Szia!
Nekem a képről nézve egyforma, mármint a taposó. A hátsó konzol is egyformának tűnik, az első konzol már nem teljesen ua. Nekünk az alábbi SP1 lábtartónk van:
Én nagyon vinném bakker, pont ebben a változatban (+a pirosban) nagyon zúz! Csak hát a piszkos anyagiak. Nah majd talán jövőre rendeződnek a dolgok ha megütöm a lottó 5öst.
Szia !
Teljesen ép mindene, de nem csiszolgattam át
Az utolsó szám nem számít, 100 % , hogy megfelelő, mert egy 2001-es szépen járó Sp1-ről lett lebontva.
Látom még mindig hirdeted,nem egyszerű eladni (semmit) sajnos....
Mennyiről indult? 1.6?
A dízel BMW-ről még mindig lebeszélnélek,ha csak nem 0-km-est veszel vagy közeli rokontól,ismerőstől...
Szia!
Tudtommal mindegy a szám! Egyik ismerősöm 2005-ös SP2-esére egy 2003-as RC51-es elektronika került rá, és minden további nélkül működik úgy ahogy kell. Mert ugye 00-02 közötti SP1 ugyanaz mint a 00-02 RC51, és a 03-06 közötti SP2 ugyanaz mint a 03-06 közötti RC51. De javítsatok ki ha tévedek, csupán abból indulok ki amit tapasztaltunk az "új" elektronika beszerelése után.
Köszönöm a képet!
Az én ECM kódom:ED 38770-MCF-641
9622-105647
Az utolsó 6 karakter nem stimmel, ezért hétfőn kérek segítséget hozzáértőtől, és jelentkezni fogok.
Egy apróság amit észrevettem az utoljára küldött képeden: a matrica fölött a második lépcsőfok szerűség sarka le van csiszolódva, vagy csak szennyeződés van rajta?
A fekete lapos egységre gondoltam a szürke és fekete 22-22 lábas kivezetéssel. A fémszínű a conwerter unit egység (ez valószínűleg működik). Hogyan (e-mail, mobil)egyezkedjünk a részletekről?
Nekem a képről nézve egyforma, mármint a taposó. A hátsó konzol is egyformának tűnik, az első konzol már nem teljesen ua. Nekünk az alábbi SP1 lábtartónk van: