Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyiért? honnan? te tudsz szerezni?
Van ilyen kiegészítő! Undertailnak hívják! Az alsóidom ha kell kb 2 hét múlva lesz!
Üvegszálas!
Ha érdekel!
Pont ilyen mint a képen!
jah, meg ezen a vtr-en a rendszámtábla meg az indexek hogyan lettek felhozva? simán le lett vágva a "sárvédőből"? vagy van ien kiegészitő?
igen pont ezt :)én is ezt nézegettem:) merre lehet ient kapni?
Milyet szeretnél? Ami kiegészíti teljes idomosra?
Mint a képen?
sziasztok! tudtok vtr 1000F-hez hasidomot? bontottból is jó. telefonszámot vagy címet tudtok adni? köszi
tavaszra haza esz a fene?
a kurva szadat
köszi
Uj zelandon vagyok bakker
Sziasztok!
Van egy teljesen új xpd xp5-r csizmám eladó, méretprobléma miatt. Féláron, 40 000 Ft-ért. Bokaprotektorral.
Hali,
a "Xenon motorba" fórumban kérdezz rá...
neked reggel 9-kor nemkéne a munkahelyeden lenni?
Kivonatja aztan papir nelkul furikazik mi?Tipikus huligan
Már kezdtem reménykedni, hogy felpezsdül itt az élet
NEm beszélt csúnyán,csak teli vágta a fórumokat a hirdetésével...
Ki beszélt ilyen szépen, hogy moderálva lett a hozzászólása?
Fölösleges hívni!
www.Google.com
Sziasztok
VTR 1000F-be szeretnék Xenon izót.Ehez kérek segítséget tőletek.Hol lehet a legolcsóbban beszerezni?Milyen teljesítményűt érdemes belerakni.Mi az ami szükséges hozzá?Mennyi az ára? stb...stb.Akinek ilyen van az F-jében akkor arra kérem segítsen.Előre is köszönöm
Na köszi az infót.Ezt más is mondta nekem és félek is tőle.Szval lehet kihagyom főleg ha drága a cucc hozzá.Üdv
Üdv,
inkább hagyjad ezt a fajta változtatást, mert megváltozik az egész motor kezelhetősége. Többet árt mint használ, szerintem. Én is inkább küzdök lábujjhegyen, mint állandóan azon izzadva, hogy hogyan vegyem a következő kanyart...
Üdv Cimbik
F-es VTR-t nem tudja vki hogyan lehetne kicsit alacsonybbá tenni?
Talán ha a "kutyacsontot" rövidebbre cserélném?Egyéb ötlet?
Köszi
Szerintem menj el gumis hoz úgy ahogy most van és ott vegyétek ki.