Én is ilyen olajat használok meg vagyok vele elégedve. A szezon alatt nem tapasztaltam látható olajfogyasztást sem. Az olajat kb én is ugyanennyiért vettem. Akksiban nekem is unibat van csakhát ugye 7 Ah-s (elvileg ugye 9 kéne) nekem az egy 5ösbe került, mondjuk úgy, hogy így már megéri néha töltögetni a 18 ezreshez képest.
Hát, akkor ha nem lenne gond, megvenném tőled az akkut, meg az olajat, plusz a ptk, plusz amit még megdumálunk a kedvezményes árak miatt ! Tényleg köszönöm, és mihelyst van eredmény, mehet a bót!
Kitarttás, én is suliba járok (munkáltatóm fizeti szerencsére), estig, utána meg maszek. Most estem haza, de hát meg kell keresni a pénztet benzinre a nyárra!
Unibat az jó,nekem is az volt az SP-be ha hetekig nem vol b eindítva akkor is pöccre indult... Asszem olyan 8 körül vettem anno pár éve.
Olajból a Repsol Racing 10w50 szerintem a tuti,de más is jó lehet...
Ha megtennéd, akkor imába foglalom a neved! Utalok, az a legkényelmesebb, de ezt megdumálnánk még! Plusz a száll.ktsg, meg a sör árát, amivel lógok! Egyébként a meteorba ma bementem, volt castrol actevo 4t, 10w40, 3300 literje, ami elég baráti.
Az emil cimem: kispalnorbert@gmail.com
Olaj tekintetében nekem a Motul jött be. Az SP-ben 300V 10w40 van, F-be sztem az 5100 vagy a 7100 10w40 amit tudnék ajánlani. Akksi ügyben olyasmit nem fogsz valószinüleg kapni amit ugyan akkora és olcsóbb mint 18e. Mennyi amit rá akarsz szánni? Mert ha ilyen 10e körül gondolkozol akkor tuti nem kapsz semmi olyat amivel kiválthatod a gyár által ajánlottat. Vagy marad a kompromisszum és raksz bele kissebbet, és elindítod minden nap, vagy kutatsz és alkudsz amíg meg nem kapod az ajánlottat olcsóbban!
Mindenképp a megfelelő ampreórájú aksitt vedd, nekem 2 amperórával kisebb van benne. Ha 2 hétig nem megyek vele akkor már nehezebben indul, ha folyamatosam használom akkor ok. Alapterületre legyen jó a mérete, magasságra lehet egy picivel több is, mint a gyári.
Köszönöm! A Castrol jobban hangzik nekem, vagyis azt már használom/tam a csopiban, de azt tettem a Scudo-ba is (persze kocsiba való).
Akkuról vmi vélemény?
Szerintem a méret a lényeg, meg az amperóra, nem?
Sziasztok!
Segítségetket szeretném kérni. Az akkum meghalt teljesen, fullra feltöltöttem már kétszer, és 3-szor megnyekkenti az önindítót, és annyi, lemerül. 4 éves az akksi, még az eredetije, de nem tudom milyet lehet beletenni. Az ytz12s egy vagyon, legolcsóbb helyen is 18.000.-. Nem akarok beletenni ennyi pénzt, csak megvenni mást meg nem merek a tanácsaitok nélkül. Szóval, segítetek?
Ja, és még egy, lehet már írták a fórumban valahol, de nincs 2 napnyi időm visszakutatni, idióta boltosoknak meg nem hiszek: milyen motorolajat tegyek bele. Ásványi, szintetikus, félszintetikus, 10w40, shel gp tesco-s, vagy milyen? VÁrom ezzel kapcsolatban is. Ne basszatok le, hogy miért nem olvasok vissza, de nem olvasok vissza.
Kitarttás, én is suliba járok (munkáltatóm fizeti szerencsére), estig, utána meg maszek. Most estem haza, de hát meg kell keresni a pénztet benzinre a nyárra!
Unibat az jó,nekem is az volt az SP-be ha hetekig nem vol b eindítva akkor is pöccre indult... Asszem olyan 8 körül vettem anno pár éve.
Olajból a Repsol Racing 10w50 szerintem a tuti,de más is jó lehet...
Hátha valaki ilyent szeretne karácsonyra
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Üd
v: bmiki
Az emil cimem: kispalnorbert@gmail.com
Akkor az jó lesz a vtr-be?
Akkuról vmi vélemény?
Szerintem a méret a lényeg, meg az amperóra, nem?
Castrol Act-Evo 10W40
Repsol Sintetico 10W40
ezeket bátran ajánlom!
Segítségetket szeretném kérni. Az akkum meghalt teljesen, fullra feltöltöttem már kétszer, és 3-szor megnyekkenti az önindítót, és annyi, lemerül. 4 éves az akksi, még az eredetije, de nem tudom milyet lehet beletenni. Az ytz12s egy vagyon, legolcsóbb helyen is 18.000.-. Nem akarok beletenni ennyi pénzt, csak megvenni mást meg nem merek a tanácsaitok nélkül. Szóval, segítetek?
Ja, és még egy, lehet már írták a fórumban valahol, de nincs 2 napnyi időm visszakutatni, idióta boltosoknak meg nem hiszek: milyen motorolajat tegyek bele. Ásványi, szintetikus, félszintetikus, 10w40, shel gp tesco-s, vagy milyen? VÁrom ezzel kapcsolatban is. Ne basszatok le, hogy miért nem olvasok vissza, de nem olvasok vissza.