kelleneSP2-re (egyszer már beszéltünk róla,azt mondtad érdeklődjek később)
Szia!
Azért én is rákérdeznék olyasmire, hogy VTR SP-hez van-e hűtőrácsotok, és ha igen akkor mi lenne az ára?! Előre is köszi!
Hello,nekem vtr 1000f-hez kellene oldaltámasz.Neked van esetleg jó állapotú,és ha van mennyibe kerül?
Köszi
Én nagyon vinném bakker, pont ebben a változatban (+a pirosban) nagyon zúz! Csak hát a piszkos anyagiak. Nah majd talán jövőre rendeződnek a dolgok ha megütöm a lottó 5öst.
Hello Pityusz!

Hát látod!
Senkinek sem kell,pedig sztem nem adom rossz pénzért és nagyon patika állapotban van.
De hát ők tudják...
Köszönöm és Neked is viszont
Ne térdejj LE !
Szia Andi!

Ez a kép már megnyugtatott, 7főn jelentkezek mobilon, és lefixáljuk a boltot!

További kellemes 7végét!
Szia !
Teljesen ép mindene, de nem csiszolgattam át
Az utolsó szám nem számít, 100 % , hogy megfelelő, mert egy 2001-es szépen járó Sp1-ről lett lebontva.
Jah, + vendég gyerek is van!
Téged is felkeltett a gyerkőc
Látom még mindig hirdeted,nem egyszerű eladni (semmit) sajnos....
Mennyiről indult? 1.6?
A dízel BMW-ről még mindig lebeszélnélek,ha csak nem 0-km-est veszel vagy közeli rokontól,ismerőstől...
Hello srácok!

Még mindig nem kell senkinek?
Jövő héten már lehet hogy kocsi lesz helyette ha nem siettek...
Szia!
Tudtommal mindegy a szám! Egyik ismerősöm 2005-ös SP2-esére egy 2003-as RC51-es elektronika került rá, és minden további nélkül működik úgy ahogy kell. Mert ugye 00-02 közötti SP1 ugyanaz mint a 00-02 RC51, és a 03-06 közötti SP2 ugyanaz mint a 03-06 közötti RC51. De javítsatok ki ha tévedek, csupán abból indulok ki amit tapasztaltunk az "új" elektronika beszerelése után.
Köszönöm a képet!
Az én ECM kódom:ED 38770-MCF-641
9622-105647
Az utolsó 6 karakter nem stimmel, ezért hétfőn kérek segítséget hozzáértőtől, és jelentkezni fogok.
Egy apróság amit észrevettem az utoljára küldött képeden: a matrica fölött a második lépcsőfok szerűség sarka le van csiszolódva, vagy csak szennyeződés van rajta?

További jó 7végét!
Szia !

Itt az igért kód:
30/579 8360
info@sugomotor.hu
www.sugomotor.hu

Szia Andi!

A fekete lapos egységre gondoltam a szürke és fekete 22-22 lábas kivezetéssel. A fémszínű a conwerter unit egység (ez valószínűleg működik). Hogyan (e-mail, mobil)egyezkedjünk a részletekről?
Bocs, én nem erre gondoltam, hanem erre:
Szia!
Erre gondoltál? A többit e-mailben